Skip to content

Toimitustavat ja keskusvarastot

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vuorokautta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus sisälle asuntoon

Posti toimittaa asiakkaan tilauksen sisälle asuntoon. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti rahti, kuljetus pihalle (jakeluauton välittömään läheisyyteen)

Tilaus toimitetaan pihalle tai parkkipaikalle jakeluauton välittömään läheisyyteen. Toimitusaika ilmoitetaan puhelimitse tai tekstiviestillä. Kuljetukset tapahtuvat arkisin maanantaista perjantaihin pääsääntöisesti klo 8-16 välillä, paikkakuntakohtaisia eroja on.

Posti rahti, kuljetus sisälle asuntoon

Posti toimittaa asiakkaan tilauksen sisälle asuntoon. Toimitusaika ilmoitetaan puhelimitse tai tekstiviestillä. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, esim. Helsinki, Rovaniemi, Oulu, Tampere jne. muilla alueilla jakelu klo 16 mennessä. Toimituksissa voi olla paikkakuntakohtaisia eroja. Joillakin postinumeroalueilla (pienemmät paikkakunnat) tilaus toimitetaan yhdellä kuljettajalla.

Nouto myymälästä, noutopisteeltä tai keskusvarastolta

Tilaus toimitetaan keskusvarastoilta myymälään tai noutopisteelle noudettavaksi. Tässä kestää arviolta 5-10 arkipäivää. Suurien tuotteiden kuljetuksesta myymälään tai noutopisteelle veloitamme tilauskohtaisen toimituskulun, joka määrittyy tilauksella olevien tuotteiden mukaisesti.

Nouto Lahden tai Ranuan keskusvarastolta on aina ilmainen. Huomioithan, että myös keskusvarastolta noudettaessa voi kestää arviolta 5-10 arkipäivää ennen kuin tilaus on noudettavissa, mikäli tuote toimitetaan keskusvarastojen välillä.

Myymälästä, noutopisteeltä tai keskusvarastolta ilmoitetaan aina erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel