Skip to content

Olohuoneen sisustus

Olohuone on tärkeä osa kotia. Olohuoneeseen kokoonnutaan perheen ja ystävien kanssa viettämään aikaa, pelaamaan lautapelejä ja katsomaan televisiota. Olohuone toimii myös rentoutumisen tyyssijana pitkän työpäivän jälkeen tai kiireettöminä viikonloppupäivinä. Tutustu erilaisiin olohuoneen sisustusratkaisuihin sekä tyyleihin, löydä oma tyylisi ja inspiroidu kanssamme!

Inspiraatiota olohuoneen sisustukseen

Miljöökuva vaaleasta olohuoneesta

Vaalean olohuoneen sisustus

Vaalea sisustus olohuoneessa antaa tyylikkään ja rauhoittavan tunnelman. Valkoisen lisäksi voit käyttää kauniita luonnonvärejä, kuten harmaan ja beigen sävyjä. Erilaisilla sisustustekstiileillä saat huoneeseen pehmeyttä ja kodikkuutta. Käytä eri materiaaleja luomaan kerroksellisuutta. Näyttävä, suuri matto tekee tilasta persoonallisen. Valaisimet, taulut ja hyllyt antavat tyylille loppusilauksen. Pilkahdus mustaa tuo kontrastia ja ryhdittää vaalean olohuoneen ilmeen.

Miljöökuva boheemista olohuoneesta

Boheemi olohuone

Boheemi olohuone rakennetaan rohkeasti kerroksilla. Tyyli saa pysyä rentona ja parhaan lopputuloksen saat yhdistelemällä sopivasti uutta ja vanhaa. Luonnon materiaalit ja sävyt luovat boheemia tunnelmaa myös moderniin olohuoneeseen. Bambu- ja rottinkikalusteet ovat varma valinta. Muhkeat rahit, pehmoinen matto ja persoonalliset seinävaatteet antavat loppusilauksen bohotyylille.

Miljöökuva kodikkaasta olohuoneesta

Kodikas olohuone

Kodikas olohuone kutsuu rentoutumaan. Kerää ystävät tai perhe muhkealle sohvalle viettämään yhteistä aikaa tai käperry viihtyisään lukunurkkaukseen lempikirjasi kanssa. Kokoa sisustusaarteesi hyllyyn, kehystä ihanat valokuvat yhteisiltä seikkailuretkiltä ja istuta kasveja kauniisiin ruukkuihin. Kodikas sisustus näyttää ja tuntuu omalta. Yhdistele kynttilöitä, lyhtyjä ja erilaisia valaisimia. Sopivalla valaistuksella lisäät olohuoneen kodikkuutta.

Miljöökuva skandinaavisesta olohuoneesta

Skandinaavinen olohuone

Skandinaavinen olohuone on selkeä, moderni ja ajaton. Vaalea puulattia, kevyet värit ja selkeät linjat ovat tyylitietoisen valinta. Valitse laadukas sohva ja muista, että vähemmän on enemmän. Luonnonläheiset materiaalit ja sävyt saavat syvyyttä kontrasteilla. Lisää skandinaaviseen sisustukseen tummia väriläikkiä, kuten mustaa ja sinistä. Suosi muotokieleltään selkeälinjaisia valaisimia ja kevyitä vaaleita tekstiilejä.

Miljöökuva modernista olohuoneesta

Moderni olohuoneen sisustus

Moderni sisustus on tyyliltään pelkistettyä ja selkeälinjaista. Modernissa tyylissä on minimalistisia piirteitä, etenkin pientä sisustustarvaraa käytetään vähän. Materiaaleissa suositaan vaalea puuta, nahkaa, metallia ja lasia. Suuret valoisat ikkunat eivät kaipaa verhoja ja seinäpinnat saavat pysyä vaaleina. Modernin olohuoneen väripaletti rakentuu valkoisesta, mustasta ja harmaasta. Muita värejä voi käyttää hillitysti persoonallisen tunnelman luomiseksi. Viimeistele tyyli design-valaisimella.

Lisää ideoita olohuoneen sisustukseen blogissamme

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel