Lataa

Rovaniemi

Veke Rovaniemi - Ajankohtaista juuri nyt

  • Juhlimme 24-vuotissynttäreitä! Juhlan kunniaksi myymälässä huikeita synttäritarjouksia 27.10. saakka.  Tule tutustumaan synttäritarjouksiin ja osallistu 200 € lahjakortin arvontaan! 
  • Uudistimme myymäläämme vesivahinkoremontin yhteydessä. Palasimme palvelemaan kodin sisustajia entistäkin ehommassa, inspiroivassa myymälässä 4.2.2019 lähtien. Uusista, persoonallisista mallihuoneistamme saat runsaasti ideoita ja inspiraatiota kotisi sisustamiseen.

Tervetuloa Rovaniemen Veke-myymälään!

Osoite: Lampelankatu 25, 96320 Rovaniemi

Puhelin: 0207780400

Sähköposti: [email protected]

Palvelemme: Ma-pe 10-18, la 10-15, su 12–16.

Poikkeavat aukioloajat: - 

Uudistettu myymälämme sijaitsee Rovaniemen eteläkeskuksessa, Lampelankatu 25:ssa. Samassa kiinteistössä Powerin ja Musti&Mirrin kanssa. Myymälä on 1200 m2 kokoinen, uuden konseptimme mukainen. Myymälässämme on kattava valikoima kodin huonekaluja, mattoja, valaisimia ja sisustustuotteita.

Olemme kalustaneet Rovaniemeltä käsin Suomalaisia koteja jo kohta 20-vuotta. Meiltä saat edulliset kuljetukset kalusteille niin Rovaniemelle, kuin koko Suomeen ja aina pohjoismaihin asti. Lähialueille saatavilla myös kasauspalvelu ja vanhojen kalusteiden poisviennit.

Myymälässämme palvelee ammattitaitoinen henkilökunta; Anni-Maria, Tanja, Marja-Liisa, Teijo ja Miikka. Olemme mielellämme apunanne suunnittelemassa ja toteuttamassa niin pienempiä kaluste-hankintojanne, kuin isompia kalusteprojekteja. Nähdään myymälässämme!

Marja-Liisa Koskenniemi
Marja-Liisa Koskenniemi
Myyjä
Tanja Lähde
Tanja Lähde
Myymälävastaava
Anni-Maria Kiiskinen
Anni-Maria Kiiskinen
Myyjä
Teijo Lepola
Teijo Lepola
Varasto, kuljetus ja myynti
Merja Rautio
Merja Rautio
Myyjä
Miikka Ranua
Miikka Ranua
Myymälän johtaja, johtoryhmän edustaja
Ylös