Ladataan sisältöä

Tervetuloa Vantaan Porttipuiston Veke-myymälään!

2.300 m2 myymälämme on viihtyisä liiketila, jossa on kattava ja ajanmukainen valikoima huonekaluja, sisustustuotteita, mattoja sekä valaisimia. Myymälästä löytyy myös kolme persoonallista mallihuonetta, joista saat runsaasti inspiraatiota sekä ideoita kotisi sisustamiseen! Myymälä toimii lisäksi verkkokauppamme noutopisteenä.

Meiltä saat myös edulliset kuljetukset niin Vantaalle kuin koko Suomeen sekä pohjoismaihin asti! Vantaan lähialueille saatavilla lisäksi kasauspalvelua ja vanhojen kalusteiden poisvientiä. 

Myymälässämme sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta; Sanna, Nora, Sylvia, Mia, Noora, Matti, Anissa, Miika ja Miro. Olemme mielellämme apuna toteuttamassa sisustusunelmiasi aina pienistä kaluste- ja sisustustuotehankinnoista suurempiin kalusteprojekteihin! Lämpimästi tervetuloa!

Osoite: Porttipuiston Liikekeskus, Porttisuontie 4, 01200 VANTAA

Puhelin: 09 3154 3790

Sähköposti: [email protected]

Palvelemme: ma-pe: 10-20, la: 10-18, su: 12-18

Poikkeavat aukioloajat:

Maksutavat: Mastercard, Visa, käteinen, Klarna, Svea StorePay ja Aktiiviraha

Noutokassa

Noutokassalle kulku tapahtuu myymälän kautta, noutakassapiste sijaitsee myymälän perällä ja se on merkitty noutokassa kyltillä. Jos noudettavat tuotteet on ostettu verkkokaupasta tai tuotteet on jo maksettu voi noutovarastolle ajaa suoraan rakennuksen taakse oikeaa laitaa myöten noutovarasto kylttejä seuraten.

Miten me Vekellä olemme varautuneet koronavirukseen (COVID-19) - 16.4.2020

Myymälämme ovat auki normaalisti. Huolehdimme myymälän hygieniasta erityisen huolellisesti ja teemme tarvittavia toimenpiteitä viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta, myymälöistämme löytyy käsidesiä asiakkaidemme käyttöön.

Kaikki ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset löytyvät myös verkkokauppamme puolelta, jos haluat tehdä ostoksia mielummin sitä kautta.

Lue lisää ajankohtaisesta tilanteesta!

Sanna Viitala
Sanna Viitala
Myymäläpäällikkö
Sylvia Myllykoski
Sylvia Myllykoski
Myyjä
Mia Neuvonen-Jurisic
Mia Neuvonen-Jurisic
Myyjä
Noora Jukola
Noora Jukola
Myyjä
Anissa Yagoub
Anissa Yagoub
Myyjä
Noora Malmikumpu
Noora Malmikumpu
Myyjä
Miika Laaksonen
Miika Laaksonen
Myyjä
Julia Sibakow
Julia Sibakow
Myyjä
Miro Kakkonen
Miro Kakkonen
Varastovastaava
Tuan Phan
Tuan Phan
Varastotyöntekijä
 
 

 

Ylös