Ladataan sisältöä

Suomenkotoisinkoti

Suomenkotoisinkoti

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Millainen on Suomen kotoisin koti?

Osallistu juhlakisaan kertomalla millainen on Suomen kotoisin koti ja mikä on sinun lempikalusteesi. Parhaita tarinoita julkaistaan Veke.fi Facebook-sivulla ilman kirjoittajan nimeä.

Osallistu kisaan 10.12.2017 mennessä.

WebForms Professional Edition license number is not valid for store domain.

4. Täytä yhteystietosi


1. Valitse kotoisin tyyli

Skandinaavinen & moderni
Retro& vintage
Maalaisromanttinen & rustiikkinen
Klassinen & elegantti

VEKE.FI KESÄKISAN KILPAILUSÄÄNNÖT

Järjestäjä: Veken Kaluste Oy

Kilpailuaika: 3.6.-1.9.2019


Kilpailun säännöt:

Kilpailuun voi osallistua Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat henkilöt osoitteessa veke.fi/arvonta. Kilpailuun osallistutaan vastaamalla kilpailusivun kysymyksiin sekä jättämällä yhteystiedot sähköisen lomakkeen kautta. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvontaan 1 kpl 10 000 €:n arvoinen lahjakortti Veke.fi verkkokauppaan. Kaikki kilpailuaikana vastanneet sekä nimensä ja sähköpostiosoitteensa sivulla antaneet osallistuvat kilpailuun. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Veke järjestää lahjakortin arvonnan 1.9.2019 jälkeen, ja arpoo yhden kilpailuun osallistuneen 10 000 €:n lahjakortin voittajaksi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistumisessa käytettyyn sähköpostiosoitteeseen. Palkinnoksi saatu lahjakortti käy maksuvälineenä Veken verkkokaupassa ja kivijalkamyymälöissä. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa voittajan toimesta muulle osallistujalle. Palkintoa ei myöskään voi vaihtaa muihin tuotteisiin. Lahjakortti lähetetään voittajalle osallistumisessa käyttämään sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden.

Palkinnon sisältö:

Palkintona on 1 kpl 10 000 €:n lahjakortti. Lahjakortti käy maksuvälineenä Veken verkkokauppaan sekä kivijalkamyymälöihin. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa voittajan toimesta toiselle osallistujalle. Lahjakortti on voimassa  yhden vuoden.

Käyttämätöntä etua ei korvata, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Arvonnalla valittua voittajaa ei perustella, eikä arvontapäätöksestä voi valittaa. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti lomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittaja ei vahvista voittoaan hänelle lähetetyssä, voitosta kertovassa sähköpostissa ilmoitetuin tavoin ja siinä ilmoitetussa ajassa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Muut ehdot:

Kilpailun järjestäjä vastaa sen sisällöstä. Kilpailun järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kilpailusääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailuun ei voi osallistua kilpailun järjestäjien lähipiiriin tai sen suunnitteluun osallistuneita henkilöitä.

Sähköpostin yksityisyyden suoja:

Järjestäjä ei luovuta annettuja sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille. Kilpailuun osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen ei lähetetä muuta postia, kuin ilmoitus voitosta sekä lahjakortti, ellei käyttäjä anna tähän erillistä lupaa. Luvan voi antaa valitsemalla sähköisessä lomakkeessa vaihtoehdon ”Tilaan Uutiskirjeen”.

Kampanjan järjestäjä: Veken Kaluste Oy

Kampanjan tekninen toteutus: Vaimo Finland Oy

Täytä & osallistu

palkinnot

Arvomme joka viikko 10 kpl 100 €:n juhlaseteliä. Juhlasetelit lahjakorttina verkkokauppaamme. Pääpalkinto arvotaan 11.12.2017.

Ylös