Ladataan sisältöä

Tervetuloa Rovaniemen Veke-myymälään!

1200m2 myymälämme on viihtyisä liiketila, jossa on kattava ja ajanmukainen valikoima huonekaluja, sisustustuotteita, mattoja sekä valaisimia. Myymälästä löytyy myös neljä persoonallista mallihuonetta, joista saat runsaasti inspiraatiota sekä ideoita kotisi sisustamiseen! Myymälä toimii lisäksi verkkokauppamme noutopisteenä.

Meiltä saat myös edulliset kuljetukset niin Rovaniemelle kuin koko Suomeen sekä pohjoismaihin asti! Rovaniemen lähialueille saatavilla lisäksi kasauspalvelua ja vanhojen kalusteiden poisvientiä. 

Myymälässämme sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta; Marja-Liisa, Tanja, Anni-Maria, Merja, Samuel ja Miikka.  Olemme mielellämme apuna toteuttamassa sisustusunelmiasi aina pienistä kaluste- ja sisustustuotehankinnoista suurempiin kalusteprojekteihin! Lämpimästi tervetuloa!

Osoite: Lampelankatu 25, 96320 Rovaniemi

Puhelin: 0207780400

Sähköposti: [email protected]

Palvelemme koronavirustilanteesta johtuen 30.3.2020 alkaen:

Ma-pe 10-17 | la-su suljettu

Poikkeavat aukioloajat: Pääsiäisenä 10-13.4. suljettu

Maksutavat: Mastercard, Visa, käteinen, Klarna, Svea StorePay ja Aktiiviraha

Koronaviirus ja Veke - 16.3.2020

Myymälämme ovat auki normaalisti. Seuraamme tilannetta, huolehdimme myymälän hygieniasta ja teemme tarvittavia toimenpiteitä viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta, myymälöistämme löytyy käsidesiä asiakkaidemme käyttöön. Kaikki ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset löytyvät myös verkkokauppamme puolelta, jos haluat tehdä ostoksia mielummin sitä kautta.

Lue lisää ajankohtaisesta tilanteesta!

Marja-Liisa Koskenniemi
Marja-Liisa Koskenniemi
Myyjä
Tanja Lähde
Tanja Lähde
Myymälävastaava
Anni-Maria Kiiskinen
Anni-Maria Kiiskinen
Myyjä
Merja Rautio
Merja Rautio
Myyjä
Samuel Sääskilahti
Samuel Sääskilahti
Varastotyöntekijä
Miikka Ranua
Miikka Ranua
Myymälän johtaja, johtoryhmän edustaja

 

Ylös