Ladataan sisältöä

Tervetuloa Rovaniemen Veke-myymälään!

1200m2 myymälämme on viihtyisä liiketila, jossa on kattava ja ajanmukainen valikoima huonekaluja, sisustustuotteita, mattoja sekä valaisimia. Myymälästä löytyy myös neljä persoonallista mallihuonetta, joista saat runsaasti inspiraatiota sekä ideoita kotisi sisustamiseen! Myymälä toimii lisäksi verkkokauppamme noutopisteenä.

Meiltä saat myös edulliset kuljetukset niin Rovaniemelle kuin koko Suomeen sekä pohjoismaihin asti! Rovaniemen lähialueille saatavilla lisäksi kasauspalvelua ja vanhojen kalusteiden poisvientiä. 

Myymälässämme sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta; Marja-Liisa, Tanja, Julius, Merja, Riku, Jari & Tanja.  Olemme mielellämme apuna toteuttamassa sisustusunelmiasi aina pienistä kaluste- ja sisustustuotehankinnoista suurempiin kalusteprojekteihin! Lämpimästi tervetuloa!

Osoite: Lampelankatu 25, 96320 Rovaniemi

Puhelin: 0207780400

Sähköposti: rovaniemi@veke.fi

Palvelemme: ma-pe: 10-18 | la: 10-16 | su: 12-16

Poikkeavat aukioloajat:

  • Pe 24.6. suljettu (juhannusaatto)
  • La 25.6. suljettu (juhannuspäivä)

 

Maksutavat: Mastercard, Visa, käteinen & Klarna

ALE Arvonta - Voita 500 € lahjakortti

Osallistu myymälässä arvontaan, jossa palkintona 500€ sisustuslahjakortti. Arvonta suoritetaan 4.7. & voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Sisustusseteli

Yli 250 €:lla ostaneille sisustusseteli, jolla saat alennuksen seuraavasta ostokerrasta vain myymälässämme!

Sisustussetelin arvo ostosumman mukaan:

  • 250€ - 20€
  • 500€ - 50€
  • 1000€ - 100€
  • 1500€ - 150€
  • 2000€ - 200€
  • 2500€ - 250€

Miten me Vekellä olemme varautuneet koronavirukseen (COVID-19) 

Myymälämme ovat auki normaalisti. Huolehdimme myymälän hygieniasta erityisen huolellisesti, ja teemme tarvittavia toimenpiteitä viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä niin henkilökunnallemme kuin asiakkaillemme. Vierailethan myymälässämme vain terveenä sekä huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Myymälöistämme löytyy käsien desifiointipisteet asiakkaidemme käyttöön. Kaikki ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset löytyvät myös verkkokaupastamme. Tilatessasi verkosta, voit valita ilmaisen toimituksen noutopisteelle / myymälään!

Lue lisää ajankohtaisesta tilanteesta!

Tämän viikon parhaimmat tuotetarjoukset ja muut kampanjat kootusti. Löydä suosikkisi ja tilaa tuotteet kätevästi kotiinkuljetettuna! *Ei koske Aina edulliset -tuotteita

Tanja Lähde
Tanja Lähde
Myymäläpäällikkö
Merja Rautio
Merja Rautio
Vuorovastaava
Marja-Liisa Koskenniemi
Marja-Liisa Koskenniemi
Myyjä
Jari Sievälä
Jari Sievälä
Varastotyöntekijä
Elisa Rautio
Elisa Rautio
Siistijä
Suvi Rautio
Suvi Rautio
Siistijä
Ylös