Lataa

VIISI FAKTAA VEKESTÄ - TIESITKÖ NÄITÄ?


Mistä tulee nimi Veke?

Yrityksemme nimi Veke tulee perustajamme, Veijo "Veke" Ranuan nimestä.  Aiemmin huonekalutehtaan myyntimiehenä toiminut Veijo perusti Veken Kalusteen vuonna 1993, kun laman vuosikymmen vei kotikylällä, Ranualla toimineen ainoan kaupan.  Veijo tiesi tilaisuutensa tulleen! Oli aika tehdä unelmista totta ja perustaa oma yritys.

Nimemme lyheni Veken Kalusteesta Vekeksi vuonna 2017 tehdyn suuren brändiuudistuksen myötä.

Perheyritys

Veke on perheyritys. Vuonna 2008 mukaan tuli uusi sukupolvi, Veijon ja Jaanan pojat Markus, Matias ja Miikka.

Uusi sukupolvi toi myös uusia tuulia mukanaan ja idea verkkokaupasta syntyi. Nyt olemmekin yksi johtavista suomalaisista huonekalu- ja sisustustuoteverkkokaupoista.

Veken väki

Meitä Vekeläisiä on tällä hetkellä yhteensä 33. Verkkokaupan asiakaspalvelu ja logistiikka hoidetaan Ranualta käsin. Asiakaspalvelussa teitä ihania asiakkaitamme palvelee 4-5 asiakaspalvelijaa.

Veijo pyörittää vaimonsa Jaanan kanssa Ranuan myymälää. Rovaniemen myymälässä palvelee 4 myyjää. Oulun myymälää rakennetaan parhaillaan ja siellä työskentelee 4 myyjää ja 1 varastotyöntekijä.

Markkinointiamme tehdään kahden naisen voimin Rovaniemeltä ja Pirkanmaalta. Yrityksestämme löytyy siis myös pieni pala etelää!

Ylpeästi Pohjois-Suomalainen

Veke on lähtöisin Pohjois-Suomesta, hillasoiden ja porojen ympäröimältä Ranualta!

Maanlaajuisesti toimivan verkkokauppamme logistiikkakeskus  sekä yksi kivijalkamyymälämme sijaitsee juurikin tällä pienellä Ranuan kylällä! Ranualla työskennellessä toimiston ikkunasta voi usein bongata tutun porokolmikon pihapiirissämme.

Toinen, uuden konseptimme mukainen kivijalkamyymälämme löytyy vielä Ranuaakin pohjoisemmasta, Rovaniemeltä. Kolmas myymälämme avataan Ouluun marraskuun puolivälissä.

Mitä meille kuuluu just nyt?

Juuri nyt meille kuuluu todella hyvää. Yrityksemme kasvaa ja työllistää yhä enemmän porukkaa sekä uutta luodaan monin tavoin!

Ranualla on keskusvarastomme laajennus käynnissä, ja uusi 14 metriä korkea varastohalli nousee hyvää vauhtia nykyisen hallimme viereen. Tällä voimme varmistaa logistiikkamme hyvän toimivuuden myös tulevaisuudessa.

Täysin uutta on tuloillaan myös myymälöidemme suhteen!

Rovaniemen myymälää remontoidaan parhaillaan siellä sattuneen vesivahingon vuoksi. Lisäksi avaamme upouuden kivijalkamyymälän ensi kuussa Ouluun!

Tekemisen meininki on siis valloillaan. Aika näyttää, kenties jalkaudumme myös vielä etelämmäs.  ;)

Terkuin, Jenni & Henna

Ylös