Hyppää pääsisältöön
Kuva Veken varastolta

Tule mukaan Veke-tiimiin

Veke on Suomen Pohjoisesta ponnistanut kotimainen yritys, joka palvelee kaikkia koteja rakastavia verkkokaupan ja viiden myymälän voimin. Verkkokauppa toimii koko maassa ja on yksi alamme suurimmista Suomessa. Inspiroivat myymälämme palvelevat asiakkaita Vantaalla, Tampereella, Raisiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Lisäksi yritysmyyntimme ja asiakaspalvelumme palvelevat asiakkaita valtakunnallisesti.

Valikoimassamme korostuvat skandinaaviset ja modernit tuotteet kohtuuhinnoin. Haluamme tuoda toimivan ja kauniin kodin kaikkien ulottuville. Olemme jokaisessa elämänvaiheessa asiakkaidemme apuna, jotta kodin puuttuvat palaset loksahtavat paikoilleen. Ja jotta jokainen voi toteuttaa kotona itseään ja unelmiaan.

Tarjoamme nykyaikaiset etätyön työkalut ja osaavan tiimin vahvan tuen. Tavoitteenamme on luoda yrityskulttuuri, joka rohkaisee innovatiivisia henkilöitä ideoimaan, kehittämään ja kokeilemaan uusia toimintatapoja. Meillä ei pelätä epäonnistumisia, vaan annetaan vapauksia sekä vastuuta toimia. Tarjoamme hyvät henkilökuntaedut sekä kouluttautumismahdollisuuksia työn ohessa.

Työllistämme Suomessa noin 130 koteja ja sisustamista rakastavaa kaupan ja logistiikan ammattilaista. Liiketoiminnallemme on myönnetty avainlipputunnus. Vuonna 2022 käynnistimme omien mäntyhuonekalujen valmistamisen Ranualla. Lisäämme kotimaisten sekä lähellä tuotettujen huonekalujen ja sisustustuotteiden roolia valikoimissamme.

Katso avoimet työpaikat

ura.veke.fi

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel