Ladataan sisältöä

Tervetuloa Vantaan Porttipuiston Veke-myymälään!

2.300 neliöinen, viihtyisä myymälämme tarjoaa laajan ja ajanmukaisen valikoiman huonekaluja, sisustustuotteita, mattoja sekä valaisimia jokaiseen tyyliin. Myymälästämme löydät myös kolme persoonallista mallihuonetta, joista saat inspiraatiota ja ideoita oman kotisi sisustamiseen! Huomaathan, että verkkokaupastamme tai myymälässä tilatut tuotteet noudetaan Vantaan noutopisteeltä. Noutopiste toimii myös palautettavien tuotteiden vastaanottopaikkana.

Meiltä saat myös edulliset kuljetukset niin Vantaalle kuin koko Suomeen sekä pohjoismaihin asti! Vantaan lähialueille saatavilla lisäksi kasauspalvelua ja vanhojen kalusteiden poisvientiä.

Myymälässämme sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta; Sanna, Sylvia, Mia, Noora J., Noora M., Miika, Antti ja Emmi. Olemme mielellään apuna toteuttamassa sisustusunelmiasi aina pienistä kaluste- ja sisustustuotehankinnoista suurempiin kalusteprojekteihin! Lämpimästi tervetuloa!

Osoite: Porttipuiston Liikekeskus, Porttisuontie 4, 01200 VANTAA

Puhelin: 09 3154 3790

Sähköposti: [email protected]

Palvelemme: ma-pe: 10-20, la: 10-18, su: 12-18

Poikkeavat aukioloajat:

  • Pe 25.6: Suljettu (juhannusaatto)
  • La 26.6: Suljettu (juhannuspäivä)

Maksutavat: Mastercard, Visa, käteinen, Klarna, Svea StorePay

Voita 300€ sisustuslahjakortti

Osallistu kesäarvontaan Vantaan Veke-myymälässä ja voit voittaa 300€ sisustuslahjakortin. Arvonta on käynnissä 1.-31.7. ajan. Tutustu myös viikon huikeisiin kampanjoihin. Tervetuloa ostoksille!

Miten me Vekellä olemme varautuneet koronavirukseen (COVID-19) - 3.3.2021

Myymälämme ovat auki normaalisti. Huolehdimme myymälän hygieniasta erityisen huolellisesti, ja teemme tarvittavia toimenpiteitä viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Noudatamme kahden metrin turvavälejä. Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja tai visiireitä. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä myös asiakkaillemme. Vierailethan myymälässämme vain terveenä sekä huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Myymälöistämme löytyy käsien desifiointipisteet asiakkaidemme käyttöön. Kaikki ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset löytyvät myös verkkokauppamme puolelta, jos haluat tehdä ostoksesi mieluummin sitä kautta. Tilatessasi verkosta, voit valita ilmaisen toimituksen myymälään!

Lue lisää ajankohtaisesta tilanteesta!

Sisustusmarkkinat - Uusi viikko, uudet tarjoukset! Hyödynnä huikeat kampanjaedut ja tuo uutta piristystä kodin tai kesämökin sisustukseen. Tuotteita jopa -35%! Tarjoukset voimassa 26.7.-1.8. ajan.

Sanna Viitala
Sanna Viitala
Myymäläpäällikkö
Noora Jukola
Noora Jukola
Vuorovastaava
Sylvia Myllykoski
Sylvia Myllykoski
Myyjä
Mia Neuvonen-Jurisic
Mia Neuvonen-Jurisic
Myyjä
Noora Malmikumpu
Noora Malmikumpu
Myyjä
Miika Laaksonen
Miika Laaksonen
Myyjä
Antti Mäkinen
Antti Mäkinen
Myyjä
Emmi Ikonen
Emmi Ikonen
Myyjä
Ylös