Ladataan sisältöä

Tervetuloa Vantaan Porttipuiston Veke-myymälään!

2.300 neliöinen, viihtyisä myymälämme tarjoaa laajan ja ajanmukaisen valikoiman huonekaluja, sisustustuotteita, mattoja sekä valaisimia jokaiseen tyyliin. Myymälästämme löydät myös kolme persoonallista mallihuonetta, joista saat inspiraatiota ja ideoita oman kotisi sisustamiseen! Huomaathan, että verkkokaupastamme tai myymälässä tilatut tuotteet noudetaan Vantaan noutopisteeltä. Noutopiste toimii myös palautettavien tuotteiden vastaanottopaikkana.

Meiltä saat myös edulliset kuljetukset niin Vantaalle kuin koko Suomeen sekä pohjoismaihin asti! Vantaan lähialueille saatavilla lisäksi kasauspalvelua ja vanhojen kalusteiden poisvientiä.

Myymälässämme sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta; Sanna, Noora J., Mia, Mari, Ida, Elina, Heidi, Julia, Miika, Tiina & Sini. Olemme mielellään apuna toteuttamassa sisustusunelmiasi aina pienistä kaluste- ja sisustustuotehankinnoista suurempiin kalusteprojekteihin! Lämpimästi tervetuloa!

Osoite: Porttipuiston Liikekeskus, Porttisuontie 4, 01200 VANTAA

Puhelin: 09 3154 3790

Sähköposti: vantaa@veke.fi

Palvelemme: ma-pe: 10-20 | la: 10-18 | su: 11-18

Poikkeavat aukioloajat:

  • To 26.5. avoinna klo 11-18 (Helatorstai)

 

Vantaan noutopiste

Osoite: Salpakuja 9, 01200 Vantaa

Palvelemme: ma-pe: 10-20 | la: 10-18

Poikkeavat aukioloajat:

  • To 26.5. avoinna klo 11-18 (Helatorstai)

 

Maksutavat: Mastercard, Visa, käteinen, Klarna, Svea StorePay

 

Miten me Vekellä olemme varautuneet koronavirukseen (COVID-19) 

Myymälämme ovat auki normaalisti. Huolehdimme myymälän hygieniasta erityisen huolellisesti, ja teemme tarvittavia toimenpiteitä viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä niin henkilökunnallemme kuin asiakkaillemme. Vierailethan myymälässämme vain terveenä sekä huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Myymälöistämme löytyy käsien desifiointipisteet asiakkaidemme käyttöön. Kaikki ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset löytyvät myös verkkokaupastamme. Tilatessasi verkosta, voit valita ilmaisen toimituksen noutopisteelle / myymälään!

Lue lisää ajankohtaisesta tilanteesta!

Tämän viikon parhaimmat tuotetarjoukset ja muut kampanjat kootusti. Löydä suosikkisi ja tilaa tuotteet kätevästi kotiinkuljetettuna!

Sanna Viitala
Sanna Viitala
Myymäläpäällikkö
Noora Jukola
Noora Jukola
Vuorovastaava
Mia Neuvonen-Jurisic
Mia Neuvonen-Jurisic
Visualisti / Myyjä
Miika Laaksonen
Miika Laaksonen
Myyjä
Ylös