Ladataan sisältöä

Veken Black Weeks 2021 on täällä! Tuotteita jopa -40%. Lisäksi huikeita päiväkohtaisia tarjouksia! Klikkaa ostoksille ja toteuta sisustusunelmasi superedullisesti!

Black Friday 2021 saapuu jälleen Vekelle! Tänä vuonna sinulla on entistäkin enemmän aikaa tehdä harkittuja sisustusostoksia! Teimme sinulle Black Friday - Sisustajan osto-oppaan, jonka avulla varaudut vuoden hurjimpaan ostohetkeen.

Black Friday eli musta perjantai on alkujaan Yhdysvalloista lähtöisin oleva kauppojen joulusesongin avauspäivä, jota vietetään kiitospäivän jälkeisenä päivänä. Black Friday on vakiintunut hyvin myös Suomessa. Päivää pidetäänkin yhtenä vuoden suurimmista ostospäivistä, jolloin myymälät tarjoavat asiakkailleen huikeita etuja. Tänä vuonna Black Friday on 26.11, mutta yhden päivän sijaan Vekellä onkin Black Weeks! Huikeita tarjouksia verkkokaupassa ja myymälöissämme 28.11. asti. Tarjouksista löydät monipuolisesti huonekaluja, mattoja, valaisimia sekä sisustustuotteita jokaiseen kotiin. Hyödynnä edut myös lähestyvää joulua silmällä pitäen. Mitä vielä odotat? Klikkaa nyt sisustusostoksille!

Ylös