Skip to content
Kevään sisustusmarkkinat - Tee edullisia valintoja kotisi sisustukseen. Katso tarjoukset!
Varastotuotteiden toimitusaika 2-4 arkipäivää
Luotettava kotimainen yritys
Jopa 36kk maksuaikaa

Arvot ja lupaus

Veke on helposti lähestyttävä verkkokauppa kodin rakentajan jokaiseen elämänvaiheeseen. Veke on kodinomainen, pohjoissuomalainen positiivisella ja lämpimällä palveluasenteella varustettu huonekaluyritys, sekä huomioiva ja elämää palveleva verkkokauppa.

Perhearvoja vaaliva

Pohjoissuomalainen perheyritys Veke on toiminut 30 vuotta lapissa. Veken kaltaiselle perheyritykselle perhekeskeiset arvot ovat luonnollisesti tärkeä osa yritystä. Perhekeskeisyys näkyy asiakaspalvelussa, tuotevalikoimassa sekä viestinnässä. Veken viestinnän sisällöt pyrkivät aina korostamaan kodinomaista, helposti asioitavaa ja lähestyttävää verkkokauppaa. Veke tarjoaa myös eri elämäntyyleille ja erilaisille perheille aina sopivia hintoja ja omaperäisen valikoiman kodin tuotteita.

Elämänmakuisia koteja

Veke palvelee elämänmakuisia koteja tuoden yhteen kaikenlaisia perheitä. Veke luo tilaa persoonalliselle ja kodinomaiselle elämälle, oli se sitten lapsiperhearjen hallittua kaaosta tai ensimuuttajan oman kodin hehkua. Veke ei rakenna kulisseja vaan palvelee kodin tunnetta ja tilaa sen omistajan ehdoin. Veke välittää ja huomio sekä varmistaa, että olet joka hetki kuin kotonasi.

Ole kuin kotonasi

  • Palvelulupaus, Ole kuin kotonasi, kiteyttää niin palvelevan kuin asiakasta ymmärtävän huonekaluliikkeen, joka tunnistaa elävän elämän viihtyisän kodin taikaa. Se kannustaa asiakkaita ajattelemaan elämäntilanteen mukaisia valintoja ja tarjoaa niihin samalla tuotteet, palvelut ja sisällöt.
  • Veken palvelufilosofia kannustaa myös valitsemaan toimivan kodin, joka on aina jokaisen yksilön tarpeen mukaan erilainen. Veke välittää, huomioi sekä varmistaa, että olet joka hetki kuin kotonasi.