Skip to content

Veke x Content Corner – Luova toimistotila ideoille, yhteisöllisyydelle ja rauhalle

31.8.2023

Helsingin Uudenmaankadulla sijaitseva Content Corner on Suomen ensimmäinen vaikuttajien itsensä perustama vaikuttajamarkkinointiin erikoistunut luova toimisto. Content Corner on perustettu keväällä 2021 ja nykyisiin tiloihin he muuttivat joulukuussa 2022. Veke pääsi mukaan sisustamaan toimiston uusia tiloja.

Content Corner tarjoaa somekampanjoiden lisäksi tapahtumia, PR-palveluita, konsultointia ja sisällöntuotantoa. Toimistolla työskentelee 20 luovaa markkinoinnin ammattilaista.

Content Cornerin vaikuttaja ja perustajaosakas Sara Vanninen uuden toimiston tiloissa.
Content Cornerin vaikuttaja ja perustajaosakas Sara Vanninen.

Skandinaavista muotoilua vanhaa kunnioittaen

Sisustuksessa haluttiin kunnioittaa vanhan arvokiinteistön charmia ja huomioida hulppeat kattokoristeet ja seinäpaneelit osana sisustuksen sävymaailmaa. Toimistolla arvostetaan skandinaavista muotoilua ja harmoniaa, mutta toisaalta myös pientä särmää ja kiinnostavia yksityiskohtia. Tuotevalinnat tehtiin yhteistyössä Content Cornerin sisustustiimin kanssa.

– Yhteistyömme Veken kanssa alkoi jo edellisessä osoitteessamme ja onnistuneelle yhteistyölle haluttiin jatkoa. Veken tyylikkäät ja trendikkäät, skandinaaviset sisustustuotteet ovat kuin tehtyjä Content Corneriin, Content Cornerin vaikuttaja ja perustajaosakas Sara Vanninen summaa.

Taimi-kaappi yhdistettynä vanhan rakennuksen koristeellisiin kattokoristeisiin ja seinäpaneeleihin. Toimistokoira menossa mukana.
Taimi-kaappi on näyttävä pari valotaulun kanssa.

Brändin näköinen toimisto kotimaisuutta suosien

Sisustuksessa on huomioitu Content Cornerin brändi-ilme sävyineen. Sopivasti harmoniaa, mutta myös pilkahdus oranssia särmää. Toimiston sisustuksessa haluttiin suosia kotimaisia tuotteita, mikä näkyy sisustuksessa mm. upean Taimi -sarjan ja Finarten kauniiden mattojen muodossa.

– Toimistomme avaraa yleisilmettä kehutaan asiakkaiden toimesta joka ikinen päivä! Näyttävä vanha rakennus yhdistettynä laadukkaisiin huonekaluihin ja sisustustuotteisiin on vetävä yhdistelmä, Sara kertoo.

Yksi yllättäjistä on ollut monikäyttöinen Hübsch Split tammijakkara. Ne toimivat pieninä sohvapöytinä, jakkaroina viherkasvien alla sekä lisäpenkkeinä tapahtumissa.

– Content Cornerin sisustustiimi on tehnyt mainiota työtä tuotevalintojen kanssa. Muotoilu, käytännöllisyys ja kauniit säilytysratkaisut ovat olleet isossa roolissa, hän toteaa.

Kotimainen Taimi-pöytä on toimiston katseenvangitsija.
Kotimaisen Taimi-pöydän ympärille mahtuu monta Cassandra tuolia, naurua ja ideoita.

Tämän päivän toimisto on viihtyisä, valoisa ja monipuolinen

Työn tekemisen tavat ovat olleet viime vuosina murroksessa. Koteihin on rakennettu kotitoimistoja sekä etätyöpisteitä ja hyvinvointiin on alettu kiinnittää entistä enemmän huomiota. Tällä hetkellä, kun toimistoihin pikkuhiljaa palaillaan, halutaan tuoda sinne myös sitä samaa fiilistä, mitä etätyössä oli. Toimistoista sisustetaan entistä viihtyisämpiä, kotoisampia ja rennompia tiloja tehdä työtä.

– Tämän päivän toimistotila on valoisa, avara ja monipuolinen. Brändin ja tekijöidensä näköinen. Sellainen, jossa on tilaa luoville ideoille, yhteisöllisyydelle ja omalle rauhalle, Sara kiteyttää.

Content Cornerin vaikuttaja ja perustajaosakas Sara Vanninen uuden toimiston tiloissa.
Braidwood avohylly on kerännyt ihailevia katseita ja kyselyitä niin sosiaalisessa mediassa, kuin toimistollakin. Hyllyn päällä Veken valikoimasta Lucide Siemon pöytävalaisin ja Bloomingville Deena kynttilänjalka.

Upea Taimi-sarjan ruokapöytä on yksi toimiston suosikkituotteista

– Yksi it-tuotteista on Veken Taimi -sarjan ovaalinmuotoinen ruokapöytä, näyttävillä paneloiduilla jaloilla. Tämän toimisto-/ruokapöydän ääressä on keksitty luovia konsepteja ja juotu monet iltapäiväkahvit, sekä nautittu asiakastapahtumien näyttävistä tarjoiluista ja kuvattu kauniita kattauskuvia, Sara kuvailee.

Veken oman tuotannon mäntyinen Taimi-pöytä sopiikin hyvin ruokailun lisäksi myös neuvottelupöydäksi kodinomaiseen toimistoon. Taimi on täysin kotimainen sarja, jonka tuotteet on valmistettu pohjoisen männystä Ranuan tehtaalla.

Pohjoisen männystä Ranuan tehtaalla valmistettu Taimi-ruokapöytä on toimiston katseenvangitsija.

Jouheva toimitus ja ripeä asiakaspalvelu

Content Cornerin väki on ollut tyytyväinen yhteistyöhön Veken kanssa ja aikoo jatkossakin käyttää tuotteita ja palveluita tarpeen tullen. Tällä hetkellä he viihtyvät rakkaaksi muodostuneella 165 neliön toimistollaan, mutta toteavat, että Content Cornerin matka on vasta alussa. Lisää tilaa ja uusia huonekaluja tarvitaan varmasti tulevaisuudessa viimeistään kasvun myötä.

– Tuotteet ovat palvelleet mainiosti ja saaneet koko toimistotilan loistamaan. Tuotteiden toimitus on ollut jouhevaa ja asiakaspalvelu ripeää, Sara toteaa.


Haluatko toteuttaa yrityksellesi kodikkaat tilat?

Me autamme suunnittelemaan ja valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kalustekokonaisuuden. Laajasta kohtuuhintaisten huonekalujen ja sisustustuotteiden valikoimastamme löydät varmasti kaiken tarpeellisen. Saat meiltä joustavaa, ammattitaitoista sekä luotettavaa palvelua nopeasti.

Tanja Lähde
050 307 0469
yritysmyynti@veke.fi
Ma-to 9-16, pe 9-15

Sinua saattaa kiinnostaa myös:


Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys