Ladataan sisältöä

Triangel-Melena 6-hengen ruokailuryhmä

Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 29,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 29,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 69,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Triangel-Melena 6-hengen ruokailuryhmä

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa vain asti
1 223 €
Pöydän koko 88x200 cm.
SKU
conf-triangel-melena-6
x cm
Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 29,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 29,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 69,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää
Myymäläsaatavuus - Rovaniemi | Oulu | Vantaa | Tampere
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa 0
Myymäläsaatavuus
Esillä Varastossa
    3D-Kuva 3D-Kuva

Upea kokonaisuus pihalle: Triangel-Melena 6-hengen ruokailuryhmä

Triangel-Melena 6-hengen ruokailuryhmään kuuluu näyttävä pöytä ja neljä upeaa tuolia. Tuoleissa on ihana muotoilu, joissa yhdistyy suora linjakkuus ja pyöreät kaaret. Pöydän tyylikäs ja näyttävä ulkomuoto tuovat pihallesi tyylikkyyttä. Pöydän kansi on tehty kahdesta liimapuulankusta, jonka liimauksessa on käytetty vedenkestävää liimaa. Jalat ovat maalattua metallia. Kannessa näkyy kauniisti puun syyt ja kuviointi, joten pinta ei ole tasainen. Kaunis pinta valmistetaan erikoisharjaamalla, jonka tarkoituksena on korostaa puun luonnollisia ominaisuuksia. Pöytä on valmistettu Virossa.

Lisätietoa pöydän materiaalista:

Triangel-pöytä on rustiikki-tyyppinen ruokapöytä ja pöydässä käytettävä lankku on oksaista mäntyä, jossa sallitaan luonnollisia halkeamia, oksanreikiä, pihkasta ja puunytimestä syntyneitä uria ja epätasaisuuksia. Triangel-pöydän lankkua on "vanhennettu" koneellisesti harjaamalla, tekemällä pinnasta epätasainen rustiikkityyppinen lankku ja harjauksella puun pehmeämmät osat (pihkan ja puunydin paikat) poistuvat lankun pinnasta. Triangel-pöydässä rustiikkisuus saa ja pitääkin näkyä - tämä on ihan luonnollista. Puun eläminen aiheuttaa siis muodon muutoksia ja se saattaa aiheuttaa puuhun halkeamia. Pienet hiushalkeamat ovat mänty kannelle tyypillisiä, eivätkä ne heikennä kantta eivätkä vaikuta sen käyttöikään tai kestävyyteen. Puussa oleva pihkan määrä, puunydin ja erilainen puun vahvuus -ja koostumus eri lankuissa voi aiheuttaa pöydän kannen sävyssä värieroja ja kuvioeroja - tämä on luonnollista. Tyypillisesti halkeamat saattaa esiintyä talvella, mutta kesällä se painuu kiinni puun turvotessa. Myöskin värinmuutos ajan saatossa on luonnollinen ominaisuus puukalusteille.

Pöydän leveys ei ole joka kohdasta sama, sillä sivut ovat epätasaiset. Tästä johtuen leveysmitta on noin mitta, joka voi vaihdella tuotekohtaisesti.

Kaikki Triangel - tuotteet värjätään ensin vedenkestävällä vesiohenteisella petsillä. Tämän jälkeen pinta käsitellään kolmeen kertaan vesiohenteisella akryylipohjaisella lakalla. Triangel tuotteet ovat tarkoitettu erityisesti ulkokalusteille tehden kalusteista vedenkestäviä, mutta niitä voidaan käyttää myös sisäkäytössä.

Tekniset Tiedot:
Materiaali
Metalli, Mänty, Teräs
Materiaalin lisätiedot
Tuoli: metallia. Pöytä: jalat terästä ja kansi mäntyä.
Istuinasento
Normaali
Istuinpehmeys
Jämäkkä
Pinottavuus
Kyllä
Tuotteen paino
Tuoli 6,82 kg
Tuotteen valmiusaste
Osina paketissa, vaatii kasaamista
Brändi
ENVY
Takuu
1 vuosi
Käyttötarkoitus
Kotikäyttö, Katettu ulkotila/parveke, Sisäkäyttöön
Hoito-ohje
Talvisäilytys kuivassa ja ilmavassa tilassa
Hoito-ohje kuvaus
Puhdista päivittäin kannen pinnalta tahrat ja nesteet tuoreeltaan puhtaalla liinalla pyyhkien. Nihkeä- tai kosteapyyhintä neutraalilla pesunesteellä (esim. astianpesuaineliuos). Kuivaa pinta huolellisesti. Kansi ei kestä kemikaaleja, kuumia tuotteita tai aineita - vaurioittaa pintaa ja jättää mahdollisia jälkiä. Tarvittaessa uudelleenkäsittely vesiohenteisella ulkokäyttöön soveltuvalla lakalla. Hio aikaisemmin lakatut pinnat puupuhtaiksi (poista hiomapöly huolella) tai varmista uuden lakkapinnan tarttuvuus kevyesti hiotulle pinnalle koesivelyllä. Puuöljy soveltuu ainoastaan, jos pinnasta poistetaan lakka. Talvisäilytys kuivassa ja ilmavassa tilassa
Mitat:
Käsinojan korkeus istuinosasta
24 cm
Käsinojan korkeus lattiasta
67 cm
Istuinleveys
43 cm
Istuinsyvyys
44 cm
Istuinkorkeus
44.5 cm
Käsinojan leveys
1 cm
Selkänojan leveys
41 cm
Selkänojan korkeus
84.5 cm
Tuolin mitat
Leveys 58,5 cm, syvyys 57,5 cm, korkeus 84,5 cm
Pöydän mitat
Pituus 200 cm, leveys 88 cm, korkeus 76 cm
Ylös