Skip to content

Nukkuminen ja hyvä sänky osana hyvinvointia

25.1.2022
Makuuhuoneen sisustus.

Hyviä yöunia ei korvaa mikään. Unta tarvitaan, jotta pysyy terveenä, jaksaa puurtaa töissä ja nauttia harrastuksista sekä läheisistä ihmissuhteista. Uni palauttaa elimistön rasituksesta ja väsymyksestä ja tasapainottaa hermoston toimintaa. Se vahvistaa vastustuskykyä aktivoidessaan sairauksien ja tulehdusten torjuntamekanismeja elimistössä. Se vaikuttaa myös muihin elimistön säätelyjärjestelmiin, kuten hormoneihin.

Koska yöunet ovat ehdottoman tärkeät, että ylipäätään voi elää tasapainoista ja onnellista elämää, ei ole yhdentekevää, missä yönsä nukkuu. Laadukkaassa sängyssä sekä pehmeissä ja puhtaissa petivaatteissa nukutun yön jälkeen olo on virkeä ja on mukava aloittaa uusi päivä!

Makuuhuoneen sisustus.

Valitse sänky omien tarpeiden mukaan

Se, millainen on paras sänky juuri sinulle itsellesi, riippuu useammasta asiasta. Erityisesti valittaessa patjan jäykkyyttä eli sitä, kuinka kova patja on, vaikuttavat nukkujan nukkumisasento, nukkumismieltymykset ja nukkujan paino paljolti siihen, kuinka pehmeä tai kova patja kannattaa valita. Patjojen lisäksi myös sänkyjen ominaisuuksissa on mistä valita. Haluatko muhkean jenkkisängyn, kevyemmän runkopatjamallin vai kenties moottoroidun sängyn?

Entä koko? Nukutko sängyssä yksin vai kumppanisi kanssa? Kuinka paljon tilaa tarvitset? Minkä kokoinen on makuuhuoneesi? Valikoimistamme löytyy runsaasti erilaisia sänky-, patja- ja sängynpäätyvaihtoehtoja, joihin kannattaakin perehtyä rauhassa.

Lue sänkyjen ja patjojen valinnasta lisää kattavasta oppaastamme Nuku hyvin – Valitse oikeanlainen sänky.

Ohessa tarkemmin esiteltynä muutamia suosikkisänkyjämme.

Makuuhuoneen sisustus.

UNIA KULTA – hyvinvointia tyylillä

Makuuhuoneen sisustus.

Unia Kulta sarjan sängyissä on 5-vyöhyke pussijousitus ja tyylikäs ulkoasu. Unia Kulta mallia löytyy sekä jenkki- että moottorisänkyinä. Unia -sängyt ovat Veken oma mallistoa, joka on toteutettu yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa takaamaan sinulle ergonomiset sekä levolliset yöunet.

Makuuhuoneen sisustus.

UNIA KULTA JENKKISÄNKYPAKETTI

Laadukas Unia Kulta jenkkisänkypaketissa on 5-vyöhyke pussijousitus ja tyylikäs ulkoasu. Unia Kulta jenkkisänkypakettiin kuuluu jenkkisänky, metalliset jalat sekä petauspatja. Kulta jenkkisängyssä jousia n.265 kpl/m2. Petauspatja vaihtoehtoina on useita laadukkaita vaihtoehtoja. Jäykkyys vaihtoehtoja tähän jenkkisänkyyn on L ja XL.


Makuuhuoneen sisustus.

UNIA KULTA RUNKOPATJAPAKETTI

Unia Kulta runkopatjapaketti on laadukkaalla 5-vyöhyke pussijousituksella varustettu runkopatja.
Jousiston tiheys n. 260kpl/m2.

Unia Kulta runkopatjapakettiin kuuluu: runkopatjat, valitsemasi petauspatja ja altakierrettävät jalat.


Makuuhuoneen sisustus.

UNIA KULTA MOOTTORISÄNKYPAKETTI

Sängyn todella ergonomisen 5-vyöhykkeisen pussijousituksen ansiosta tuntuma on pintapehmeä, mutta kuitenkin hyvin tukea antava. Jousitus antaa poikkeuksellisen hyvän tuen ja ergonomisen nukkuma-asennon. Hiljaiset ja vahvat moottorit tekevät sängystä erittäin vakaasti ja pehmeästi säädettävän vuoteen.

Unia Kulta moottorisänkypakettiin kuuluu: kangasverhoillut rungot, säädettävät pohjat, patjat, valitsemasi petauspatjat, altakierrettävät jalat sekä kaukosäätimet.

Katso kaikki Unia Kulta tuotteet >>


UNIA COPENHAGEN JENKKISÄNKYPAKETTI

Unia Copenhagen sänky.
Unia Copenhagen sänky.

Näyttävä ja viimeistelty Unia Copenhagen jenkkisänkypaketti 160 on verhoiltu ruskealla keinonnahalla, jonka martindale on 30 000. Näyttävän ulkonäön viimeistelee mustat metallijalat. Sängyn patjassa on pussijousitus ja pehmusteena vaahtomuovi. Sängyn alarungot on valmistettu havupuusta. Alarungoissa ei ole jousia. Patjan makuupinta on miellyttävää joustokangasta. Sänky on avainlipputuote.

Katso kaikki Unia Copenhagen tuotteet >>

Unia sänkymallistosta löydät myös paljon muita sänkyvaihtoehtoja. Katso koko Unia sänkymallisto >>


RIMA SÄNKYPAKETTI

Makuuhuoneen sisustus.
Makuuhuoneen sisustus.

Upea ja laadukas Rima-Unia 600 sänkypaketti on tyylitietoisen valinta. Rima sänkypakettiin kuuluu laadukas Suomessa valmistettu massiivikoivuinen runko, jolla on avainlippumerkintä. Runko on korkealaatuinen ja viimeistely on ensiluokkaista. Sängynrungossa on sälepohjat. Paketin kruunaa Unia 600 joustinpatjat L jäykkyydessä sekä 7 cm paksu Unia 600 profiloitu stylex petauspatja. Patjat on myös valmistettu Suomessa ja myös niillä on avainlippumerkintä.

Petauspatjassa pehmusteena on 5cm profiloitu stylex erikoisvaahtomuovi 40 kg/m3, joka pysyyy kimmoisana pidempään kuin normaali vaahtomuovi. Pehmustemateriaali on myös ilman kiertoa edistävä ja pintapehmeyttä korostava pehmuste. Petauspatjan toinen puoli on profiloitu ja toinen puoli tasainen. Petauspatjan kokonaispaksuus on n. 7 cm. 

Katso kaikki Rima-tuotteet >> ja Unia-tuotteet >>


KITEEN NOTTE SÄNKYPAKETTI

Kiteen Notte sänkypaketti.
Kiteen Notte sänkypaketti.

Laadukas Kiteen Notte-Unia 100 sänkypaketti on valmistettu Suomessa. Koivusta valmistettu sängynrunko on kestävä ja ajaton valinta. Paketti sisältää joustinpatjat, jotka ovat hyvät ja tukevat. Patjoissa on ergonomisesti ja yksilöllisesti myötäilevä pussijousitus. Joustinpatjojen makuupinta on valkoista joustokangasta, jolloin jousisto pystyy paremmin mukautumaan nukkujan vartalon mukaan. Patjoissa on L-jäykkyys, joka on jämäkkä, nukkujan suositeltu paino on 60-110 kg. Yhtäläinen, leveä petauspatja viimeistelee nukkumismukavuuden. Petauspatjan sisuksena on profiloitu vaahtomuovi, päällinen on joustokangasta.

Kokonaisuutta on saatavana lisäksi moottorisänkypakettina. Myös sängynrunkoa myydään erikseen.


Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel