Lataa

SYKSYN TRENDIKATSAUS, TOP 5 TRENDIÄ

Sisustustrendit tuovat aina mukavan tuulahduksen jostakin uudesta ja innostavasta! Pelkkien trendien mukaan omaa kotiaan ei ole tarkoitus sisustaa, mutta niistä voi saada paljon uusia ideoita ja inspiraatiota kodin sisustukseen. Ohessa viisi kuuminta tämän hetken trendiä, poimi suosikkisi!

LÄMPIMÄT SÄVYT

Lämpimät sävyt eri punaisen ja ruskean muodoissa tuovat sisustukseen hehkuvaa lämpöä ja värien runsautta.  Erityisesti oranssin eri sävyt, okra ja vastapainoa tuova vastaväri, oliivinvihreä ovat trendisävyjen kärjessä.  Yhdistä tähän vielä  ripaus kultaa yksityiskohtien tai esimerkiksi valaisimen muodossa , niin kokonaisuus hipoo täydellisyyttä. Tuo kotiisi lämpöä yksittäisten huonekalujen tai tekstiilien muodossa tai ole rohkea ja maalaa kotisi yksi seinä hehkuvan oranssilla sävyllä.

SAMETTI

Sametti tuo sisustukseen ylellistä tunnelmaa. Sametin pinta on ihanan pehmeä ja tekstuuri eläväistä. Samettia voi tuoda kotiin esimerkiksi koristetyynyn tai rahin muodossa, rohkea valitsee sametilla verhoillun sohvan.

LUONNONMATERIAALIT

Luonnonmateriaalit tuovat kerroksellisuutta ja mielenkiintoa. Yhdistä eri luonnonmateriaaleja, kuten nahkaa, villaa ja rottinkia, jolloin saat mielenkiintoisen ja runsaan sisustuksen. Värien runsauden lisäksi myös eri materiaaleja ja tyylejä voi huoletta yhdistellä. Ole rohkea ja luo juuri itsellesi sopiva kokonaisuus, persoonallisuus on juuri nyt se juttu!

VOIMAKKAAT KUOSIT

Runsaus korostuu trendeissä nyt myös voimakkaiden kuvioiden ja kuosien muodoissa. Rohkea tapetoi seinät runsaalla kukka- tai viidakkoaiheisella tapetilla. Saat näyttävän kokonaisuuden myös kookkaalla, voimakkaasti kuvioidulla matolla sekä huonekaluilla, joissa on persoonallinen pinta tai verhoilu.

PUU

Puu lukeutuu myös luonnonmateriaaleihin, mutta ansaitsee oman paikkansa listauksessa. Puun käyttö sisustuksessa on ollut trendikästä jo pitkään ja sitä käytetään niin pintamateriaaleissa kuin huonekaluissa tai yksittäissä esineissä. Vaalean puun rinnalle on astumassa tumma puu, tuoden ryhtiä ja vaihtelua vaaleaan valtakuntaan. Puu tuo kodikasta tunnelmaa ja lämpöä sisustukseen kuin sisustukseen!

Sisustusterveisin, Jenni

Miljöökuvat: Bloomingville, House Doctor, Finarte

saatat tykätä myös
Ylös