Skip to content

Makuuhuoneen sisustus

Sisusta makuuhuoneesta persoonallinen ja rauhallinen rauhoittumispaikka, joka kutsuu levolle. Oli makuuhuoneesi pieni tai suuri, tee siitä juuri sinulle mieleinen tukikohta. Kulje inspiraatiopolkumme ja inspiroidu sisustusideoistamme.

Inspiraatiota makuuhuoneen sisustukseen

Miljöökuva modernista makuuhuoneesta

Moderni makuuhuone

Leikittele kontrasteilla modernin makuuhuoneen sisustuksessa. Skandinaavisen vaaleilla puunsävyillä tuot raikkautta moderniin makuuhuoneeseen. Valitse tyylikäs sängynpääty ryhdittämään kokonaisuutta. Modernin muotokielen omaavat valaisimet ovat piste iin päälle. Suosi selkeitä linjoja ja mausta ilmettä esimerkiksi suurilla julisteilla tai tauluilla.

Miljöökuva tumman makuuhuoneen sisustuksesta

Tumman makuuhuoneen sisustus

Tummat ja rohkeat sävyt antavat makuuhuoneelle persoonallisen ilmeen. Maalaa seinät rohkeasti tummilla sävyillä mustalla, petroolilla tai vihreällä. Valitse näyttävä sänky tai luo ilme vuodetekstiileillä. Pehmennä tunnelmaa muhkeilla ja ylellisillä tekstiileillä ja matoilla. Tee loppusilaus näyttävillä valasimilla, tauluilla ja koriste-esineillä.

Miljöökuva vaaleasta makuuhuoneesta

Vaalea makuuhuone

Rauhoittavat ja seesteiset vaaleat värit tuudittavat sinut ylellisesti unten maille. Vaaleat harmaan, valkoisen ja beigen sävyt ovat nappivalinta. Valitse myös koriste-esineet samaan sävyyn. Näin rauhoittava tunnelma säilyy kauttaaltaan. Pöydän tai seinän sijaan lukuvalot voi ripustaa vaikka katosta, niin ilme saa heti keveyttä ja luksusfiilistä. Yöpöydäksi voit valita myös monikäyttöisen jakkaran.

Miljöökuva boheemista makuuhuoneesta

Boheemi makuuhuone

Boheemi makuuhuone huokuu runsautta. Luo kerroksellisuutta petivaatteilla, vilteillä, koristetyynyillä ja esimerkiksi seinävaatteilla. Vuodekatos tuo makuuhuoneeseen ylellisyyttä ja se suorastaan kutsuu rentouttaville unille. Vaaleat luonnon sävyt rauhoittavat mielen hetkessä. Käytä rohkeasti myös kierrätettyjä kalusteita ja muita materiaaleja.

Miljöökuva pienestä makuuhuoneesta

Pieni makuuhuone

Pienen makuuhuoneen sisustamisessa kannattaa aloittaa sopivan sängyn hankkimisesta. Sängyn ympärille on hyvä jäädä tilaa liikkumiselle. Valitse siroja ja monikäyttöisiä kalusteita, kuten yöpöytä, jossa on lisäksi hyllyjä tai laatikoita säilytystä varten. Lisää säilytystilaa saat hyllyillä ja ripustuskoukuilla. Makuuhuoneen suuren vaatekaapin voi korvata esimerkiksi tyylikkäällä senkillä tai pienellä kaapilla.

Lisää ideoita makuuhuoneen sisustukseen blogissamme

4. tammikuuta 2023
Sängyn osto-opas – Valitse oikeanlainen sänky
Kaiken kattava sänkyjen osto-opas 2023. Täällä on kaikki, mitä sinun tulee tietää sängyistä ja patjoista. Lue ja valmistaudu!
Lue lisää
25. tammikuuta 2022
Nukkuminen ja hyvä sänky osana hyvinvointia
Hyviä yöunia ei korvaa mikään. Nukkuminen on tärkeä osa hyvinvointia. Millainen sänky sopisi juuri sinulle? Katso vinkit hyvän sängyn valintaan!
Lue lisää
7. syyskuuta 2020
Nuku hyvin – valitse painopeitto
Jos olet levoton nukkuja ja pyörit paljon sängyssä, painopeitto voi olla ratkaisu levollisempiin yöuniin. Lue vinkit painopeiton valintaan!
Lue lisää

Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel