Ladataan sisältöä

ARVOT JA LUPAUS

Veke on helposti lähestyttävä verkkokauppa kodin rakentajan jokaiseen elämänvaiheeseen. Veke on kodinomainen, pohjoissuomalainen positiivisella ja lämpimällä palveluasenteella varustettu huonekaluyritys, sekä huomioiva ja elämää palveleva verkkokauppa. Perhearvoja vaaliva

Pohjois-Suomesta lähtöisin oleva Veke on toiminut 30 vuotta. Vekelle perhekeskeiset arvot ovat tärkeä osa yritystä. Perhekeskeisyys näkyy asiakaspalvelussa, tuotevalikoimassa sekä viestinnässä. Veken viestinnän sisällöt pyrkivät aina korostamaan kodinomaista, helposti asioitavaa ja lähestyttävää verkkokauppaa. Veke tarjoaa myös eri elämäntyyleille ja erilaisille perheille aina sopivia hintoja ja omaperäisen valikoiman kodin tuotteita.Elämänmakuisia koteja

Veke palvelee elämänmakuisia koteja tuoden yhteen kaikenlaisia perheitä. Veke luo tilaa persoonalliselle ja kodinomaiselle elämälle, oli se sitten lapsiperhearjen hallittua kaaosta tai ensimuuttajan oman kodin hehkua. Veke ei rakenna kulisseja vaan palvelee kodin tunnetta ja tilaa sen omistajan ehdoin. Veke välittää ja huomio sekä varmistaa, että olet joka hetki kuin kotonasi.


Ole kuin kotonasi

Palvelulupaus, Ole kuin kotonasi, kiteyttää niin palvelevan kuin asiakasta ymmärtävän huonekaluliikkeen, joka tunnistaa elävän elämän viihtyisän kodin taikaa. Se kannustaa asiakkaita ajattelemaan elämäntilanteen mukaisia valintoja ja tarjoaa niihin samalla tuotteet, palvelut ja sisällöt.

Veken palvelufilosofia kannustaa myös valitsemaan toimivan kodin, joka on aina jokaisen yksilön tarpeen mukaan erilainen. Veke välittää, huomioi sekä varmistaa, että olet joka hetki kuin kotonasi.
Siirry ostoksille
Verkkokauppa jokaiseen elämänvaiheeseen.
Palvelee perheitä
Tutustu perheyrityksen henkilökuntaan

 

 

Ylös