Lataa

UUDEN VUODEN TOP 5 TUOTETÄRPPIÄ

Sydämellisesti tervetuloa vuosi 2019! Vuodenvaihde on  hyvä startti muutoksille ja uusi vuosi on mukava aloittaa puhtaalta pöydältä, ihan kirjaimellisesti. Paukkupakkasten aikaan on ihana viettää aikaa sisällä ja nauttia oman kodin lämmöstä. Ehkäpä jo orastava kevään kaipuu tuo innostuksen sisustaa kotia uuteen uskoon. Uudet trendit nostavat erityisesti päätään aina näin vuoden alussa ja niistä saa myös uusia tuulahduksia oman kodin sisustukseen. Mitäs tänä vuonna?

Pinnalle on noussut erityisesti värien runsas käyttö, pyöreät muodot, seinätekstiilit, ruskean eri sävyt, persoonallisuuden esiin tuominen, kuosit, nahka ja muut luonnonmateriaalit, kuten villa ja rottinki.

VOIMAKKAAT VÄRIT JA PYÖREÄT MUODOT

Voimakkaiden värien tulo on varmaa! Tikkurila lanseeraa joka vuonna vuoden värin ja tänä vuonna se on herkullinen, korallin sävy Flamingo. Myös muut vahvat ja voimakkaat sävyt saavat paikkansa sisustuksessa tänä vuonna. Jos haluat kokeilla värien käyttöä sisustuksessa maltillisesti, voit hankkia yksittäisen väriläiskän kotiisi, esimerkiksi trendikkään, sametilla verhoillun hapsurahin. Rahissa yhdistyy trendikäs pyöreä muoto ja sametin pehmeä tuntu, hapsut personoivat kokonaisuuden. Rahia on saatavana viidessä herkullisessa sävyssä. Pyöreää muotoa noudattelee myös House Doctorin Walls peili, jonka halkaisija on 80 cm. Peili on suosittu ja käytännöllinen sisustuselementti, joka toistaa tiloja kauniisti, esimerkiksi oleskelutiloissa. Pyöreä muoto tuo myös kylpyhuoneeseen kontrastia perinteisten kulmikkaiden muotojen sijaan. Peiliä on saatavana kirkkaan sävyn lisäksi ruusukullan ja harmaan sävyisenä.

LUONNONMATERIAALIT JA RUSKEAN ERI SÄVYT

Luonnonmateriaalien suosio on tainnut tulla jäädäkseen, eikä ihme. Luonnonmateriaalit tuovat sisustukseen kerroksellisuutta, tekstuuria ja kaivattua kodikkuutta. Bloomingvillen Bamboo riippuvalaisin on valmistettu bamburottingista ja myös siinä yhdistyy pehmeän pyöreä muotokieli. Ruskean eri sävyt ovat syrjäyttämässä harmaan. Tummanruskeiden ja konjakkisten sävyjen rinnalle nousee myös vaaleat, nougatin ja kinuskin sävyttämät sävyt. Cuero Pampa Mariposa lepakkotuoli sävyssä Crude Nature on suorastaan herkullinen ja tuo sisustukseen lämpöä. Finarten suosittu Tie puuvillamatto on trendikäs monestakin syystä; siinä yhdistyy voimakas kuosi sekä värimaailma, lisäksi koholla oleva kuosi tuo mattoon ihanaa tekstuuria. Tämä matto on oivallinen myös seinätekstiilinä.! Ihastuttavia uutuuksia tulee valikoimaamme viikottain, inspiroidu myös niistä.

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös