Ladataan sisältöä

Hissivalaisimet

Hissivalaisimet

Tehokas mutta samalla tunnelmallinen valaistus on tärkeä osa suomalaista kotia, sillä kesää lukuun ottamatta pimeitä iltoja kertyy vuoteen melkoinen määrä. Veken verkkokaupasta löydät laadukkaan valikoiman kattoon ripustettavia, helppokäyttöisiä hissivalaisimia, joilla ratkaiset monta valaistusongelmaa kerralla. Hissivalaisin antaa valollaan tunnelmaa sekä sopii hyvin erilaisiin tiloihin ja erikorkuisiin huoneisiin, sillä korkeus on säädeltävissä. Löydät hissivalaisinten valikoimastamme esimerkiksi perinteisiä yhden lampun hissivalaisimia, kuten myös näyttäviä useamman lampun hissivalaisimia tiloihin, joissa tarvitaan kirkkaampaa valaistusta.

Rajaa
Now Shopping by
 1. Väriryhmä Musta Poista
Hinta (€)
Mitat
Leveys
Brändi
Tyylisuunta
IP
Väriryhmä
Näytä
Tarkastele Taulukko Lista

2 tuotetta

/ sivu
Laskeva
 1. Markslöjd Ekelund biljardivalaisin
  Markslöjd Ekelund biljardivalaisin
  Tarjoushinta 133,88 €
  -15%
  Tavallinen hinta 157,50 €
  -15%
  Varastossa
  2-7

  leveys

  69  cm

  syvyys

  18.5  cm

  korkeus

  31  cm

 2. Feder riippuvalaisin 2-osainen
  Feder riippuvalaisin 2-osainen
  Tarjoushinta 111,75 €
  -25%
  Tavallinen hinta 149 €
  -25%
  Tilaustuote
  Toimitusaika avoin

  Metallinen Feder riippuvalaisin 2-osainen. Korkeus säädettävissä 40-100 cm.

  leveys

  75  cm

Tarkastele Taulukko Lista

2 tuotetta

/ sivu
Laskeva

Monikäyttöinen hissivalaisin antaa uutta ilmettä huoneelle


Hissivalaisin on käytännöllinen hankinta, koska säädettävän rungon ansiosta se sopii huoneeseen kuin huoneeseen. Säätämällä rungon pituutta saat valon lähemmäs tai etäämmäs tarpeen mukaan. Pienen hissivalon sijoitat esimerkiksi pyöreän keittiön pöydän ylle, kun taas pidempi malli sopii upeasti vaikkapa pitkän ruokapöydän tai olohuoneen pöydän ylle, tai miksei vaikkapa eteiskäytävään tai työhuoneeseen. Tutustu hissivalaisimiimme ja löydä suosikkisi! Käy vilkaisemassa myös muita valaisimia, joita löydät verkkokaupastamme lukemattoman määrän. Meiltä löydät mm. kattovalaisimet, pöytävalaisimet ja seinävalaisimet kuten myös lasten valaisimet ja design valaisimet. Tilaa verkkokaupastamme kerralla vaikka monta erilaista valaisinta, kuljetusmaksun veloitamme aina vain yhdestä tilaamastasi tuotteesta.

Tehokas valaistus tekee myös työskentelystä tehokkaampaa


Vaikka monesti kattovaloon ei kiinnitä paljoakaan huomiota, on kattovalaisin kuitenkin esine, jota ilman tulee harvoin toimeen. Heikossa valaistuksessa kaikki on hankalampaa: ruuan laitto, siivous, lehtien lukeminen, opiskelu... Riittävä valaistus on paitsi oman mukavuuden kannalta tärkeää, myös osa hyvinvointia, sillä liian hämärässä lukeminen, opiskelu tai muu työskentely rasittaa turhaan silmiä. Hyvä valaistus tekee huoneessa opiskelusta ja työskentelystä paljon mukavampaa, sillä silmät eivät väsy niin helposti. Uusi ja tyylikäs hissivalaisin tekee kattovalosta näyttävän osan sisustusta ja saat uutta tunnelmaa esimerkiksi keittiöön, olohuoneeseen, työhuoneeseen, ruokasaliin tai aulaan. Hissivalaisintemme muotoilussa ja materiaaleissa löydät mukavasti valinnanvaraa. Tee kodistasi juuri Sinun näköisesi valitsemalla hissivalaisimista juuri sinun suosikkisi.

Valaisimia, laatuhuonekaluja ja sisustustuotteita Vekeltä


Ethän unohda vilkaista tilauksesi yhdessä myös muuta verkkokauppamme valikoimaa! Katso mitä kaikkea hyödyllistä ja ilahduttavaa löydät kotiin Veken valikoimista. Miten olisi muutama ylimääräinen led-lamppu uuteen hissivaloosi? Entä vilkaisitko jo mahtavaa valikoimaamme muita sisustustuotteita? Voit tilata meiltä kaikkea tarpeellista ja kivaa kotiisi: naulakoita, apupöytiä, säilytyslaatikoita, lehtitelineitä ynnä muuta. Huomaathan, että löydät meiltä usein myös hyviä tarjouksia ja outlet-hintoja. Vekeltä löydät myös erittäin laajan valikoiman laatuhuonekaluja järkevään hintaan, mm. sohvat, sängyt, tuolit, ruokapöydät sekä paljon, paljon muuta!

Kotiinkuljetuksella kaikkialle Suomeen


Veke tarjoaa huolettoman vaihtoehdon tehdä isoja ja pieniä huonekaluostoksia sekä hankkia samalla myös muuta kodintavaraa. Tilaat paitsi valaisimet, myös muut kodin tavarat ja huonekalut hetkessä koti-ovellesi. Kuljetamme tuotteet kaikkialle Suomeen. Osalle pienempiä tuotteita toimitusvaihtoehtona tarjotaan nouto postista. Hissivalaisinten kohdalla toimitusajat vaihtelevat yleensä kolmesta arkipäivästä viikkoon tuotteesta riippuen. Tarkista tarkemmat tiedot vielä yksittäisen tuotteen kohdalta.

Ylös