Skip to content

Joululahjatoiveesta totta

Joulu on hyvän mielen, yhdessäolon ja välittämisen aikaa! Tänä jouluna halusimme tuoda joulumieltä suomalaisiin koteihin! Kysyimme asiakkailtamme: Minkä valikoimamme tuotteen toivoisit joululahjaksi? Pyysimme myös perustelemaan vastausta.

Arvoimme kaikkien toiveensa kertoneiden joukosta viisi voittajaa, joiden lahjatoiveen toteutimme!

Tutustu nyt näiden viiden onnekkaan toteutuneisiin toiveisiin! Ihanaa sekä tunnelmallista joulua jokaiseen kotiin!

Laura T.

Laura toivoi lahjaksi Korpi ruokapöytää Rovaniemen myymälästä.

Rakas Joulupukki. Hartain toiveeni olisi ruokapöytä, ettei tarvitsisi syödä työpöydän äärellä. Rakennan uutta elämääni eron jälkeen pala kerrallaan. Ja myöskin huonekalu kerrallaan. Pikkuhiljaa... Korpi ruokapöytä olisi aivan unelma. Se on vain todella kaunis ja harmoninen. Minä oikeastaan valitsisin minkä tahansa ruokapöydän teiltä. Tässä istun ja kirjoitan, pöydän ääressä, toivoen ja lähettäen kaikille valoa, onnellisuutta, toivoa ja rakkautta. Toteutukoon juuri hänen toive, joka eniten tarvitsee.

Lue lisää

Taina E.

Taina toivoi Mustaa Retro keinutuolia Vantaan myymälässä.

Minusta on juuri tullut mummo ja pitäähän mummulla keinutuoli olla! Muistan omasta lapsuudestani hyviä hetkiä oman mummon sylissä keinutuolissa istuen ja kirjaa lukien. Haluaisin välittää saman ilon kokemuksen omille lapsenlapsilleni.

Anna-Stina K.

Anna-Stinan lahjatoive oli Scandic sohvaryhmä Tampereen myymälässä.

Juuri rakennettu itse alusta loppuun uusi koti. Budjetit paukkui todella rajujen hintojen nousujen vuoksi, ja siksi ei ollut mahdollista palkata timpuria töihin niin kuin tarkoitus oli. Takkiin tuli reilusti ja vielä on terassit ensi kesälle tekemättä, samoin pihasauna. Niin sitä vaan pystyy rakentamaan itse kun ei muita vaihtoehtoja ole. Ja upea koti saatiin rakennettua. Moderni, skandinaavinen, itse suunniteltu ja itse rakennettu. Mihinkään ylimääräiseen ei ole varaa, joten terassikalusteiden voitto olisi unelma, sopisi tyyliinkin täydellisesti.

Minna-Leena M.

Minnan lahjatoive oli Unia 100 jenkkisänky Oulun myymälässä.

Olemme mieheni kanssa kärsineet uniongelmista sekä selkäkivuista, nykyinen sänkymme on jo aika vanha ja huono, mutta meillä ei ole ollut varaa ostaa uutta.

Riikka J.

Riikka toivo lahjaksi Unia Trend jenkkisänkypakettia verkkokaupassa.

Uusi sänky olisi hankittava aika pian, nykyinen palvellut jo yli 10 vuotta!

Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel