Skip to content

Yritysmyynti

Hei yritysasiakas! Saat meiltä joustavaa, ammattitaitoista sekä luotettavaa palvelua nopeasti. Autamme suunnittelemaan ja valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kalustekokonaisuuden. Teemme yritysmyyntiä kaikenkokoisille sekä eri alojen yrityksille. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti kaiken tarpeellisen!

Ota yhteyttä!

Tanja Lähde

Etumme

Joustavat maksutavat

Tarjoamme joustavat maksuvaihtoehdot: Yritysjousto, leasing-rahoitus sekä helppo verkkolaskutus.

Yritysjousto
  • Rahoitusta jopa 20 000€
  • Automaattinen rahoituspäätös jopa minuutin sisällä
  • Ensimmäiset 30 päivää korotonta ja kulutonta
  • Voit milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan saldon kerralla pois

Luotonmyöntäjänä Veken yritysjoustossa toimii CapitalBox AB

Ripeä toimitus

Varastotuotteiden nopea toimitus ympäri Suomen.

Kaikenlaisille yrityksille

Kaikenkokoisille sekä eri alojen yrityksille. Olemme kalustaneet mm. ravintoloita, matkailukohteita ja hotelleita.

Nopea reagointi

Saat meiltä nopeaa palvelua. Vastaamme tarjouspyyntöihin aina kolmen arkipäivän sisällä.

Yrityksesi tarpeiden mukaan

Palveluun kuuluu kohteeseen yhdessä räätälöity kalustus-kokonaisuuden suunnittelu.

Monipuolinen valikoima

Yli 6000 tuotteen valikoima käytettävissäsi. Tuotteita on saatavilla myös erikoismitoilla ja -ominaisuuksilla yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Huonekalut ja sisustustuotteet yrityksesi tarpeisiin

Tyylikkäät ravintolakalusteet

Meiltä löydät jokaiseen tilaan ja tyyliin sopivat ravintolakalusteet. Ruokailuryhmät -valikoimassamme on vaihtoehtoja niin koon, värin kuin materiaalinkin suhteen. Voit myös valita ravintolan pöydät ja tuolit yhdistelemällä tuotteitamme mielesi mukaan. Olipa mielessäsi sitten ravintolan tai kahvilan sisustus – löydät meiltä varmasti kaiken tarvittavan!

Harmoninen hotellihuoneen sisustus

Loihdi harmoninen ja tyylikäs hotellihuoneen sisustus tuotteillamme. Laadukas sänky on yksi tärkeimmistä hotellikalusteista. Löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja monipuolisesta sängyt - valikoimastamme. Hotellihuoneen sisustus rakentuu myös tyylikkäistä pöydistä, pehmoisista matoista sekä tyyliin sopivista valaisimista. Lisäksi erilaiset sisustustuotteet ja tekstiilit viimeistelevät tilan.

Viihtyisän työhuoneen ja toimiston sisustus

Laadukkaat ja tyylikkäät työpöydät sekä toimistotuolit varmistavat ergonomisen työskentelyn niin toimistolla kuin kotikonttorin etätyöpisteellä. Valikoimastamme löydät erilaisia toimistokalusteita yrityksesi tarpeisiin. Muista myös huolehtia valaistus kuntoon! Viihtyisä työhuoneen sisustus rakentuu lisäksi tilaa akustoivilla matoilla, säilytystilaa lisäävillä hyllyillä sekä ikivihreillä silkkikasveilla.

Kutsuva lounge

Valikoimamme sohvilla, nojatuoleilla ja sisustustuotteilla teet yrityksesi odotus- aula- ja oleskelutiloista viihtyisän. Tilan, missä niin asiakkaiden kuin henkilökunnan on mukava viettää aikaansa. Löydät meiltä monipuolisesti vaihtoehtoja eri kokoisiin ja tyylisiin tiloihin! Autamme mielellämme sopivan kalustekokonaisuuden suunnittelussa ja valinnassa.

Referenssit

Apukka Resort Arctic Career Arctic Snowhotel & Glass Igloos Lapin Panimo Levin Alppitalot Majoitus Kuukkeli Hotel Metsähirvas Nuorgam Lomakeskus Porohaka Santamus Visma Porevillas Content Corner Arctra
Kuva Arctran parvekkeelta

Veke x Arctra

Rovaniemen Ollerovaaran huipulle valmistui vuoden 2022 lopulla upea luksusmajoituskohde Arctran Otava Lodge. Kohde tarjoaa pienille yksityisille ryhmille eksklusiivisia aktiviteetteja Lapin luonnossa – revontuliretkiä, huskyajeluja, kelkkailua, jääuintia ja paljon muuta. Ajatus Otava Lodgesta syntyi tarpeesta luoda luksustasoinen majoitus, joka vastaisi vaativien kansainvälisten matkailijoiden tarpeita. Veke pääsi mukaan kalustamaan Otava Lodgen tunnelmallisia tiloja.

- Tänne tullaan rauhoittumaan, nauttimaan kulinaarisista elämyksistä ja Lapin ainutlaatuisesta luonnosta, Arctran toimitusjohtaja Eerik Jussila kuvailee

Kohteen sisustussuunnittelusta vastasi rovaniemeläinen Design Saarinen, jonka sisustussuunnittelija Marjo Saarinen sai vapaat kädet suunnitella kohderyhmää puhuttelevan sisustuksen. Yläkerran lounge-tilaan valittiin mm. konjakinvärisellä bonded-nahalla verhoillut Macho -nojatuolit ja mustat bonded-nahkaiset Scandic Copenhagen -nojatuolit, jotka ovat täydellisiä rentoon oleskeluun. Otava Lodgessa nautitaan Lapin puhtaista mauista tammisen House Nordic Toulon -ruokapöydän ja House Nordic Harbo -tuolien ääressä.

- Lähdin suunnittelemaan tätä kohdetta elämyksellisyys, yksilöllisyys ja laatu edellä. Tumma harkittu väripaletti luo tiloihin ylellisen ja samalla kodikkaan syleilevän tunnelman. Yksityiskohdat nousevat näyttävästi esiin valaistuksen avulla, Saarinen kuvailee.

Tutustu lisää Veken ja Arctra yhteistyöhön blogissamme.

Lue blogikirjoitus
Kuva Content Cornerin sisustuksesta

Veke x Content Corner

Helsingissä sijaitseva Content Corner on Suomen ensimmäinen vaikuttajien itsensä perustama vaikuttajamarkkinointiin erikoistunut luova toimisto. Veke sai olla mukana sisustamassa toimiston uusia tiloja.

- Tämän päivän toimistotila on valoisa, avara ja monipuolinen. Brändin ja tekijöidensä näköinen. Sellainen, jossa on tilaa luoville ideoille, yhteisöllisyydelle ja omalle rauhalle, Content Cornerin vaikuttaja ja perustajaosakas Sara Vanninen kiteyttää.

Tuotevalinnat tehtiin yhteistyössä Content Cornerin sisustustiimin kanssa. Luovaan ja viihtyisään toimistotilaan valikoitui mm. oman tuotantomme kotimaisen Taimi-sarjan ruokapöytä ja kaappi, Multi säätöpöytiä, Rowico Lowell tuoleja, Braidwood avohylly ja Hübsch Split tammijakkarat.

- Yhteistyömme Veken kanssa alkoi jo edellisessä osoitteessamme ja onnistuneelle yhteistyölle haluttiin jatkoa. Veken tyylikkäät ja trendikkäät, skandinaaviset sisustustuotteet ovat kuin tehtyjä Content Corneriin. Tuotteet ovat palvelleet mainiosti ja saaneet koko toimistotilan loistamaan. Tuotteiden toimitus on ollut jouhevaa ja asiakaspalvelu ripeää, summaa Sara Vanninen.

Tutustu lisää Veken ja Content Cornerin yhteistyöhön blogissamme.

Lue blogikirjoitus
Kuva Porohaan sisustuksesta

Veke x Porohaka

Rovaniemellä, Alajärven kylällä sijaitsee porotila Porohaka, joka on elämys- sekä majoituspalveluita tarjoava yritys. Veke oli mukana kalustamassa yrityksen VillaVasa-huvilaa. VillaVasaan meni Veken valikoiman huonekalut ja matot niin keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneisiin kuin yläkerran parvelle. Yhdessä yrityksen omistajan sekä Veken ammattitaitoisen myyjän kanssa keittiöön valikoitui Rowico Fred -ruokapöytä ja House Nordic Middelfart -tuolit. Olohuoneeseen Scandic Copenhagen -kulmasohva, Airy-nojatuoli, Acazia Iron -sohvapöytä ja Rowico Fred -senkki. Makuuhuoneisiin puolestaan Unia Platina -runkopatjasängyt. Porohaan omistajat olivat todella tyytyväisiä tuotteisiin sekä yhteistyöhön Veken kanssa.

- Hyvä palvelu ja asiakkaan kuunteleminen ovat ensiarvoisen tärkeitä näin ison projektin hoitamisessa, ja niitä saimme heti, sanoo Porohaan omistaja Katja Alajärvi.

Tutustu lisää Veken ja Porohaan yhteistyöhön blogissamme.

Lue blogikirjoitus
Kuva Hotelli Metsähirvaan hotellihuoneesta

Veke x Hotelli Metsähirvas

Rovaniemen Hirvaalla Kemijoen varrella, kauniissa luonnonmaisemissa sijaitsee majoitusta ja ravintolapalveluita tarjoava Hotelli Metsähirvas. Hotellin historia ulottuu 1900-luvun alkuun. Miljöö on säilynyt ehjänä tähän päivään saakka läpi tuhoisan Lapin sodan. Hotelli Metsähirvas avasi ovensa matkailijoille vuonna 2018. Veke oli mukana sisustamassa Hotelli Metsähirvaan huoneita ja käytävän valaistusta. Huoneisiin valittiin Unia Hopea -runkopatjasängyt, Verona- kahdenistuttavat vuodesohvat, Rowico Ami -tuolit ja käytävän valaisimiksi Trio Gotham -seinävalaisimet. Hotelli Metsähirvaan omistajat kertovat, että Veken ammattitaitoinen henkilöstö, luotettavuus ja paikallisuus saavat heidät jatkossakin tekemään yhteistyötä Veken kanssa.

- On helppo jatkaa yhteistyötä, koska tuotteet ovat laadukkaita, varasto on lähellä ja meillä on vahva luotto myyjien ammattitaitoon, toteaa hotellin omistaja Mikko Sirviö.

Tutustu lisää Veken ja Hotelli Metsähirvaan yhteistyöhön blogissamme.

Lue blogikirjoitus
Kuva Arctic Career:in toimiston sisustuksesta

Veke x Arctic Career x Design Saarinen

Vastikään Rovaniemelle perustetun henkilöstöpalvelualan yrityksen Arctic Career:in uudet toimistotilat Rovaniemen keskustassa sisustettiin yhteistyössä Veken ja rovaniemeläisen sisustussuunnittelija Design Saarisen kanssa. Arctic Career:ilta tuli visio ja toiveet sisustukseen. Design Saarinen teki värivalinnat ja tuotevalinnat näiden toiveiden pohjalta. Toimistotilaan valittiin kalusteiksi mm. Floss 3-istuttava sohva, Day Retro sohvapöytä, Trio Pure lattiavalaisin, Sato matto, Honka lankkupöytä, Furia tuolit, Multi säätöpöydät, Hübsch Split Triple jakkarat, Fanni K Kaste penkki, Umbra Picket naulakko ja Narma Limo matto. Sekä Arctic Career:in että Design Saarisen yrittäjät olivat todella tyytyväisiä tuotteisiin ja yhteistyöhön Veken kanssa.

- Asiakaspalvelu Veken osalta oli tosi joustavaa. Viestintä onnistui WhatsAppin kautta ja vuorovaikutus toimi erinomaisen hyvin, sanoo Arctic Career:in Heidi Alariesto.

- Vekellä palvelu on aina ensiluokkaista. Tarjouspyyntöihin vastataan nopeasti ja tilausprosessit ovat sujuneet mutkattomasti. Henkilökunnalla on hyvä ote asiakaspalveluun ja tuotetietämykseen, sanoo puolestaan Design Saarisen Marjo Saarinen.

Tutustu lisää Veken, Arctic Career:in ja Design Saarisen yhteistyöhön blogissamme.

Lue blogikirjoitus

Yritysmyynnin ehdot

Tutustu yritysmyynnin yleinen, osto-, toimitus- ja palautusehtoihin.

Lue ehdot

Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel