Hyppää pääsisältöön

Etätyö: Työhuoneen sisustus

Paras työhuone yhdistää ergonomian, tyylin ja tehokkuuden. Olipa työhuoneesi toimistolla tai kotona, kannattaa toimivuuteen ja viihtyisyyteen satsata. Myös etätyöpiste rakentuu kätevästi monikäyttöisillä kalusteilla tyylistä tinkimättä. Satsaa hyvään työpöytään, työtuoliin sekä valaistukseen ja muuta ilmettä helposti tekstiileillä, kasveilla ja säilytyskalusteilla.

Inspiraatiota työhuoneen sisustukseen

Miljöökuva ergonomisesta työpisteestä

Ergonominen työpiste

  • Satsaa työpisteen ergonomiaan niin toimistolla kuin etätyössä. Säädettävä työpöytä mahdollistaa monet ergonomiset ja terveydelle hyödylliset tavat toimistotyössä. Myös työtuolissa tulisi olla mahdollisimman paljon säätövaraa, jotta istumisasennosta saadaan hyvä ja ergonominen. Valaistukseen kannattaa satsata, jotta silmät eivät väsy toimistotyössä.
  • Panostamalla juuri sinulle sopiviin tuotteisiin parannat sekä omaa terveyttä, että työn tuottavuutta. Paranna viihtyvyyttä akustoivilla matoilla ja verhoilla, sekä muilla tekstiileillä.
Miljöökuva kotitoimistosta

Kotitoimisto

Kotitoimisto rakentuu näppärästi pieneenkin tilaan, kun kalustevalinnat tehdään harkiten. Jos käytössäsi on kokonainen työhuone, jatka muun kodin tyyliä tai tee siitä juuri itsesi näköinen. Myös töissä saa viihtyä! Asettele työpöytä niin, että näkymä on esteetön, eikä vie liikaa huomiotasi. Asettele hyllyyn koreja ja laatikoita, jolloin kaikki tarvittava on lähellä, mutta kauniisti esillä. Tekstiilit lisäävät mukavuutta.

Miljöökuva etätyöpisteestä

Etätyöpiste

Pieni etätyöpiste rakentuu helposti vaikka olohuoneeseen. Tee katseita kestäviä, mutta käytännöllisiä ratkaisuja. Valitse siro työpöytä, jossa on säilytystilaa myös toimistotarvikkeille ja papereille. Seinähyllyillä saat helposti lisää säilytystilaa. Valitse tuoli muuta sisustustyyliä linjaten tai nappaa se ruokailuryhmästä, jos teet töitä vain satunnaisesti. Näyttävä sermi on sisustuselementti ja se antaa sopivasti yksityisyyttä ja rauhaa etätyöpisteelle.

Miljöökuva työhuoneen sisustuksesta

Työhuoneen sisustus

Huomioi työhuoneen sisustamisessa tila ja tarpeet. Mieti, minkä verran tarvitset tilaa tietokoneelle, tulostimelle ja muille toimistotarvikkeille. Tarvitsetko suuren tilan useammalle näytölle ja piirtopöydälle, vai nappaatko läppärin kainaloon ja osallistut palaveriin viereisessä kahvilassa? Onnistunut työhuoneen sisustus yhdistää toimivuuden ja viihtyisyyden. Päästä huoneeseen paljon luonnonvaloa ja satsaa etenkin pöytävalaisimeen. Tuo huoneeseen suuri viherkasvi tai tekokasvi kotoisuutta luomaan.

Lisää ideoita työhuoneen sisustukseen blogissamme

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel