Ladataan sisältöä

Harmaja

Harmaja

Kauniit Harmaja-sarjan tuotteet on valmistettu käsityönä kierrätysmännystä. Jokainen tuote on uniikki, eikä kahta samanlaista tuotetta ole. Harmaja-huonekaluissa on kaunis kelonharmaa väritys. Tuotteet on valmistettu eettisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Tuotteiden puumateriaali elää toista tai kolmatta elämäänsä ja siksi tuotteiden pinta on yksilöllinen jokaisesssa huonekalussa. Tuotteissa voi näkyä naulanreikiä, halkeamia ja muita pintavikoja värieroineen, ne ovat myös rosoisia pinnaltaan. Sarjaan kuuluu mm. ruokailuryhmät ja erilaiset pöydät. Harmaja sarjan tuotteet ovat toiselta nimeltään Driftwood.

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Lämmin, ajan patinoima tyyli Harmaja kalusteilla


Kierrätys on vuosi vuodelta yhä trendikkäämpää ja tämä trendi näkyy myös sisustuksessa. Koska Harmaja-sarjan kalusteet on valmistettu sertifioidusta kierrätetystä männystä, puussa näkyy sen aiemman elämän merkkejä, kuten naulanreikiä, kulumia, halkeamia ja ajan patinaa. Harmaja-kalusteiden ainutlaatuinen pinta tekee kalusteista näin myös viehättävän kotikutoisen näköisen. Kalusteet näyttävät melkeinpä siltä, kuin isoisä olisi ne itse veistänyt. Tuotteet näyttävät materiaalinsa ansiosta myös antiikkisemmilta kuin oikeasti ovatkaan, joten saat niillä helposti luotua kotiin ns. ”vanhojen aikojen” tunnelmaa. Uniikeilla Harmaja-kalusteilla voit siis luoda kotiisi tai kesämökille rouhean tyylikkään, menneitä vuosia henkivän sisustuksen.

Luonnollinen puun sävy hivelee silmää


Harmaa puun sävy on kodin sisustuksessa rauhoittava väri, ja se sopii hyvin oikeastaan kaikenlaisiin kodin tiloihin. Harmaja tuotteet sulautuvat saumatta luonnon omiin väreihin, joten ne näyttävät upeilta etenkin silloin, kun sisustuksesta ei haluta liian huomiota herättävää. Harmaa, kulunut puupinta pääsee oikeuksiinsa etenkin pehmeässä luonnonvalossa. Harmaja-tuotesarjan kalusteet ovat ihanteellisia esimerkiksi saaristossa kesäasunnon merihenkisessä sisustuksessa tai vaikkapa metsän siimeksessä kesämökillä, kun sisustuksen halutaan näyttävän hillityltä ja luonnollisesta.

Harmaja-kalusteilla luonnon harmoniaa kotiin


Malliltaan Harmaja-sarjan kalusteet ovat ajattomia ja harmonisia vailla sen enempiä koristuksia. Klassisen tyylikäs Harmaja tuotesarja ei näytä hyvältä ainoastaan kesäisessä sisustuksessa, vaan sopii toki myös modernimpaan kotiin. Tuotesarjan harmaat kalusteet sointuvat kauniisti esimerkiksi valkoiseen, pelkistettyyn sisustukseen tai sitä vastoin tasapainottamaan muutoin runsasta ja värikylläistä sisustusta. Löydät Harmaja-tuotesarjasta monipuolisen valikoiman tuotteita, joita voit kätevästi yhdistellä keskenään. Meillä Veken kalusteen valikoimissa on esimerkiksi Harmaja pöytiä, tv-tasoja, tuoleja, senkkejä ja kirjahyllyjä. Voit siis halutessasi yhdistellä tuotesarjan kalusteita ja loihtia vaikka koko kodin sisustuksen Harmaja sarjan tuotteilla. Tai sitä vastoin voit tuoda rustiikkia tunnelmaa vaikka vain yhteen huoneeseen muutamalla Harmaja-kalusteella.

Harmaja-tuotteet kotiinkuljetuksella Veken kalusteesta


Tilaat kaikki haluamasi Harmaja-sarjan tuotteet Veken kalusteesta kätevällä kotiinkuljetuspalvelulla. Muista tarkistaa myös muut upeat tuotesarjamme, kenties löydät jotain muutakin tilattavaa samalla kertaa. Tai miten olisi Harmajan tyyliin sopiva uusi valaisin tai matto? Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen ja maksat tuotteista yhteensä vain yhden kuljetusmaksun. Siispä kerralla kannattaa tilata saman tien vaikka useampikin tuote. Saat kaikki tuotteet kotiovellesi vain 39 euron kuljetusmaksulla. Harmaja tuotteissamme on noin 1-2 viikon toimitusaika ja tuotteet voit maksaa myös joustavalla osamaksulla.

Ylös