Skip to content

Veke x Hotelli Metsähirvas: Skandinaavista tyylikkyyttä historiallisessa hotellissa

24.11.2021

Rovaniemen Hirvaalla Kemijoki virtaa kiireesti kohti Perämerta. Joen varrella, kauniissa luonnonmaisemissa sijaitsee majoitusta ja ravintolapalveluita tarjoava Hotelli Metsähirvas.

Hotelli Metsähirvaan rakennus on rakennettu ennen Lapin sotaa ja säilynyt ehjänä tähän päivään.
Vuonna 1931 rakennettu Hotelli Metsähirvaan rakennus.

Historiallinen miljöö hyvällä paikalla

Hotellin historia ulottuu 1900-luvun alkuun. Tsaari Nikolai II:n käskystä paikalle rakennettiin metsänvartijakoulu vuonna 1902. Alkuperäinen koulurakennus paloi, mutta nykyisin hotellina toimiva rakennus rakennettiin palaneen tilalle vuonna 1931. Hotelli Metsähirvaan miljöö on toiminut eri tarkoituksissa, kuten sotasairaalana ja saksalaisten esikuntana Lapin sodan aikaan, ja säilyi koskemattomana läpi Lapin sodan.

Hotelli Metsähirvaan tunnelmallinen vastaanottoaula.

Hotelli Metsähirvas avasi ovensa matkailijoille vuonna 2018, ja tarjoaa asiakkailleen kauniisti ja kotoisasti sisustettuja, skandinaavistyylisiä huoneita yöpymiseen lähellä Rovaniemen keskustaa. Lisäksi runsaiden oheispalveluiden myötä matkailija saa koko paketin samasta paikasta, hyvää ruokaa ja erilaisia aktiviteetteja.

Kestäviä ja ajattomia sisustusvalintoja

Veke oli mukana sisustamassa Hotelli Metsähirvaan huoneita ja käytävän valaistusta.

Huoneisiin valittiin Unia Hopea runkopatjasängyt wenge-jaloilla ja petauspatjalla. Unia Hopea runkopatjasänky on laadukas, tyylikäs ja kestävä runkosänkypaketti, jonka voi mukailla omaan tarpeeseen sopivaksi leveyden, patjan jäykkyyden ja petauspatjan sisuksen valinnalla.

Unia Hopea runkopatjasängyt Hotelli Metsähirvaan hotellihuoneissa.

Lisäksi huoneisiin valittiin Verona kahdenistuttavat vuodesohvat, jotka soveltuvat kompaktin kokonsa vuoksi hyvin myös pienempiin tiloihin. Vuodesohvasta saa levitettyä tarvittaessa 120 cm leveän lisävuoteen ja sohvassa on säilytyslaatikko esimerkiksi vuodevaatteille.

Verona kahdenistuttava vuodesohva huoneessa Hotelli Metsähirvaassa.

Huoneissa olevien pöytien ääreen valittiin Rowico Ami -tuolit. Tuoli on ajattoman tyylikäs ja siro muotoilultaan sekä erittäin tukeva ja mukava istua. Runko on kestävää puuta ja istuinosaa saa keinonahalla ja kangasverhoiltuna.

Rowico Ami -tuolit Hotelli Metsähirvaan huoneiden pöydän ääressä.

Tuotteiden valinta sujui helposti ammattitaitoisen myyjän ansiosta. Iloisin yllätys projektin aikana tapahtui hotellin käytävän seinävalojen etsinnässä.

– Etsimme useamman päivän ajan netistä selaten tuhansia erilaisia valoja. Ja kun vihdoin löysimme mieluisat, niin oli mukava yllätys, kun kyseinen Trio Gotham -seinävalaisin löytyikin suoraan Vekeltä hyllytavarana, kertoo hotellin omistaja Mikko Sirviö.

Trio Gotham -seinävalaisimet Hotelli Metsähirvaan käytävällä.

Ammattitaito ja luotettavuus vakuuttavat

Hotelli Metsähirvaan omistajat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Vekeltä saatuihin tuotteisiin. Tuotteet saapuivat ajallaan ja ovat toimineet hyvin. Asiakkailta saatu palaute on varmistanut, että tuotteet vastaavat myös asiakkaiden tarpeita.

Myös yhteistyöhön Veken kanssa ollaan todella tyytyväisiä. Paikallisuus, myyjän kova ammattitaito ja luotettavuus olivat merkittäviä tekijöitä, miksi Hotelli Metsähirvas halusi yhteistyöhön Veken kanssa. Yhteistyö Veken kanssa tulee myös jatkumaan, vakuuttaa hotellin omistaja Mikko Sirviö.

– On helppo jatkaa yhteistyötä, koska tuotteet ovat laadukkaita, varasto on lähellä ja meillä on vahva luotto myyjien ammattitaitoon.

Kiitos yhteistyöstä, Hotelli Metsähirvas

Kuvat: Hotelli Metsähirvas & Jenni Hynnä


Sisustusterveisin, Päivi

Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel