Lataa

VALAISE KOTI UUTUUKSILLAMME

Tammikuu alkaa taittua helmikuuhun ja kevät on koko ajan lähempänä.  Vaikka valon määrä ulkona koko ajan lisääntyy, on valon tarve kuitenkin sisätiloissa jatkuvaa esimerkiksi askareiden ja kotitöiden vuoksi. Kattovalaisin toimii usein tilojen katseenvangitsijana ja viimeistelee halutun tyyliin.

Valikoimaamme on tullut paljon trendikkäitä uutuuksia. Löydätkö suosikkiasi?

Noortrade Emil valaisinta on saatavana niin lattialle kuin pöydälle. Valaisimen muotoilu on selkeä ja ajaton, joka sopii hyvin moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen. Materiaalina metalli, värivaihtoehtoina musta sekä valkoinen.

Pyöreät muodot valaisimissa pehmentävät kodin sisustusta. Jos haluat pehmeää valoa antavan, valitse riisipaperipallovalaisin, josta on povattu yhtä tämän vuoden trendikkäintä tuotetta. Graafisemman ilmeen antaa Havanna kattovalaisin, joka on valmistettu metallista.

LUONNONLÄHEISTÄ JA BOHEEMIA

Pehmennä kodin sisustusta luonnonmateriaaleista valmistetuilla valaisimilla. Fanni K:n uutuudet, lampunvarjostin litteä ja lampunvarjostin suippo. Materiaalina rottinki. Sijoita varjostimia rykelmiksi eri korkeuksiin, jolloin saat esimerkiksi korkeaan olohuoneeseen näyttävyyttä.  Saatavilla helmikuussa.

Noortrade Cebu kattovalaisin on luonnonkuiduista valmistettu. Saatavilla kolmessa eri koossa. Valaisin sopii mainiosti esimerkiksi ruokailuryhmän tai sohvapöydän päälle.

MODERNIA METALLISTA

Metallisia kattokruunuja on saatavana niin modernilla kuin perinteisemmällä muotoilulla. Musta väri tekee perinteisempäänkin kattokruunuun modernia twistiä. Sessak Willa riippuvalaisimessa on kuusi haaraa, jokaisessa päässä on pyöreät valkoiset kuvut. Värivaihtoehtoina messinki ja mattamusta. Näyttävä valaisin sopii mainiosti ruokailuryhmän päälle tai olohuoneeseen.

Perinteisen muotokielen omaava Noortrade Bergen kattokruunu on omiaan klassisessa sisustuksessa. Musta väri tuo kuitenkin valaisimeen graafista ja modernia ilmnettä. Valaisin on saatavilla 5- ja 8-osaisena.

Nordlux Manhattan riippuvalaisin on linjakas ja pelkistetty valaisin, jossa on paikka neljälle polttimolle. Värinä musta, messinkiset yksityiskohdat.


Sisustusterveisin, Jenni