Skip to content

Palvelut Airbnb-yrittäjälle

Tiedämme, että aika on rahaa. Airbnb-yrittäjänä sinun on keskityttävä siihen, mikä on tärkeää: vieraiden viihtyvyyden varmistamiseen ja siihen että saat hyviä arvosteluja, jotka tuovat sinulle lisää asiakkaita. Me Vekellä haluamme tehdä liiketoiminnastasi entistä vaivattomampaa ja sujuvampaa. Tarjoamme kattavan valikoiman kohtuuhintaisia huonekaluja ja sisustustuotteita eri tyyleissä. Autamme valitsemaan sopivat tuotteet ja toimitamme ne nopeasti kotiinkuljetuksella.

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö

Tanja Lähde

Miksi tehdä yhteistyötä Veken kanssa?

 • Suomalainen yritys ja nopea henkilökohtainen yrityspalvelu
 • Yli 7000 tuotteen valikoima kohtuuhintaisia huonekaluja ja sisustustuotteita eri tyyleissä
 • Autamme valitsemaan sopivat tuotteet
 • Varastotuotteet 3-5 arkipäivässä mihin vain Suomessa
 • Joustavat maksutavat
Kuva Arctran parvekkeelta

Toimi näin:

 1. Poimi sinua kiinnostavat tuotteet ostoskoriin ja jaa linkki meille yritysmyynti@veke.fi - teemme sinulle tarjouksen
 2. Voit myös varata etäpälaverin ja käydään läpi tarpeesi - ehdotamme sopivia tuotteita
 3. Kun sopivat tuotteet löytyvät, toimitamme ne nopeasti sovittuna päivänä. Varastotuotteet toimitamme 3-5 arkipäivän sisällä mihin vain Suomessa
 4. Maksat joustavasti yritysrahoituksen avulla. Voit tehdä hakemuksen yritysrahoituksesta jo ennakkoon täällä

Kaikki tarvittava yhdestä paikasta

Kun suunnittelet Airbnb-asunnon sisustamista ja kalustamista, on pohdittavana monta asiaa. Kalusteet eivät saisi maksaa liikaa, mutta on kuitenkin järkevää satsata hyvään hinta-laatusuhteeseen, jotta tuotteet kestävät käyttöä ja kulutusta. Me Vekellä olemme kalustaneet useita Airbnb-asuntoja ja tiedämme kokemuksesta millaiset tuotteet toimivat niissä parhaiten. Autamme sinua valitsemaan huoneistoon sopivat tuotteet ja toimitamme varastotuotteet muutamassa päivässä kotiinkuljetuksella.

Veken yli 7000 kohtuuhintaisen tuotteen kattavasta valikoimasta löydät kaiken tarvittavan kokonaisen huoneiston kalustamiseen: helppohoitoisista sohvista hyvän hinta-laatusuhteen sänkyihin ja kestäviin ruokapöytiin ja säilytysratkaisuihin. Meiltä saat samalla tilauksella myös eri sisustustyyleihin sopivat matot, valaisimet ja sisustustuotteet.

Valitse sänky, joka tuo hyviä arvosteluja

Maailma on täynnä toinen toistaan kalliimpia sänkyjä. Onneksi hyvien yöunien ei tarvitse maksaa tuhansia. Airbnb-käyttöön kannattaa valita laadukas hyvän hinta-laatusuhteen sänky, joka saa asiakkailtasi hyvät arviot ja kestää vuodesta toiseen. Meillä on kokemusta useiden Airbnb-kohteiden kalustamisesta ja tiedämme, millaiset sängyt saavat asiakkailta parasta palautetta.

Nopeat toimitukset 3-5 arkipäivässä

Tiedämme, että jokainen päivä lasketaan, ja jokainen tyhjillään oleva päivä on menetettyä tuloa. Siksi lupaamme toimittaa varastotuotteet suoraan kohteeseesi 3-5 arkipäivässä. Tämä tarkoittaa, että voit saada huoneistosi valmiiksi ja listattua Airbnb:lle ennätysajassa, ilman viivästyksiä.

Joustavat maksutavat

Rahoituskumppanimme Capitalbox tarjoaa yritysasiakkaille erämaksulla 3-36 maksuaikaa aina 20 000€ asti. Voit hakea rahoituspäätöksen jo ennakkoon muutamalla klikkauksella, jolloin kaikki sujuu mutkattomasti ostoksilla.

Mielenrauhaa sinulle

Kun valitset Veken, valitset kumppanin, joka ymmärtää liiketoimintasi tarpeet. Emme vain tarjoa laadukkaita ja tyylikkäitä huonekaluja ja sisustustuotteita; tarjoamme sinulle mielenrauhan. Voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten – tarjota unohtumattomia majoituskokemuksia vieraillesi – samalla kun me huolehdimme siitä, että tilasi näyttää upealta ja on valmis toivottamaan vieraat tervetulleeksi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja katsotaan yhdessä, miten voimme sisustaa huoneistosi vaivattomasti ja tehokkaasti. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö jo tänään!

Pyydä tarjous tai tilaa

Kohteita, joita olemme olleet toteuttamassa

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
 1. Tyytyväiset asiakkaat
 2. Nopeat toimitukset
 3. Monipuoliset maksutavat
 4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel