Ladataan sisältöä

Rowico Riggins sängynpääty

Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 29,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 29,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 69,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Rowico Riggins sängynpääty

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa vain su 9.10. asti
Tarjoushinta 599,20 €
-20%
Tavallinen hinta 749 €
-20%
Kodikas ja tyylikäs tunnelma makuuhuoneeseen Rowico Riggins sängynpäädyllä.
SKU
conf-rowico-riggins-sangynpaaty
x cm
Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 29,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 29,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 69,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää
Myymäläsaatavuus - Rovaniemi | Oulu | Vantaa | Tampere
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa 0
Myymäläsaatavuus
Esillä Varastossa

Tyylikäs Rowico Riggins sängynpääty

Skandinaavisesti muotoiltu Rowico Riggins sängynpääty on ilmava ja uniikki, valmistettu massiivitammesta. Pyöreillä yksityiskohdilla varustettu sängynpääty sopii täydellisesti yhteen Camrose-yöpöydän kanssa. Sängynpääty sopii 180 cm leveisiin sänkyihin. Säädettävien metallijalkojen ansiosta voit valita sängyn korkeuden 125-149 cm välillä. Sängynpäädyn pinta lakattu.

LISÄTIETOA MATERIAALISTA:

Puu on luonnonmateriaali ja kaunis sellainen, joten siitä kannattaa piettää huolta. Elävät luonnonmateriaalit heijastuvat tuotteisiin niin, että ne muuttuvat ajansaatossa. Tuotteen ulkonäköön ja kokoon vaikuttaa valo, lämpötila ja ilmankosteus. Puisissa tuotteissa voi esiintyä pieniä halkeamia puuosien välissä, ne ovat täysin normaaleja. Puisia huonekaluja kannattaa säilyttää tiloissa, joissa ei ilmene suurta ja nopeaa vaihtelua lämpötilassa ja ilmankosteudessa. Tuotetta ei kannata jättää suoraan auringonvaloon. Kootessa tuotetta käsittele tuotetta hellästi, kokoa tuote puhtaalla ja pehmeällä alustalla kuten matolla. Lakattuja tuotteita ei kannata sijoittaa kotona lähelle lämmönlähteitä. Ole varovainen värillisten kynttilöiden ja teippien kanssa. Älä käytä voimakkaita kemikaaleja, alkoholia tai hankaavia puhdistusaineita pinnan puhdistamiseen. Lämpövaurioita, halkeamia tai lakkaukseen tulleita vaurioita on vaikea korjata, ja ne vaativat usein ammattilaisen suorittaman kunnostuksen.

Tekniset Tiedot:
Materiaali
Metalli, Tammi
Tuotteen paino
15 kg
Tuotteen valmiusaste
Toimitetaan jalat irrallaan
Brändi
Rowico
Valmistusmaa
Kiina
Käyttötarkoitus
Kotikäyttö, Sisäkäyttöön, Makuuhuone
Takuu
2 vuotta
Hoito-ohje kuvaus
Puhdista erittäin kuivaksi puristetulla pehmeällä puuvillaliinalla, jossa on vain vettä tai mietoa saippualiuosta. Kuivaa pyyhkimisen jälkeen pehmeällä puuvillaliinalla. Lämpötila ja kosteus vaikuttavat puun kutistumiseen ja turpoamiseen. Tämä voi aiheuttaa sen, että ovien, jalkojen, laatikoiden ja jatkolevyjen sopivuus vaihtelee. Ruuvit ja kiinnikkeet on siksi säädettävä ja kiristettävä säännöllisesti.
Mitat:
Leveys
194 cm
Syvyys
6 cm
Ylös