Ladataan sisältöä

Suomenkotoisinkoti

Suomenkotoisinkoti

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Millainen on Suomen kotoisin koti?

Osallistu juhlakisaan kertomalla millainen on Suomen kotoisin koti ja mikä on sinun lempikalusteesi. Parhaita tarinoita julkaistaan Veke.fi Facebook-sivulla ilman kirjoittajan nimeä.

Osallistu kisaan 10.12.2017 mennessä.

1. Valitse kotoisin tyyli

Skandinaavinen & moderni
Skandinaavinen & moderni
Retro& vintage
Retro& vintage
Maalaisromanttinen & rustiikkinen
Maalaisromanttinen & rustiikkinen
Klassinen & elegantti
Klassinen & elegantti

VEKE  KILPAILUSÄÄNNÖT

Järjestäjä: Veken Kaluste Oy

Kilpailuaika: 5.6. asti. Voittajille ilmoitetaan 10.6. mennessä.

Kilpailun säännöt:

Kilpailuun voi osallistua Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat henkilöt osoitteessa veke.fi/arvonta. Kilpailuun osallistutaan vastaamalla kilpailusivun kysymyksiin sekä jättämällä yhteystiedot sähköisen lomakkeen kautta. Kaikki kilpailuaikana vastanneet sekä nimensä ja sähköpostiosoitteensa sivulla antaneet osallistuvat kilpailuun. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistumisessa käytettyyn sähköpostiosoitteeseen ja/tai puhelinnumeroon soittamalla.

Palkinnon sisältö:

Osallistujen kesken arvotaan rahaa että saada apua omannäköisen kodin luomiseen sekä mahdollisuus päästä sisustussuunnittelijaksi kyseiseen kampanjaan.

Käyttämätöntä etua ei korvata, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Arvonnalla valittua voittajaa ei perustella, eikä arvontapäätöksestä voi valittaa. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti lomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai puhelinnumeroon soittamalla. Mikäli voittaja ei vahvista voittoaan hänelle lähetetyssä, voitosta kertovassa sähköpostissa/puhelussa ilmoitetuin tavoin ja siinä ilmoitetussa ajassa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Muut ehdot:

Kilpailun järjestäjä vastaa sen sisällöstä. Kilpailun järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kilpailusääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailuun ei voi osallistua kilpailun järjestäjien lähipiiriin tai sen suunnitteluun osallistuneita henkilöitä.

Sähköpostin yksityisyyden suoja:

Järjestäjä ei luovuta annettuja sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille. Kilpailuun osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen ei lähetetä muuta postia, kuin ilmoitus voitosta sekä lahjakortti, ellei käyttäjä anna tähän erillistä lupaa. Luvan voi antaa valitsemalla sähköisessä lomakkeessa vaihtoehdon ”Tilaan Uutiskirjeen”. 

 

Täytä & osallistu

palkinnot

Arvomme joka viikko 10 kpl 100 €:n juhlaseteliä. Juhlasetelit lahjakorttina verkkokauppaamme. Pääpalkinto arvotaan 11.12.2017.

Ylös