Lataa

Oulu

Veke Oulu - Ajankohtaista juuri nyt

  • Sisusta kotiasi huippuedullisesti! - Myymälässämme on startannut Sisustajan ALE!  Runsaassa ALE valikoimassa on laadukkaita suosikkeja niin huonekaluista sisustustuotteista kuin matoista ja valaisimistakin!  Tämä on tilaisuutesi laittaa kotia uusiksi sekä toteuttaa sisustushaaveita todella huokeaan hintaan.  
  • Kaipaatko uusia sisustusideoita? Tule inspiroitumaan mallihuoneistamme! 

Tervetuloa Oulun Veke-myymälään!

Osoite: Sisustajantori, Liikekeskus Joutsensilta, Paljekuja 5, 90140 OULU

Puhelin: 0207780402

Sähköposti: [email protected]

Palvelemme: Ma-pe 11-19 &  la 11-17. 

1100 neliöinen myymälämme on viihtyisä liiketila, jossa on kattava ja ajanmukainen valikoima huonekaluja, sisustustuotteita, mattoja sekä valaisimia. Myymälästä löytyy myös kolme persoonallista mallihuonetta, joista saat runsaasti inspiraatiota sekä ideoita kotisi sisustamiseen! Myymälä toimii lisäksi verkkokauppamme noutopisteenä.

Meiltä saat myös edulliset kuljetukset niin Ouluun kuin koko Suomeen sekä pohjoismaihin asti! Oulun lähialueille saatavilla lisäksi kasauspalvelua ja vanhojen kalusteiden poisvientiä. 

Myymälässämme sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta; Aino, Jemina, Jussi, Sari sekä Olli-Pekka ja Miikka.  Olemme mielellämme apuna toteuttamassa sisustusunelmiasi aina pienistä kaluste- ja sisustustuotehankinnoista suurempiin kalusteprojekteihin! Sisustajantorilla tavataan. Lämpimästi tervetuloa meille kylään!

Aino Tervo
Aino Tervo
Myyjä
Jemina Vanharanta
Jemina Vanharanta
Myyjä
Jussi Kallio
Jussi Kallio
Myyjä
Sari Ervasti
Sari Ervasti
Myyjä
Olli-Pekka Ranua
Olli-Pekka Ranua
Varasto ja kuljetus
Miikka Ranua
Miikka Ranua
Myymälän johtaja, johtoryhmän edustaja
Ylös