Ladataan sisältöä

Tervetuloa katsomaan Veken Sisustajat somesarjaa! Sarjassa kaksi pariskuntaa kilpailee 4000 euron sisustusrahasta suorittamalla erilaisia sisustusaiheisia tehtäviä. Katso vauhdikkaat jaksot ja selvitä, kumpi vie voiton!

Jakso 1
Kaksi nuorta pariskuntaa kisailevat huikeasta 4000€ arvoisesta sisustusbudjetista Veken liikkeeseen. Jenica ja Antti Porvoosta ovat innokkaasti sisustamassa kattohuoneistoaan, heitä vastassa ovat Tommi ja Janika Klaukkalasta. Veken sisustajat, Anissa ja Nora juontavat kilpailun ja tarjoavat myös vinkkejä matkaan.
Jakso 2
Sisustusbudjetista kilpailevat pariskunnat saavat uuden haasteen tälle päivälle: uusien asiakkaiden sisäänheittämisen. Parivaljakko Jenica ja Antti lähtevät reippaasti kisailemaan Tommia ja Janikaa vastaan. Tuttuun tapaan Veken edustajat, Anissa ja Nora, juontavat kilpailun.
Jakso 3
Kisan aiheena on parvekkeen sisustaminen - miten nuoret parit pärjäävät, kun pitää tehdä yhdessä päätöksiä? Kisaamassa ovat pariskunta Tommi ja Janica Klaukkalasta sekä nuori pari Jenica ja Antti Porvoosta. Sisustussuunnittelija Tiina Käyhkö toimii tuomarina, joka tarjoaa myös käytännön ja tyylin vinkkejä. Anissa Vekeltä juontajana.
Jakso 4
Sisustussuunnittelija Tiina Käyhkö tutustuu kisailijoiden kerrostaloasuntoihin ja antaa käytännön sisustusvinkkejä heidän kotonaan. Tiina Käyhkö toimii myös sisustusaiheisen tietovisan tuomarina ja tuttuun tapaan Anissa juontaa Veken kilpailun.
Ylös