Ladataan sisältöä
Miljöökuva vaaleasta makuuhuoneesta

Yritysmyynti

Hei yritysasiakas! Saat meiltä joustavaa, ammattitaitoista sekä luotettavaa palvelua nopeasti. Autamme suunnittelemaan ja valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kalustekokonaisuuden. Teemme yritysmyyntiä kaikenkokoisille sekä eri alojen yrityksille. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti kaiken tarpeellisen!

Ota yhteyttä!

Tanja Lähde
Tanja Lähde
050 307 0469(arkisin 10–18)
[email protected]

Etumme

Joustavat maksutavat

Tarjoamme joustavat maksuvaihtoehdot: Klarna sekä helppo verkkolaskutus

Ripeä toimitus

Varastotuotteiden nopea toimitus ympäri Suomen.

Kaikenlaisille yrityksille

Kaikenkokoisille sekä eri alojen yrityksille. Olemme kalustaneet mm. ravintoloita, matkailukohteita ja hotelleita.

Nopea reagointi

Saat meiltä nopeaa palvelua. Vastaamme tarjouspyyntöihin aina kolmen arkipäivän sisällä.

Yrityksesi tarpeiden mukaan

Palveluun kuuluu kohteeseen yhdessä räätälöity kalustus-kokonaisuuden suunnittelu

Monipuolinen valikoima

Yli 6000 tuotteen valikoima käytettävissäsi. Tuotteita on saatavilla myös erikoismitoilla ja -ominaisuuksilla yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Huonekalut ja sisustustuotteet yrityksesi tarpeisiin

Tyylikkäät ravintolakalusteet

Meiltä löydät jokaiseen tilaan ja tyyliin sopivat ravintolakalusteet. Ruokailuryhmät -valikoimassamme on vaihtoehtoja niin koon, värin kuin materiaalinkin suhteen. Voit myös valita ravintolan pöydät ja tuolit yhdistelemällä tuotteitamme mielesi mukaan. Olipa mielessäsi sitten ravintolan tai kahvilan sisustus – löydät meiltä varmasti kaiken tarvittavan!

Harmoninen hotellihuoneen sisustus

Loihdi harmoninen ja tyylikäs hotellihuoneen sisustus tuotteillamme. Laadukas sänky on yksi tärkeimmistä hotellikalusteista. Löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja monipuolisesta sängyt - valikoimastamme. Hotellihuoneen sisustus rakentuu myös tyylikkäistä pöydistä, pehmoisista matoista sekä tyyliin sopivista valaisimista. Lisäksi erilaiset sisustustuotteet ja tekstiilit viimeistelevät tilan.

Viihtyisän työhuoneen ja toimiston sisustus

Laadukkaat ja tyylikkäät työpöydät sekä toimistotuolit varmistavat ergonomisen työskentelyn niin toimistolla kuin kotikonttorin etätyöpisteellä. Valikoimastamme löydät erilaisia toimistokalusteita yrityksesi tarpeisiin. Muista myös huolehtia valaistus kuntoon! Viihtyisä työhuoneen sisustus rakentuu lisäksi tilaa akustoivilla matoilla, säilytystilaa lisäävillä hyllyillä sekä ikivihreillä silkkikasveilla.

Kutsuva lounge

Valikoimamme sohvilla, nojatuoleilla ja sisustustuotteilla teet yrityksesi odotus- aula- ja oleskelutiloista viihtyisän. Tilan, missä niin asiakkaiden kuin henkilökunnan on mukava viettää aikaansa. Löydät meiltä monipuolisesti vaihtoehtoja eri kokoisiin ja tyylisiin tiloihin! Autamme mielellämme sopivan kalustekokonaisuuden suunnittelussa ja valinnassa.

Referenssit

Apukka Resort Arctic Snowhotel & Glass Igloos Lapin Panimo Levin Alppitalot Majoitus Kuukkeli Hotel Metsähirvas Nuorgam Lomakeskus Porohaka Santamus
Ylös