Ladataan sisältöä

Tervetuloa Vantaan Porttipuiston Veke-myymälään!

2.300 neliöinen, viihtyisä myymälämme tarjoaa laajan ja ajanmukaisen valikoiman huonekaluja, sisustustuotteita, mattoja sekä valaisimia jokaiseen tyyliin. Myymälästämme löydät myös kolme persoonallista mallihuonetta, joista saat inspiraatiota ja ideoita oman kotisi sisustamiseen! Myymälä toimii lisäksi verkkokauppamme noutopisteenä.

Meiltä saat myös edulliset kuljetukset niin Vantaalle kuin koko Suomeen sekä pohjoismaihin asti! Vantaan lähialueille saatavilla lisäksi kasauspalvelua ja vanhojen kalusteiden poisvientiä.

Myymälässämme sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta; Sanna, Nora, Sylvia, Mia, Noora J., Anissa, Noora M., Miika, Antti, Emmi, Miro ja Tuan. Olemme mielellään apuna toteuttamassa sisustusunelmiasi aina pienistä kaluste- ja sisustustuotehankinnoista suurempiin kalusteprojekteihin! Lämpimästi tervetuloa!

Osoite: Porttipuiston Liikekeskus, Porttisuontie 4, 01200 VANTAA

Puhelin: 09 3154 3790

Sähköposti: [email protected]

Palvelemme: ma-pe: 10-20, la: 10-18, su: 12-18

Poikkeavat aukioloajat:

  • pe 30.4: 10-18 (vappuaatto)
  • la 1.5: suljettu (vappupäivä)
  • to 13.5: 12-18 (helatorstai)

Noutovarasto 

  • su 9.5: suljettu (äitienpäivä)

 

Maksutavat: Mastercard, Visa, käteinen, Klarna, Svea StorePay ja Aktiiviraha

Noutokassa

Noutokassalle kulku tapahtuu myymälän kautta, noutakassapiste sijaitsee myymälän perällä ja se on merkitty noutokassa kyltillä. Jos noudettavat tuotteet on ostettu verkkokaupasta tai tuotteet on jo maksettu voi noutovarastolle ajaa suoraan rakennuksen taakse oikeaa laitaa myöten noutovarasto kylttejä seuraten. Tuotteet voi noutaa ma-la päivinä (sunnuntaisin suljettu).

Miten me Vekellä olemme varautuneet koronavirukseen (COVID-19) - 3.3.2021

Myymälämme ovat auki normaalisti. Huolehdimme myymälän hygieniasta erityisen huolellisesti, ja teemme tarvittavia toimenpiteitä viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Noudatamme kahden metrin turvavälejä. Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja tai visiireitä. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä myös asiakkaillemme. Vierailethan myymälässämme vain terveenä sekä huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Myymälöistämme löytyy käsien desifiointipisteet asiakkaidemme käyttöön. Kaikki ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset löytyvät myös verkkokauppamme puolelta, jos haluat tehdä ostoksesi mieluummin sitä kautta. Tilatessasi verkosta, voit valita ilmaisen toimituksen myymälään!

Lue lisää ajankohtaisesta tilanteesta!

Kesäkauden avajaiset - Uusi viikko, uudet tarjoukset - Sisusta kotisi kesäkuntoon hyödyntäen yli 3000 tarjoustuotetta sekä supertarjoukset. Tarjoukset voimassa 10.-16.5. ajan. *Sisältää poikkeuksia

Sanna Viitala
Sanna Viitala
Myymäläpäällikkö
Sylvia Myllykoski
Sylvia Myllykoski
Myyjä
Mia Neuvonen-Jurisic
Mia Neuvonen-Jurisic
Myyjä
Noora Jukola
Noora Jukola
Myyjä
Anissa Yagoub
Anissa Yagoub
Myyjä
Noora Malmikumpu
Noora Malmikumpu
Myyjä
Miika Laaksonen
Miika Laaksonen
Myyjä
Antti Mäkinen
Antti Mäkinen
Myyjä
Emmi Ikonen
Emmi Ikonen
Myyjä
Miro Kakkonen
Miro Kakkonen
Varastovastaava
Tuan Phan
Tuan Phan
Varastotyöntekijä
 
 

Ylös