Ladataan sisältöä

Familon Smart lasten jatkopatja 75x130+30 cm

Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 7,95 €
  • Postipaketti, nouto lähimmästä Postista: 7,95 €
  • Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle: 19,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Familon Smart lasten jatkopatja 75x130+30 cm

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa vain asti
279 €
Älypehmusteella varustettu patja, täydellinen kasvuiässä olevalle lapselle.
SKU
conf-smart-lasten-jatkopatja
x cm
Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 7,95 €
  • Postipaketti, nouto lähimmästä Postista: 7,95 €
  • Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle: 19,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää
Myymäläsaatavuus - Rovaniemi | Oulu | Vantaa | Tampere
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa 0
Myymäläsaatavuus
Esillä Varastossa

Korkealaatuinen Familon Smart lasten jatkopatja 75x130+30 cm

Familon Smart lasten jatkopatja 75x130+30 cm on lastensänkyyn sopiva patja. Patja tarjoaa ensiluokkaiset unet leikki-ikäisille ja jatkettuna versiona myös kouluikäisille. Patja on suunniteltu lasten parhaaksi ja se tukee kasvavan lapsen kehoa juuri oikealla tavalla. Ergonomisessa Smart lasten jatkopatjassa on kaksoisrakenne: päällä on lämmön ja painon mukaan muotoutuvaa älypehmustetta eli muistivaahtoa ja alla jämäkämpää hyvän tuen antavaa erikoispehmustetta, joka on 100% polyuretaanivaahtoa. Pehmeän joustoneuloksen alla on hengittävä ja nesteitä läpäisemätön kosteussuoja, joka lisää patjan käyttöikää ja helppohoitoisuutta. Patjan päällinen on vetoketjun avulla irrotettava ja pestävissä. Patjan koko jatkettuna on 160 cm. Familon Smart lasten jatkopatja on ainutlaatuisen mukava patja, sen korkeus on 9 cm. Jatkopalassa ei ole kosteussuojaa. Patja toimitetaan rullapakattuna. Mikäli tuuletat patjaa pakkasella, patja kovettuu. Tämä johtuu siitä, että pehmusteena on lämpöön ja painoon reagoivaa älypehmustetta ja kovettuminen on luonnollista. Patja pitää siirtää lämpimään varovaisesti siinä muodossa, johon se on jähmettynyt ja antaa sen lämmetä rauhassa koskemattomana. Älypehmuste voi myös tuntua kovemmalta, jos makuuhuoneen lämpötila on normaalia alhaisempi, mutta lapsen asetuttua lepäämään alkaa patja reagoida lapsen kehon lämpöön ja painoon ja pehmenee sen mukaan. Patjalla on ÖKÖ-TEX ja CertiPur -sertifikaatti sekä Avainlippu -tunnus. Patja korvaa aiemmin mallistossa olleen Familon HipHop lastenpatjan ja jatkopalan.
Tekniset Tiedot:
Materiaali
Polyester
Materiaalin lisätiedot
Päällinen: joustavaa 100% polyesterineulosta, patjassa pehmeän neuloksen alla kosteutta läpäisemätön hengittävä PU-sively, patjassa vetoketju kolmella sivulla
Tuotteen paino
4
Brändi
Familon
Valmistusmaa
Suomi
Käyttötarkoitus
Lastenhuone, Kotikäyttö, Koululaiselle, Sisäkäyttöön, Makuuhuone
Sertifikaatit
ÖKÖ-TEX, Avainlippu, CertiPUR®
Takuu
1 vuosi
Hoito-ohje kuvaus
Irrotettavan päällisen voi pestä tarvittaessa 60°C, suorista muotoonsa kosteana. Pehmuste ei ole pestävä. Familon Smart -lastenpatja säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Patja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä patjaa säännöllisesti pituussuunnassa, vaikka lakanan vaihdon yhteydessä, näin patja pysyy muodossaan pidempään.
Mitat:
Leveys
75 cm
Pituus
160 cm
Korkeus
9 cm
Ylös