Ladataan sisältöä

Ulkotilojen sisustus

Sisusta parveke, puutarha tai terassi viihtyisäksi keitaaksi ja nauti lämpöisistä kesäpäivistä. Inspiraatiosivultamme löydät uusia ideoita eri kokoisten sekä tyylisten ulkotilojen sisustamiseen - aina pieneltä parvekkeelta tilavalle terassille sekä modernista bohotyyliin. Tutustu ja inspiroidu!

Inspiraatiota ulkotilan sisustukseen

Miljöökuva terassin sisustuksesta

Terassin sisustus

Aloita terassin sisustus tilan ominaisuudet huomioiden. Avoterassin sisustus kannattaa toteuttaa säänkestävillä kalusteilla, esimerkiksi polyrottinkisilla. Luonnonmateriaalit puolestaan sopivat katetulle terassille. Jaottele tila toimintojen mukaan. Isolle terassille mahtuu niin ulkosohvat, riippukeinut kuin ruokailuryhmät,. Rentoutumiseen ja ruokailuun tarkoitetut alueet voit joko erotella tai koota yhteen ulkotiloihin sopivilla terassimatoilla .

Miljöökuva parvekkeen sisustuksesta

Parvekkeen sisustus

Toteuta toimiva sekä viihtyisä parvekkeen sisustus - Valitse tilaan sopivan kokoiset ja tyyliisi istuvat parvekekalusteet. Riippukeinu toimii sekä tilavan että pienen parvekkeen sisustuksessa. Keinussa voit rentoutua ja nauttia aamukahvisi. Lisää mukavuutta tekstiileillä. Pyöreä matto sopii hyvin keinun alle! Mikäli tilaa on, sijoita parvekkeellesi myös ruokailuryhmä tai ulkosohva.

Miljöökuva skandinaavisesti sisustetusta terassista

Skandinaavinen terassin sisustus

Skandinaavinen sisustustyyli sopii myös terassille! Ajattomuus ja harmoniset sävyt kuuluvat tähän tyyliin. Valitse siis terassillesi muotoilultaan ajaton ja selkeälinjainen sohvaryhmä luonnonläheisessä sävyssä. Lisää yksityiskohtia harkiten. Viimeistele kokonaisuus terassimatoilla. Skandinaavisen tyylikäs terassin sisustus on valmis!

Miljöökuva boheemisti sisustetusta terassista

Boheemi terassin sisustus

Sekoita skandinaaviseen tyyliin ripaus bohoa luonnonmateriaaleilla, kuten rottinkikalusteilla ja juuttimatoilla. Viimeistele kasvien ja koristeheinien runsaudella sekä makrame -seinäkoristeilla. Trendikkään boheemi kesäkeidas kutsuu nauttimaan lämpöisistä päivistä.

Miljöökuva modernisti sisustetusta terassista

Moderni terassi

Moderni terassin sisustus syntyy selkälinjaisilla puutarhakalusteilla, kuten alumiinirunkoisella ulkosohvalla. Metalli, tummat yhteensointuvat sävyt, graafiset kuviot ja yksityiskohtien vähäinen määrä kuuluvat moderniin tyyliin. Pehmennä kokonaisuutta ulos sopivalla luonnonkuitumatoilla. Nauti yksinkertaisen tyylikkäästä terassistasi!

Lisää ideoita ulkotilan sisustukseen blogissamme

7.4.2022 - Parvekkeen ja terassin sisustus - Poimi inspiroivat ideat
Kesä tulee pikkuhiljaa ja on taas aika laittaa parvekkeet ja pihat kuntoon. Erilaiset ulkotilat kannattaa sisustaa tarpeet ja olosuhteet huomioon ottaen. Käytössä olevan tilan koko, sijainti ja käyttötarkoitus antavat raamit toimivalle kokonaisuudelle. Lue lisää inspiroivista ideoista blogistamme.
23.3.2022 - Puutarhakalustetrendit 2022
Kuvittele lämmin kesäpäivä ja lempeä kesätuuli kasvoillasi. Ei kiire mihinkään. Mitä kaipaat ympärillesi? Onko se leppoisaa kesäkeidasta, mahdollisuutta ulkoruokailulle, kesäkeittiötä tai kenties hyötypuutarhaa? Tutustu vuoden 2022 puutarhakalustetrendeihin ja inspiroidu!
22.4.2022 - Puutarhakalusteiden osto-opas 2022
Miten valita oikeanlaiset puutarhakalusteet, millaisia materiaaleja on ja miten niitä huolletaan tai säilytetään? Tutustu laajaan puutarhakalusteiden osto-oppaaseen ja sisusta unelmiesi kesäkeidas!
Ylös