Hyppää pääsisältöön

Maksutavat ja rahoitus

Joustoa unelmiisi

Me olemme olemassa, koska rakastamme koteja ja haluamme saada jokaisen suomalaisen kodin elämään. Tahdomme mahdollistaa suuremmatkin sisustusunelmat ja siksi tarjoamme joustavat maksutavat, joista löydät varmasti sopivan vaihtoehdon.

Meillä voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, debit- ja credit -korteilla tai ottaa laskun. Laskulla ja rahoituksella saat ostoksillesi tarvitsemasi määrän maksuaikaa. Valitse haluamasi maksutapa, kun olet kerännyt kaikki tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin. Kaikki käytettävissä olevat maksutavat ovat suojattuja ja turvallisia käyttää.

Tutustu taulukosta verkkokauppamme ja myymälöidemme maksutapoihin.

Svea Lasku

Laskulla voit tilata tuotteet ennen maksamista. Saat 30 päivää maksuaikaa sen jälkeen, kun tuotteet on lähetetty sinulle. Voit halutessasi maksaa myös osissa ja lyhentää saldoa haluamassasi tahdissa. Jäljellä olevan saldon voit maksaa pois milloin tahansa ilman lisäkuluja. Samaan tiliin voit lisätä uusia ostoksia meiltä ilman lisäkuluja. Lisätietoja saat tarvittaessa Svean asiakaspalvelusta.

 • Maksat vasta saatuasi tuotteen
 • Käsittelymaksu 0 €
 • Korotonta maksuaikaa 30 päivää
 • Laskun saatuasi voit jakaa ostoksen useampaan erään

Svea Erämaksu

Erämaksulla voit tilata tuotteet ennen maksamista ja voit jakaa maksun joustavasti pidemmälle aikavälille. Jäljellä olevan saldon voit maksaa pois milloin tahansa ilman lisäkuluja. Lisätietoja saat tarvittaessa Svean asiakaspalvelusta.

Osta nyt - saat 3 kk korotonta maksuaikaa

 • Korko 0%
 • Avausmaksu: 4,90 €
 • Laskutusmaksu 0 €/kk

Erämaksu 3-48 kk

 • Korko: 17,4%
 • Alle 500 € ostokseen avausmaksu 4,90 € ja käsittelykulu 0 €/kk
 • 500-1000 € ostokseen avausmaksu 0 € ja käsittelykulu 1,50 €/kk
 • 1000-2000 € ostokseen avausmaksu 0 € ja käsittelykulu 3 €/kk
 • Yli 2000 € ostokseen avausmaksu 0 € ja käsittelykulu 6 €/kk

Mobiilimaksu

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla mobiilimaksutavoilla: MobilePay, Pivo, Siirto. Mobiilimaksutavat ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voit maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtäsi tai korttimaksuna kortiltasi hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Mobiilimaksutapojen logot

MobilePayn ehdot löydät täältä.

Pivon käyttöehdot löydät täältä.

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot löydät täältä sekä Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla löydät täältä.

Verkkopankkimaksu

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla verkkopankkitunnuksilla: S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, Pop Pankki, Ålandsbanken ja Handelsbanken. Maksa tilauksesi pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy (tai heidän aputoiminimensä Maksuturva Group Oy), joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

Verkkopankkien logot
Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Svea Payments Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki
Puhelin: +358 (0)9 4241 7040
Sähköposti: asiakaspalvelu.payments@svea.fi
www.svea.fi

Korttimaksu

Verkkokaupassamme voit maksaa Visa, Visa Electron ja MasterCard -korteilla. Maksukortilla maksaminen on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisesta verkkokaupassamme huolehtii Svea Payments Oy yhteistyössä Payment Highwayn ja Worldlinen kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Svea Payments Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Payment Highwayn toimesta.

Luottokorttimaksun yhteydessä pakollisia tietoja ovat luottokortin numero, tarkistenumero ja voimassaoloaika. Visa ja Mastercard -korteissa tarkistenumero on numerosarjan kolme (3) viimeistä numeroa kortin kääntöpuolelta. Debit-korteissa tarkistenumero löytyy yleensä kortin kääntöpuolelta debit-korttinumeron jälkeen.

Korttimaksutapojen logot
Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Svea Payments Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki
Puhelin: +358 (0)9 4241 7040
Sähköposti: asiakaspalvelu.payments@svea.fi
www.svea.fi

Klarna

Meillä voit maksaa myös Klarnalla ja sen tarjoamilla monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla turvallisesti ja joustavasti!

Verkkopankit

Voit maksaa ostoksesi turvallisesti kaikkien yleisimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Laskulla 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa

 • Lasku lähetetään tilausvaiheessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, täytä siis tiedot huolella!
 • Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.
 • Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.

Erämaksu

 • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle). Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.
 • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.

Maksa myöhemmin (kampajalasku)

Jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
 1. Tyytyväiset asiakkaat
 2. Nopeat toimitukset
 3. Monipuoliset maksutavat
 4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel