Hyppää pääsisältöön

Yritysmyynti

Hei yritysasiakas! Autamme tekemään tiloistasi kodikkaat ja tuomme yrityksesi visiot elämään. Tiedämme, että aika on usein ratkaiseva tekijä yritysmaailmassa. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja nopean toimituksen, jotta saat uudet huonekalut ja sisustustuotteet käyttöön vaivattomasti ja pikaisesti. Laita meille rohkeasti sähköpostia, soita tai jätä yhteydenottopyyntö - etsitään yhdessä paras ratkaisu tarpeeseesi.

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö

Tanja Lähde

Miksi valita Veke kumppaniksi?

 • Saat meiltä nopeaa ja henkilökohtaista palvelua
 • Monipuolinen yli 7000 tuotteen valikoima, tuotteita saatavilla erikoismitoilla ja -ominaisuuksilla
 • Varastotuotteilla nopea toimitus koko Suomeen
 • Suunnittelemme tarpeesi mukaisen kalustekokonaisuuden kanssasi
 • Joustavat maksutavat - yritysluotto, leasing sekä helppo verkkolaskutus
 • Kaikenlaisille ja -kokoisille yrityksille

Huonekalut ja sisustustuotteet yrityksesi tarpeisiin

Teemme yhteistyötä kaikenlaisten ja kaikenkokoisten yritysten kanssa. Tässä muutamia tyypillisimpiä projektimyynnin kohteita, joihin tarjoamme sekä yksittäisiä tuotteita että räätälöityjä kokonaisuuksia.

Kodikkaat hotellihuoneet ja lomamökit

Kodikas ja positiivisesti erottuva hotellihuone tai lomamökki myy jo kuvien avulla majoituspalvelua. Valitse helppohoitoisia hyvän hinta-laatusuhteen kalusteita, jotka sopivat yrityksesi tyyliin ja kestävät aikaa ja elämää. Meillä on kokemusta majoitustilojen kalustamisesta ja tiedämme, millaiset sängyt saavat asiakkailta parasta palautetta. Täydennä sisustus tyyliin sopivilla nojatuoleilla, matoilla, valaisimilla ja vuodevaatteilla. Meiltä saat myös Allergiatunnuksella merkityt sängyt ja SL1- ja SL2-paloturvallisuusluokkien tuotteet.

Lue lisää

Vetovoimaiset Airbnb-asunnot

Kun suunnittelet Airbnb-asunnon sisustamista ja kalustamista, on pohdittavana monta asiaa. Kalusteet eivät saisi maksaa liikaa, mutta on kuitenkin järkevää satsata hyvään hinta-laatusuhteeseen, jotta tuotteet kestävät käyttöä ja kulutusta. Olemme kalustaneet useita Airbnb-asuntoja ja tiedämme kokemuksesta millaiset sängyt, sohvat, matot ja muut tuotteet toimivat niissä parhaiten. Autamme sinua valitsemaan huoneistoon sopivat tuotteet ja toimitamme varastotuotteet muutamassa päivässä kotiinkuljetuksella.

Lue lisää

Kodikkaat toimistot ja työhuoneet

Tämän päivän toimistotila on kodikas ja viihtyisä - brändin ja tekijöidensä näköinen. Korona-aika muutti kodit toimistoiksi ja nyt toimistoista tehdään entistä viihtyisämpiä, kotoisampia ja rennompia tiloja. Autamme toteuttamaan viihtyisät lounget, työtilat ja aulatilat kestävillä ja kodikkailla sohvilla, matoilla ja valaisimilla. Meiltä saat tyylikkäät työpöydät sekä toimistotuolit, jotka varmistavat ergonomisen työskentelyn. Olemme apunasi valitsemassa tarpeeseesi sopivat kalusteet ja toteuttamassa brändisi näköiset ja kodikkaat toimitilat.

Lue lisää

Sisustussuunnittelija - tehdäänkö yhteistyötä?

Etsitkö kumppania, jonka kanssa työsi on sujuvampaa ja vaikuttavampaa? Yli 7000 huonekalun ja sisustustuotteen valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja moniin tyyleihin, tiloihin ja budjetteihin. Kerää tuotteet ostoskoriin ja lähetä linkki meille. Teemme tarjouksen tuotteista nopeasti suoraan sinulle tai asiakkaallesi - miten vain haluat. Tiedämme, että aikataulut voivat olla tiukkoja. Siksi tarjoamme nopeat ja luotettavat toimitukset, jotta voit pitää projektit aikataulussa. Keskustelemme mielellämme myös jatkuvan yhteistyön mallista.

Lue lisää

  Maksa joustavasti ostorahoituksen avulla

 • Rahoituskumppanimme Capitalbox mahdollistaa yritysasiakkaillemme ostoksien maksamisen erissä aina 20 000€ asti. Voit hakea rahoituspäätöksen jo ennakkoon muutamalla klikkauksella, jolloin kaikki sujuu mutkattomasti ostoksilla.
 • CapitalBox tarjoaa ostoksellesi ensimmäiset 30 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Koko rahoitukselle maksuajat ovat kuudesta kuukaudesta aina 36 kuukauteen sopimuksen mukaan. Ostorahoituksen kuukausikulu on 1,2%, ei avausmaksua, tilinhoitomaksua tai muita kuluja. Rahoituksen voit maksaa takaisin kokonaisuudessaan milloin vain, ilman lisäkustannuksia. Maksat siis rahoituksesta vain ajalta, kun se sinulla on voimassa.
 • Voit hakea alustavaa ostorahoitushakemusta täyttämällä lomakkeen. Hakemus ei sido sinua mihinkään.
 • Hae ostorahoitusta

Referenssit

Apukka Resort Arctic Career Arctic Snowhotel & Glass Igloos Lapin Panimo Levin Alppitalot Majoitus Kuukkeli Hotel Metsähirvas Nuorgam Lomakeskus Porohaka Santamus Visma Porevillas Content Corner Arctra
Kuva Arctran parvekkeelta

Veke x Arctra

Rovaniemen Ollerovaaran huipulle valmistui vuoden 2022 lopulla upea luksusmajoituskohde Arctran Otava Lodge. Kohde tarjoaa pienille yksityisille ryhmille eksklusiivisia aktiviteetteja Lapin luonnossa – revontuliretkiä, huskyajeluja, kelkkailua, jääuintia ja paljon muuta. Ajatus Otava Lodgesta syntyi tarpeesta luoda luksustasoinen majoitus, joka vastaisi vaativien kansainvälisten matkailijoiden tarpeita. Veke pääsi mukaan kalustamaan Otava Lodgen tunnelmallisia tiloja.

- Tänne tullaan rauhoittumaan, nauttimaan kulinaarisista elämyksistä ja Lapin ainutlaatuisesta luonnosta, Arctran toimitusjohtaja Eerik Jussila kuvailee

Kohteen sisustussuunnittelusta vastasi rovaniemeläinen Design Saarinen, jonka sisustussuunnittelija Marjo Saarinen sai vapaat kädet suunnitella kohderyhmää puhuttelevan sisustuksen. Yläkerran lounge-tilaan valittiin mm. konjakinvärisellä bonded-nahalla verhoillut Macho -nojatuolit ja mustat bonded-nahkaiset Scandic Copenhagen -nojatuolit, jotka ovat täydellisiä rentoon oleskeluun. Otava Lodgessa nautitaan Lapin puhtaista mauista tammisen House Nordic Toulon -ruokapöydän ja House Nordic Harbo -tuolien ääressä.

- Lähdin suunnittelemaan tätä kohdetta elämyksellisyys, yksilöllisyys ja laatu edellä. Tumma harkittu väripaletti luo tiloihin ylellisen ja samalla kodikkaan syleilevän tunnelman. Yksityiskohdat nousevat näyttävästi esiin valaistuksen avulla, Saarinen kuvailee.

Tutustu lisää Veken ja Arctra yhteistyöhön blogissamme.

Lue blogikirjoitus
Kuva Content Cornerin sisustuksesta

Veke x Content Corner

Helsingissä sijaitseva Content Corner on Suomen ensimmäinen vaikuttajien itsensä perustama vaikuttajamarkkinointiin erikoistunut luova toimisto. Veke sai olla mukana sisustamassa toimiston uusia tiloja.

- Tämän päivän toimistotila on valoisa, avara ja monipuolinen. Brändin ja tekijöidensä näköinen. Sellainen, jossa on tilaa luoville ideoille, yhteisöllisyydelle ja omalle rauhalle, Content Cornerin vaikuttaja ja perustajaosakas Sara Vanninen kiteyttää.

Tuotevalinnat tehtiin yhteistyössä Content Cornerin sisustustiimin kanssa. Luovaan ja viihtyisään toimistotilaan valikoitui mm. oman tuotantomme kotimaisen Taimi-sarjan ruokapöytä ja kaappi, Multi säätöpöytiä, Rowico Lowell tuoleja, Braidwood avohylly ja Hübsch Split tammijakkarat.

- Yhteistyömme Veken kanssa alkoi jo edellisessä osoitteessamme ja onnistuneelle yhteistyölle haluttiin jatkoa. Veken tyylikkäät ja trendikkäät, skandinaaviset sisustustuotteet ovat kuin tehtyjä Content Corneriin. Tuotteet ovat palvelleet mainiosti ja saaneet koko toimistotilan loistamaan. Tuotteiden toimitus on ollut jouhevaa ja asiakaspalvelu ripeää, summaa Sara Vanninen.

Tutustu lisää Veken ja Content Cornerin yhteistyöhön blogissamme.

Lue blogikirjoitus
Kuva Porohaan sisustuksesta

Veke x Porohaka

Rovaniemellä, Alajärven kylällä sijaitsee porotila Porohaka, joka on elämys- sekä majoituspalveluita tarjoava yritys. Veke oli mukana kalustamassa yrityksen VillaVasa-huvilaa. VillaVasaan meni Veken valikoiman huonekalut ja matot niin keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneisiin kuin yläkerran parvelle. Yhdessä yrityksen omistajan sekä Veken ammattitaitoisen myyjän kanssa keittiöön valikoitui Rowico Fred -ruokapöytä ja House Nordic Middelfart -tuolit. Olohuoneeseen Scandic Copenhagen -kulmasohva, Airy-nojatuoli, Acazia Iron -sohvapöytä ja Rowico Fred -senkki. Makuuhuoneisiin puolestaan Unia Platina -runkopatjasängyt. Porohaan omistajat olivat todella tyytyväisiä tuotteisiin sekä yhteistyöhön Veken kanssa.

- Hyvä palvelu ja asiakkaan kuunteleminen ovat ensiarvoisen tärkeitä näin ison projektin hoitamisessa, ja niitä saimme heti, sanoo Porohaan omistaja Katja Alajärvi.

Tutustu lisää Veken ja Porohaan yhteistyöhön blogissamme.

Lue blogikirjoitus
Kuva Hotelli Metsähirvaan hotellihuoneesta

Veke x Hotelli Metsähirvas

Rovaniemen Hirvaalla Kemijoen varrella, kauniissa luonnonmaisemissa sijaitsee majoitusta ja ravintolapalveluita tarjoava Hotelli Metsähirvas. Hotellin historia ulottuu 1900-luvun alkuun. Miljöö on säilynyt ehjänä tähän päivään saakka läpi tuhoisan Lapin sodan. Hotelli Metsähirvas avasi ovensa matkailijoille vuonna 2018. Veke oli mukana sisustamassa Hotelli Metsähirvaan huoneita ja käytävän valaistusta. Huoneisiin valittiin Unia Hopea -runkopatjasängyt, Verona- kahdenistuttavat vuodesohvat, Rowico Ami -tuolit ja käytävän valaisimiksi Trio Gotham -seinävalaisimet. Hotelli Metsähirvaan omistajat kertovat, että Veken ammattitaitoinen henkilöstö, luotettavuus ja paikallisuus saavat heidät jatkossakin tekemään yhteistyötä Veken kanssa.

- On helppo jatkaa yhteistyötä, koska tuotteet ovat laadukkaita, varasto on lähellä ja meillä on vahva luotto myyjien ammattitaitoon, toteaa hotellin omistaja Mikko Sirviö.

Tutustu lisää Veken ja Hotelli Metsähirvaan yhteistyöhön blogissamme.

Lue blogikirjoitus
Kuva Arctic Career:in toimiston sisustuksesta

Veke x Arctic Career x Design Saarinen

Vastikään Rovaniemelle perustetun henkilöstöpalvelualan yrityksen Arctic Career:in uudet toimistotilat Rovaniemen keskustassa sisustettiin yhteistyössä Veken ja rovaniemeläisen sisustussuunnittelija Design Saarisen kanssa. Arctic Career:ilta tuli visio ja toiveet sisustukseen. Design Saarinen teki värivalinnat ja tuotevalinnat näiden toiveiden pohjalta. Toimistotilaan valittiin kalusteiksi mm. Floss 3-istuttava sohva, Day Retro sohvapöytä, Trio Pure lattiavalaisin, Sato matto, Honka lankkupöytä, Furia tuolit, Multi säätöpöydät, Hübsch Split Triple jakkarat, Fanni K Kaste penkki, Umbra Picket naulakko ja Narma Limo matto. Sekä Arctic Career:in että Design Saarisen yrittäjät olivat todella tyytyväisiä tuotteisiin ja yhteistyöhön Veken kanssa.

- Asiakaspalvelu Veken osalta oli tosi joustavaa. Viestintä onnistui WhatsAppin kautta ja vuorovaikutus toimi erinomaisen hyvin, sanoo Arctic Career:in Heidi Alariesto.

- Vekellä palvelu on aina ensiluokkaista. Tarjouspyyntöihin vastataan nopeasti ja tilausprosessit ovat sujuneet mutkattomasti. Henkilökunnalla on hyvä ote asiakaspalveluun ja tuotetietämykseen, sanoo puolestaan Design Saarisen Marjo Saarinen.

Tutustu lisää Veken, Arctic Career:in ja Design Saarisen yhteistyöhön blogissamme.

Lue blogikirjoitus

Yritysmyynnin ehdot

Tutustu yritysmyynnin yleinen, osto-, toimitus- ja palautusehtoihin.

Lue ehdot

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
 1. Tyytyväiset asiakkaat
 2. Nopeat toimitukset
 3. Monipuoliset maksutavat
 4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel