Ladataan sisältöä

Tervetuloa Vantaan Porttipuiston Veke-myymälään!

2.300 neliöinen, viihtyisä myymälämme tarjoaa laajan ja ajanmukaisen valikoiman huonekaluja, sisustustuotteita, mattoja sekä valaisimia jokaiseen tyyliin. Myymälästämme löydät myös kolme persoonallista mallihuonetta, joista saat inspiraatiota ja ideoita oman kotisi sisustamiseen! Huomaathan, että verkkokaupastamme tai myymälässä tilatut tuotteet noudetaan Vantaan noutopisteeltä. Noutopiste toimii myös palautettavien tuotteiden vastaanottopaikkana.

Meiltä saat myös edulliset kuljetukset niin Vantaalle kuin koko Suomeen sekä pohjoismaihin asti! Vantaan lähialueille saatavilla lisäksi kasauspalvelua ja vanhojen kalusteiden poisvientiä.

Myymälässämme sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta; Sanna, Sylvia, Mia, Noora J., Noora M., Miika, Antti ja Emmi. Olemme mielellään apuna toteuttamassa sisustusunelmiasi aina pienistä kaluste- ja sisustustuotehankinnoista suurempiin kalusteprojekteihin! Lämpimästi tervetuloa!

Osoite: Porttipuiston Liikekeskus, Porttisuontie 4, 01200 VANTAA

Puhelin: 09 3154 3790

Sähköposti: [email protected]

Palvelemme: ma-pe: 10-20, la: 10-18, su: 12-18

Poikkeavat aukioloajat:

  • La 6.11. Myymälä auki klo 10-18 (Pyhäinpäivä)
  • Su 14.11. Myymälä auki klo 12-18 (Isänpäivä)
  • Ma 6.12. Myymälä auki klo 12-18 (Itsenäisyyspäivä)

Noutovarasto:

  • La 6.11. Noutopiste suljettu (Pyhäinpäivä)
  • Su 14.11. Noutopiste suljettu (Isänpäivä)
  • Ma 6.12. Noutopiste suljettu (Itsenäisyyspäivä)

Maksutavat: Mastercard, Visa, käteinen, Klarna, Svea StorePay

 

Miten me Vekellä olemme varautuneet koronavirukseen (COVID-19) - 24.9.2021

Myymälämme ovat auki normaalisti. Huolehdimme myymälän hygieniasta erityisen huolellisesti, ja teemme tarvittavia toimenpiteitä viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä niin henkilökunnallemme kuin asiakkaillemme. Vierailethan myymälässämme vain terveenä sekä huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Myymälöistämme löytyy käsien desifiointipisteet asiakkaidemme käyttöön. Kaikki ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset löytyvät myös verkkokaupastamme. Tilatessasi verkosta, voit valita ilmaisen toimituksen noutopisteelle / myymälään!

Lue lisää ajankohtaisesta tilanteesta!

Sisustajan superviikko - Toteuta sisustusunelmasi ja hyödynnä yli 5000 tarjoustuotteen valikoima sekä viikon supertarjoukset. Tarjoukset voimassa vain 18.-24.10. ajan. Tervetuloa ostoksille!

Nora Juva
Nora Juva
Asiakaspalvelu
Anissa Yagoub
Anissa Yagoub
Asiakaspalvelu
Tuan Phan
Tuan Phan
Varastovastaava
Jami Kakkuri
Jami Kakkuri
Varastotyöntekijä
Tomi Rytsy
Tomi Rytsy
Asiakaspalvelu/Varastotyöntekijä
Ylös