Ladataan sisältöä

Suomenkotoisinkoti

Suomenkotoisinkoti

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Millainen on Suomen kotoisin koti?

Osallistu juhlakisaan kertomalla millainen on Suomen kotoisin koti ja mikä on sinun lempikalusteesi. Parhaita tarinoita julkaistaan Veke.fi Facebook-sivulla ilman kirjoittajan nimeä.

Osallistu kisaan 10.12.2017 mennessä.

4. Täytä yhteystietosi


1. Valitse kotoisin tyyli

Skandinaavinen & moderni
Retro& vintage
Maalaisromanttinen & rustiikkinen
Klassinen & elegantti

VEKE VANTAAN AVAJAISENNAKKO -KILPAILUSÄÄNNÖT

Järjestäjä: Veken Kaluste Oy

Kilpailuaika: 28.2.-15.3.2020

Kilpailun säännöt:

Kilpailuun voi osallistua Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat henkilöt osoitteessa veke.fi/arvonta. Kilpailuun osallistutaan vastaamalla kilpailusivun kysymyksiin sekä jättämällä yhteystiedot sähköisen lomakkeen kautta. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl 500 €:n arvoisia lahjakortteja Veken Vantaan uuteen kivijalkamyymälään. Kaikki kilpailuaikana vastanneet sekä nimensä ja sähköpostiosoitteensa sivulla antaneet osallistuvat kilpailuun. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Veke järjestää lahjakorttien arvonnan 16.3.2020, ja arpoo viisi kilpailuun osallistunutta 500 €:n lahjakortin voittajiksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistumisessa käytettyyn sähköpostiosoitteeseen. Palkinnoksi saatu lahjakortti käy maksuvälineenä Veken Vantaan kivijalkamyymälässä. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa voittajan toimesta muulle osallistujalle. Palkintoa ei myöskään voi vaihtaa muihin tuotteisiin. Lahjakortti lähetetään voittajille osallistumisessa käyttämään sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden.

Palkinnon sisältö:

Palkintona on 5 kpl 500 €:n lahjakortti. Lahjakortti käy maksuvälineenä Veken Vantaan kivijalkamyymälään. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa voittajan toimesta toiselle osallistujalle. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden.

Käyttämätöntä etua ei korvata, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Arvonnalla valittua voittajaa ei perustella, eikä arvontapäätöksestä voi valittaa. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti lomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittaja ei vahvista voittoaan hänelle lähetetyssä, voitosta kertovassa sähköpostissa ilmoitetuin tavoin ja siinä ilmoitetussa ajassa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Muut ehdot:

Kilpailun järjestäjä vastaa sen sisällöstä. Kilpailun järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kilpailusääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailuun ei voi osallistua kilpailun järjestäjien lähipiiriin tai sen suunnitteluun osallistuneita henkilöitä.

Sähköpostin yksityisyyden suoja:

Järjestäjä ei luovuta annettuja sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille. Kilpailuun osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen ei lähetetä muuta postia, kuin ilmoitus voitosta sekä lahjakortti, ellei käyttäjä anna tähän erillistä lupaa. Luvan voi antaa valitsemalla sähköisessä lomakkeessa vaihtoehdon ”Tilaan Uutiskirjeen”. 

 

Täytä & osallistu

palkinnot

Arvomme joka viikko 10 kpl 100 €:n juhlaseteliä. Juhlasetelit lahjakorttina verkkokauppaamme. Pääpalkinto arvotaan 11.12.2017.

Ylös