Skip to content

Äitienpäivälahja – IDEA X 24

26.4.2023
boheemi makuuhuone

Nyt hemmotellaan äitiä

Mitä äidille äitienpäivälahjaksi? Haluaisitko yllättää äidin erilaisella lahjalla?

Äitienpäivää vietetään 14.5, joten nyt on hyvä hetki miettiä äidille sopiva lahja. Tutustu lahjaoppaaseemme, jossa on 24 erilaista tuoteideaa!

Luksusta arkeen

Pehmoinen kylpytakki ja kylpypyyhe, huumaavat huonetuoksut ja tuoksukynttilät tuovat arkeen ripauksen luksusta. Kokoa nämä ihanuudet vaikka samaan pakettiin, niin rentouttavat hetket ovat taattuja.

aitienpaiva-luksusta

Bloomingville huonetuoksu NO.1 Persilja-Lime, Bloomingville huonetuoksu NO.3 Santeli-Viikuna, Tokio kylpytakki, Anno Puro vohvelipyyhe luomupuuvilla, Finarte I’m calm tuoksukynttilä

Tutustu koko valikoimaan: Kylpypyyhkeet ja käsipyyhkeetHuonetuoksutKynttilät

Pehmoinen paketti tekstiileillä

Tekstiilit ovat kaunis ja käytännöllinen lahjaidea. Jos tiedät hyvin äidin maun, valinta on helppo tehdä! Villainen torkkupeitto, kuosillinen koristetyyny tai luomupuuvillaperkaalista valmistettu pussilakanasetti ovat mainioita valintoja pehmoiseen pakettiin.

aitienpaiva-pehmeat

Affari Anna kuviollinen tyynynpäällinen, Affari Anna tyynynpäällinen, Svanefors Agnes tyynynpäällinen, Anno Syli pussilakanasettiPouta päiväpeitto, Anno Parru villahuopa

Tutustu koko valikoimaan: KoristetyynytTorkkupeitotVuodevaatteet

Intohimoisille sisustajille

Jos äitisi on intohimoinen sisustaja, sisustustuote on mieleinen lahjaidea! Äidin makua mukaileva kaunis maljakko, taulu tai koriste-esine ilahduttaa pitkään.

aitienpaiva-sisustus

Bloomingville lasimaljakko ruskea, Bloomingville Binti maljakko, House Nordic keraaminen kukkaruukku seinälle, Affari Camille ruukku äiti, 4Living Bamboo lyhty, Bloomingville Alazar kirahvi maljakko, 4Living Ruusukimppu taulu

Tutustu koko valikoimaan: SisustusVaasit ja maljakotTaulutLyhdyt

Oman elämänsä mestarikokille

Kauniit tarvikkeet keittiössä ja ruoan esillepanossa tuovat viihtyisyyttä ruokailuun ja keittiön sisustukseen. Kauniit leikkuulaudat sekä maustemyllyt voi jättää huoletta esille keittiöön!

aitienpaiva-keittio

Hübsch Elevate tarjotin, Maku akasia salaattiottimet, Maku leikkuulauta/tarjotin, Maku aterimet 16-osainen, Bloomingville suola- ja pippurimylly, Aarikka Puisto kakkulapio, Aarikka Mamselli-tarjoiluvati

Tutustu koko valikoimaan: KeittiötarvikkeetAlustat ja tarjottimet

Muista äitiä lahjakortilla

Lahjakortti on varma lahjavalinta – äiti saa hankittua itselleen mieluisan tuotteen laajasta sisustustuotteiden ja huonekalujen valikoimasta.

Tilaa lahjakortti

lahjakortti äitienpäivälahjaksi

Lahjojen lisäksi äidit varmasti arvostavat, jos saavat aamiaisen sänkyyn, itse askarrellun kortin tai saavat istua kauniisti katettuun pöytään.

aitienpaiva-aamupala

Aurinkoisia päiviä ja ihanaa äitienpäivän odotusta!

Sisustusterveisin, Tanja

Sisustushaaveita?

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken 3 kpl 300 € lahjakorttia!
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys