Hyppää pääsisältöön

Arvot ja lupaus

Meidän missiomme on saada kodit elämään. Haluamme tuoda toimivan ja kauniin kodin kaikkien ulottuville. Olemme jokaisessa elämänvaiheessa asiakkaidemme apuna, jotta kodin puuttuvat palaset loksahtavat paikoilleen. Ja jotta jokainen voi toteuttaa kotona itseään ja unelmiaan.

Lapin maisema, kuvannut Petteri Karttunen

Suomen Pohjoisesta ponnistanut

Juuremme ovat Ranualla Lapissa ja sieltä kumpuaa kulttuurimme: vahva tekemisen meininki ja inhimillinen, välittävä kulttuuri. Olemme aina tehneet asiat rohkeasti omalla tavallamme. Pohjoisesta ponnistanut Veke on nyt koko Suomen Veke, joka palvelee verkkokaupan ja viiden myymälän voimin kaikkia kotia rakastavia suomalaisia. Intohimosta kotielämään me rakennamme jopa hullunrohkeasti uudenlaista tulevaisuutta ja Veke-yhteisöä.

Rakkaudesta kotiin

Rakkaudesta kotiin

Meille koti on paikka, jossa kaikki on mahdollista. Se on täynnä tunteita, arkea ja unohtumattomia hetkiä. Kodin ei tarvitse olla täydellinen ollakseen upea. Kunhan kotona saa vain olla oma itsensä ja tuntea olonsa kodikkaaksi. Ja ilmaista omaa maailmaansa. Haluamme aidosti ymmärtää asiakkaidemme arkea ja elämäntilanteita ja auttaa heitä nauttimaan arjesta omannäköisessä kodissa.

Ihan omannäköinen

Ihan omannäköinen

Veken ytimessä on ajatus, että ei ole mitään yhtä kaikille sopivaa tyyliä tai väriä. Jokainen saa ilmaista itseään omalla tavallaan. Joskus sisustuksen puuttuvan palasen löytäminen voi ottaa aikaa, mutta lopputulos palkitsee. Meidän Veke-yhteisömme on jokaisessa elämänvaiheessa apuna, jotta puuttuvat palaset loksahtavat paikoilleen. Kun asioit Vekellä, asioit ihmisten kanssa. Haluamme palvella sinua parhaalla tavalla, jotta voit nauttia omalta tuntuvasta kodista.

Kestäviä valintoja

Aikaa ja elämää kestäviä valintoja

Haluamme tuoda toimivan ja kauniin kodin kaikkien ulottuville. Siksi valitsemme valikoimaamme huonekaluja ja tuotteita, jotka kestävät aikaa ja elämää, mutta sopivat monen kukkarolle. Joustoa unelmien toteutukseen tuovat Suomen parhaat maksuehdot. Tuotamme jatkuvasti lisää huonekaluja mäntyhuonekalutehtaallamme Ranualla ja lisäämme kotimaisten ja lähellä tuotettujen huonekalujen ja sisustustuotteiden roolia valikoimissamme. Uskomme siihen, että kun tuntee oman makunsa, on helpompi tehdä valintoja, jotka kestävät aikaa ja elämää.

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel