Ladataan sisältöä

MILLAISIA SISUSTUSUNELMIA TOTEUTTAISIT KYMPPITONNILLA?

Osallistu kesäkisaan kertomalla, millaisia sisustusunelmia toteuttaisit kymppitonnilla, ja mikä on suosikki puutarhakalusteesi.

Osallistumisaika: 3.6.-1.9.2019

PALKINTO

Voita 10 000 € arvoinen lahjakortti verkkokauppaamme, ja tee sisustusunelmistasi totta.

Osallistu kilpailuun täyttämällä oheinen lomake. Arvomme osallistuneista yhden voittajan 4.9.2019. Voittajan nimi lisätään tälle sivulle sekä hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

1. Valitse suosikkisi

Hillerstorp Droppen riippukeinu
Hillerstorp Droppen riippukeinu
Ecofurn Ekotuoli
Ecofurn Ekotuoli
Hillerstorp Fyrsnäs ruokailuryhmä
Hillerstorp Fyrsnäs ruokailuryhmä
Veke Home Mangaia ruokailuryhmä
Veke Home Mangaia ruokailuryhmä

VEKE  KILPAILUSÄÄNNÖT

Järjestäjä: Veken Kaluste Oy

Kilpailuaika: 5.6. asti. Voittajille ilmoitetaan 10.6. mennessä.

Kilpailun säännöt:

Kilpailuun voi osallistua Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat henkilöt osoitteessa veke.fi/arvonta. Kilpailuun osallistutaan vastaamalla kilpailusivun kysymyksiin sekä jättämällä yhteystiedot sähköisen lomakkeen kautta. Kaikki kilpailuaikana vastanneet sekä nimensä ja sähköpostiosoitteensa sivulla antaneet osallistuvat kilpailuun. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistumisessa käytettyyn sähköpostiosoitteeseen ja/tai puhelinnumeroon soittamalla.

Palkinnon sisältö:

Osallistujen kesken arvotaan rahaa että saada apua omannäköisen kodin luomiseen sekä mahdollisuus päästä sisustussuunnittelijaksi kyseiseen kampanjaan.

Käyttämätöntä etua ei korvata, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Arvonnalla valittua voittajaa ei perustella, eikä arvontapäätöksestä voi valittaa. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti lomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai puhelinnumeroon soittamalla. Mikäli voittaja ei vahvista voittoaan hänelle lähetetyssä, voitosta kertovassa sähköpostissa/puhelussa ilmoitetuin tavoin ja siinä ilmoitetussa ajassa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Muut ehdot:

Kilpailun järjestäjä vastaa sen sisällöstä. Kilpailun järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kilpailusääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailuun ei voi osallistua kilpailun järjestäjien lähipiiriin tai sen suunnitteluun osallistuneita henkilöitä.

Sähköpostin yksityisyyden suoja:

Järjestäjä ei luovuta annettuja sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille. Kilpailuun osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen ei lähetetä muuta postia, kuin ilmoitus voitosta sekä lahjakortti, ellei käyttäjä anna tähän erillistä lupaa. Luvan voi antaa valitsemalla sähköisessä lomakkeessa vaihtoehdon ”Tilaan Uutiskirjeen”. 

 

Ylös