Lataa

Rovaniemi

Rovaniemen Veke-myymälä on kiinni remontin ajan. 

Myymäläämme remontoidaan kiinteistössä tapahtuneen vesivahingon vuoksi. Remontin ajan myymälämme on kiinni. Kiireellisissä asioissa voitte olla puhelimitse yhteydessä ma-pe klo. 8-16, p.  0207780400. Palaamme palvelemaan teitä uudistetussa myymälässä jälleen tammikuun alkupuolella! Remontin aikana voitte tehdä huonekalu- ja sisustusostoksia verkkokaupassamme, joka on avoinna päivittäin 24/7. 

Tervetuloa Rovaniemen Veke-myymälään!

Osoite: Lampelankatu 25, 96320 Rovaniemi

Puhelin: 0207780400

Sähköposti: [email protected]

Palvelemme:  Juuri nyt myymälää remontoidaan. Palvelemme jälleen tammikuun alkupuolella!

Nykyaikaistettu myymälämme sijaitsee Rovaniemen eteläkeskuksessa, Lampelankatu 25:ssa. Samassa kiinteistössä Powerin ja Musti&Mirrin kanssa. Myymälä on 1200 m2 kokoinen, uuden konseptimme mukainen. Myymälässämme on kattava valikoima kodin huonekaluja, mattoja, valaisimia ja sisustustuotteita.

Olemme kalustaneet Rovaniemeltä käsin Suomalaisia koteja jo kohta 20-vuotta. Meiltä saat edulliset kuljetukset kalusteille niin Rovaniemelle, kuin koko suomeen ja aina pohjoismaihin asti. Lähialueille saatavilla myös kasauspalvelu ja vanhojen kalusteiden poisviennit.

Myymälässämme palvelee ammattitaitoinen henkilökunta; Anni-Maria, Tanja, Marja-Liisa, Teijo ja Miikka. Olemme mielellämme apunanne suunnittelemassa ja toteuttamassa niin pienempiä kaluste-hankintojanne, kuin isompia kalusteprojekteja. Nähdään myymälässämme!

Marja-Liisa Koskenniemi
Marja-Liisa Koskenniemi
Myyjä
Tanja Lähde
Tanja Lähde
Myyjä
Anni-Maria Kiiskinen
Anni-Maria Kiiskinen
Myyjä
Teijo Lepola
Teijo Lepola
Varasto, kuljetus ja myynti
Miikka Ranua
Miikka Ranua
Myymälän johtaja, johtoryhmän edustaja
Ylös