Hyppää pääsisältöön

Ruokailutilan sisustus

Ruokailutila kokoaa perheen ja ystävät yhteen hyvän ruoan ja seuran ääreen. Inspiroidu ja löydä juuri sinulle sopiva tyyli sisustaa unelmiesi ruokailutila!

Inspiraatiota ruokailutilan sisustukseen

Miljöökuva tyylikkäästä ruokailutilasta

Tyylikäs ruokailutila

Ylellinen sametti ja tummat, rohkeat värit tuovat luksusta sisustukseen. Tumma maali seinässä nostaa kalusteet upeasti esiin. Valitse näyttävä, selkeälinjainen valaisin katseenvangitsijaksi ruokapöydän päälle. Suuri peili antaa viimeisen silauksen upealle tyylille.

Miljöökuva valoisasta ruokailutilasta

Valoisa ruokailutila

Päästä luonnonvaloa runsaasti sisälle ja nauti valoisasta ja raikkaasta ruokailutilasta. Suuria ikkunoita ei kannata peittää, ellei se ole aivan välttämätöntä. Erilaisilla verhoilla saat suojaa katseilta. Kun luonnonvaloa ei ole saatavilla, panosta valaistukseen. Tilassa on hyvä olla yleisvalaistuksen lisäksi erilaisia kohde- ja tunnelmavalaisimia.

Miljöökuva boheemista ruokailutilasta

Boheemi ruokailutila

Sisusta kaunis ruokailutila maanläheisillä sävyillä ja lisää kontrastia mustilla yksityiskohdilla. Boheemia tunnelmaa saat lisättyä luonnonmateriaaleilla, kuten rottingilla. Itämaisella matolla tuot tilaan syvyyttä, kerroksellisuutta ja rentoa fiilistä. Myös kasvit sopivat hyvin boheemiin ruokailutilaan.

Miljöökuva modernista ruokailutilasta

Moderni ruokailutila

Valitse moderniin ruokailutilaan selkeitä värejä ja linjoja. Tuo ripaus skandinaavisuutta lisäämällä luonnonmateriaaleja ja -sävyjä. Sisustusesineitä ja tekstiilejä vaihtelemalla saat tyylistä runsaamman tai selkeämmän. Suurella matolla teet modernista tilasta lämminhenkisen ja kutsuvan.

Miljöökuva pienestä ruokailutilasta

Pieni ruokailutila

Pienen ruokailutilan sisustustuksessa kannattaa huomioida muu ympäristö. Pyöreä pöytä on näyttävä, mutta tarvitsee enemmän tilaa. Se sopii hyvin keskilattialle sijoitettavaksi. Seinän viereen sopii paremmin neliskulmainen pöytä. Tupakeittiössä kannattaa huomioida myös pienen ruokailuryhmän yhteensopivuus muuhun tilaan kuten sohvaan, jolloin vaikutelmasta tulee harkittu, viihtyisä ja kutsuva.

Lisää ideoita ruokailutilan sisustukseen blogissamme

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel