Ladataan sisältöä

Tampereen Veke-myymälä avataan maaliskuussa 2022!

Avaamme uuden Veke-myymälän Tampereen Lielahteen maaliskuussa 2022. 2000 neliöinen myymälä sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa ja sen yhteydessä on lisäksi varastotilaa noin 1000 neliötä. Myymälä toimii myös verkkokauppatilauksien noutopisteenä. Tuleva myymälä sisältää läpileikkauksen monipuolisesta ja ajanmukaisesta valikoimastamme aina huonekaluista ja sisustustuotteista mattoihin sekä valaisimiin. Rakennamme myymälään myös useita persoonallisia ja inspiroivia mallihuoneita, joista voit poimia uusia ideoita kotisi sisustamiseen.

Tampereen myymälän avajaisia oli tarkoitus viettää jo marraskuussa 2021. Remontin viivästymisen vuoksi avajaiset kuitenkin siirtyivät maaliskuulle 2022.

Osoite: Pahvitehtaankatu 2, 33400 Tampere

Puhelin: 09 425 50420

Sähköposti: 

Palvelemme: ma-pe: 10-20 | la: 10-18 | su: 11-18 (myymälä avataan maaliskuussa 2022)

Poikkeavat aukioloajat:

 

Maksutavat: Mastercard, Visa, käteinen, Klarna, Svea StorePay

Miten me Vekellä olemme varautuneet koronavirukseen (COVID-19) - 24.9.2021

Myymälämme ovat auki normaalisti. Huolehdimme myymälän hygieniasta erityisen huolellisesti, ja teemme tarvittavia toimenpiteitä viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä niin henkilökunnallemme kuin asiakkaillemme. Vierailethan myymälässämme vain terveenä sekä huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Myymälöistämme löytyy käsien desifiointipisteet asiakkaidemme käyttöön. Kaikki ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset löytyvät myös verkkokaupastamme. Tilatessasi verkosta, voit valita ilmaisen toimituksen noutopisteelle / myymälään!

Lue lisää ajankohtaisesta tilanteesta!

Uusi viikko, uudet tarjoukset Sisustajan ALE:ssa! Tuotteita jopa -35-50% sunnuntaihin 23.1. asti! Runsaan varastomäärän ansiosta toimitukset 2-4 arkipäivässä. Ihastu valikoimaan & toteuta sisustushaaveesi tänään!

Ylös