Skip to content

Veke x Porohaka: Luontoa ja kestäviä valintoja

24.11.2021

Rovaniemellä, reilun 50 kilometrin päässä keskustasta pohjoisen suuntaan, Alajärven kylässä vallitsee luonnonrauha. Tämän luonnonrauhan keskellä sijaitsee porotila Porohaka.

Vuonna 2019 toimintansa aloittanut yritys tarjoaa asiakkailleen elämyspalveluita, kuten päivävierailuja heidän porotilalleen, jolloin asiakkaat pääsevät ruokkimaan poroja ja poroajelulle. Porohaka huolehtii kokonaisvaltaisesti asiakkaistaan, sillä he tarjoavat tarvittaessa kuljetuksen tilalleen Rovaniemen keskustasta ja paikan päällä saa nauttia maukkaan lounaan.

Hiljattain Porohaan omistajat tulivat siihen tulokseen, että olisi mukava tarjota asiakkaille myös mahdollisuus yöpyä tilalla, joten he rakensivat majoittujille huvilan, jonka nimesivät VillaVasaksi.

Veke sisusti yhteistyössä Porohaan VillaVasan.

Veke oli mukana sisustamassa VillaVasaa, johon valittiin Veken valikoimasta kalusteet keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneisiin ja yläkerran parvelle. Lisäksi VillaVasan matot valittiin Veken laajasta mattovalikoimasta.

Luonnosta inspiraatiota sisustukseen

Luonto on Porohaan omistajille lähellä sydäntä, joten he halusivat sen näkyvän VillaVasan sisustuksessakin. Niinpä tuotevalinnoissa painottuivat luonnonmukaiset materiaalit. Kokonaisuuden haluttiin olevan yksinkertainen, mutta kaunis ja rauhallista tunnelmaa ja luonnonvärejä huokuva.

– Halusimme saada sellaisen kokonaisuuden, että sisälläkin tuntee olevansa yhtä ympärillä olevan luonnon kanssa, kertoo Porohaan omistaja Katja Alajärvi.

Kiviseinä, puupinnat ja maanläheiset värisävyt tuovat luontoa VillaVasaan.

Tuotteiden valinta sujui vaivattomasti. Porohaan puolelta listattiin toivomuksia ja seuraavana päivänä Veken asiantuntevat myyjät antoivat tarjolle toivomuksiin sopivia tuotteita, jotka myös miellyttivät Porohaan omistajia.

Tyylikäs ja uniikki keittiö

Ruokapöydäksi valittiin kestävä ja klassinen Rowico Fred ruokapöytä, joka valmistetaan käsin puusta. Tästä syystä jokainen pöytä on uniikki. Ruokapöydän tuoleiksi valittiin puolestaan tummanharmaat House Nordic Middelfart tuolit, jotka tuovat tyylikkyydellään pöydän entistä paremmin esille. Tuolit sopivat hyvin sekä tumman että vaalean pöydän ympärille ja ovat mukavat istua.

Puupinnat ja luonnonläheiset värisävyt näkyvät VillaVasan keittiössä.

Ajattomuutta ja rouheutta olohuoneeseen

Olohuoneen katseenvangitsijana on näyttävä Scandic Copenhagen kulmasohva, joka toimii tyylikkäänä sisustuselementtinä, mutta on myös miellyttävä istua. Lisäksi olohuoneeseen valittiin musta Airy nojatuoli. Ajattoman kaunis nojatuoli on ryhdikäs istuttava ja kestää käyttöä.

VillaVasan olohuoneen ajaton ja rouhea sisustus. Nahkasohva ja puiset kalusteet pääosassa.

Sohvapöytänä on rustiikkinen, käsintehty Acazia Iron sohvapöytä, joka on siro ja tukeva, mutta tuo tilaan tarvittavaa rouheutta. Olohuoneen kokonaisuuden täydentää tummanruskea Rowico Fred senkki. Tämäkin tuote tehdään käsityönä, joten jokaisessa senkissä näkyy omat yksilölliset jälkensä. Puusta valmistettu, laadukas senkki on pitkäikäinen ja kestävä.

Laadukkaat unet luonnon keskellä

Sängyiksi valittiin Unia Platina runkopatjasängyt, jotka takaavat laadukkaat unet pitkäksi aikaa. Luonto ympärillä rauhoittaa mielen ja laadukas sänky pitää huolen, että uni maittaa. Sänkyyn voi valita oikean patjan jäykkyyden, sängyn leveyden sekä haluamansa petauspatjan.

VillaVasan makuuhuoneeseen valittiin Veken Unia Platina runkopatjasängyt.

Lisää petipaikkoja parvella

VillaVasan yläkerran parvi tarjoaa lisää makuupaikkoja. Parvelle valittiin Unia Hopea runkopatjasängyt wengen värisillä puujaloilla. Tässäkin sängyssä voi valita itselle sopivan kokonaisuuden, kuten Unia Platina -sängyissä.

Porohaan VillaVasan yläkerran parvelle valittiin Unia Hopea runkopatjasängyt.

Lisäksi parvelle valittiin Piia vuodesohva sekä Jere varavuoderahi. Kompaktista ja ryhdikkäästä vuodesohvasta saa levitettyä 150×200 cm:n kokoisen vuoteen ja varavuoderahista 192×64 cm:n kokoisen vuoteen.

Porohaan VillaVasan yläkerran parvelle valittiin Piia vuodesohva ja Jere varavuoderahi.

Asiantunteva palvelu helpottaa päätöksentekoa

Porohaan omistajat ovat olleet todella tyytyväisiä tuotteisiin ja myös yhteistyöhön Veken kanssa.

– Hyvä palvelu ja asiakkaan kuunteleminen ovat ensiarvoisen tärkeitä näin ison projektin hoitamisessa, ja niitä saimme heti, toteaa omistaja Katja Alajärvi.
He vakuuttavat tekevänsä jatkossakin yhteistyötä Veken kanssa, sillä tuttujen myyjien kanssa asioiminen on mukavaa, nopeaa ja turvallista.

Kiitos yhteistyöstä, Porohaka

Kuvat: Tina Koivuranta


Sisustusterveisin, Päivi

Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel