Lataa

Kristallivalaisimet

Kristallivalaisimet
Kristallivalaisimet

Kristallisvalaisimet valaisevat uskomattoman kauniisti, luovat upean tunnelman huoneeseen kuin huoneeseen ja ovat tietysti itsessäänkin kauniita kuin korut. Kristallivalaisimia löydät meiltä sekä seinälle kiinnitettävinä malleina että kattoon kiinnitettävinä plafondeina ja riippuvalaisimina. Jos haet todella monipuolista, ilmeeltään modernia kristallivalaisinta, tutustu kauko-ohjattaviin plafondimalleihimme: niiden säätöominaisuudet antavat sinulle uskomattoman paljon valinnanvaraa huoneen valaistuksen suhteen. Kaikki kauniit kristallivalaisimet saat verkkokaupastamme kätevästi vaikkapa suoraan kotiisi kuljetettuna. Tarjoamme kaikille ostoksillesi lisäksi korottoman osamaksun.

We can't find products matching the selection.

Kristallivalaisin on todella moneen tyyliin sopiva valaisinvalinta. Se käy aivan yhtä hyvin modernin minimalistiseen musta-valkoiseen citykotiin kuin vanhanajan tunnelmaa henkivään lämpimästi sisustettuun vanhempaan asuntoon. Kristallivalaisin voi olla juuri SE pieni mielenkiintoisen särmän tekevä yksityiskohta sisustuksessasi tai se voi olla saumaton osa muutenkin ylellisen oloista kokonaisuutta. Kumpikin vaihtoehto on takuulla tyylikäs ja toimiva.

Kristallivalaisin kiinnittää huomion paitsi tyylillään myös äärettömän kauniilla valaisullaan. Kristalli taittaa valoa kauniisti. Uusia käyttöulottuvuuksia saat käyttämällä himmennintä: ruokapöydän yllä himmennetty kristallinen riippuvalaisin luo juhlavan tunnelman ruokailuhetkeen. Kätevästi kaukosäätimellä toimiva äärettömän kaunis LED-plafondi sen sijaan tuo halutessasi huoneeseen todella paljon valoa. Ja kun on taas tunnelman vuoro, säädä valot himmeämmälle. Myös valojen päälle- ja poiskytkentä toimii kaukosäätimestä.

Kristallivalaisin on ajaton ja aina trendikäs, joten ostoksestasi on sinulle iloa pitkään. Kuljetamme niin isot kuin pienetkin ostokset edullisesti, joten katsohan, löytyisikö valikoimastamme myös muuta kivaa kotisi ilmettä piristämään: miten olisi esimerkiksi tyylikäs matto olohuoneeseen tai jokin pieni mutta taatusti tunnelmaa luova sisustustuote? Meillä voit tehdä ostoksia 24/7. Tervetuloa!

Soita meille 044 716 8073

ma-pe 9-18

Ylös