Skip to content

Olohuoneen vaalea sisustus – kopioi tyyli

2.2.2021
olohuoneen sisustus

Ihanan raikasta!

Kevään korvilla sisustuksen raikastus ja selkeyttäminen nousee ajankohtaiseksi monissa kodeissa. Sisustuskärpänen saattaa puraista ja kotiin kaivataan uudistusta.

GET THE LOOK

Selkeä ja vaalea sisustus miellyttää monia suomalaisia, sillä se on harmoninen ja rauhallinen näky. Elämä on ajoittain melko hektistä, jolloin kodin halutaan olevan mahdollisimman seesteinen, jossa sekä keho että mieli rauhoittuvat. Vaaleaan sisustukseen saa särmää mustilla yksityiskohdilla, pehmeyttä tuovat muhkeat tekstuurit sekä heleät sävyt tekstiileissä.

Kopio oheinen tyyli tuotteillamme.


KALUSTA


Tyylin kulmakivenä on laadukas sohva vaalean sävyisenä, eleetön sohvapöytä sekä seinähylly. Sohvapöydän ja hyllyn muotokieli on graafisen linjakas, joka istuu hyvin moderniin sisustukseen. Jos haluat vielä lisää särmää kokonaisuuteen, voit valita sohvapöydän ja hyllyn väriksi mustan. Muhkeasti kuvioitu matto tuo aimoannoksen pehmeyttä selkeisiin linjoihin ja tuntuu mukavalta jalkojen alla.

Plaza divaanisohva / Isla sohvapöytä iso / Day Air seinähylly / Himalaja matto


STAILAA


Sisusta seinillä

olohuoneen sisustus
julisteet

Veikeän muotoinen seinävalaisin tuo ilmettä vaalealle seinäpinnalle. Lisäksi musta väri tuo tilaan kontrastia yhdessä graafisten julisteiden kanssa.

Hübsch seinälamppu E27 81 cm / Blissposter Secret Place – juliste / Blissposter 3rd Day – juliste


Tekstiilit pehmentävät kokonaisuutta

olohuoneen sisustus
tekstiilit

House Nordic Ejby samettirahi / Cuero design Wild Lampaantaljatyyny / Lennol Nikolai koristetyyny

tekstiilit

Tekstiilit viimeistelevät sohvan kutsuvaksi ja niiden avulla sisustuksesta tulee pehmeä ja kerroksellinen. Voit yhdistää sekä kylmiä ja lämpimiä sävyjä toisiinsa. Maanläheinen värimaailma pitää huolen siitä, että sävypaletti pysyy yhtenäisenä.

Anno Tve huopa / Anno Viive koristetyynynpäällinen / Lennol Nikolai koristetyyny


Huomioi yksityiskohdat

olohuoneen sisustus
sisustus

Hübsch Terrazzo tarjotin 40×20 cm / Bloomingville vaasi, valkoinen 19 cm

seinähylly
sisustustuotteet

Somisteiden avulla luot sisustukseen viimeisen silauksen. Käytä somisteissa samoja sävyjä, kuin muussakin sisustuksessa. Terrazzo, viivapiirrokset, kasvot, sekä graafiset maljakot ovat tällä hetkellä trendikkäitä sisustuksessa.

Bloomingville koristeellinen kivimaljakko / Bloomingville koriste, kierrätetty puu / Bloomingville luonnonvärinen kivimaljakko

Katso myös muut olohuoneen sisustusideat ja inspiroidu!


Sisustusterveisin, Jenni


Sisustushaaveita?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat 20€ lahjakortin seuraavaan yli 200€ ostokseen!
Uutiskirjeemme tarjoavat sisustusinspiraatiota sekä pysyt ajan tasalla viimeisimmistä sisustustrendeistä sekä ajankohtaisista tarjouksistamme.

Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys