Skip to content

Katseen- ja säänkestävät EcoFurn® -puutarhakalusteet

8.5.2023

Esittelyssä Veken kuukauden brändi: EcoFurn®
EcoFurn® on kotimainen yritys, jonka tuotteet ovat löytäneet tiensä suomalaisten sydämiin ja puutarhoihin. Ekologiset, ajatonta muotoilua ja kestävää massiivipuuta olevat puutarhakalusteet istuvat niin kotipihan patiolle kuin mökkimaisemaankin kauniisti. Joko olet tutustunut aitoihin ja alkuperäisiin EcoFurn® -pihakalusteisiin? Lue brändin tarina ja inspiroidu ikisuosikeista sekä kesän uutuuksista blogissamme.

Idea puutarhakalusteisiin syntyi rakkaudesta puukäsityöhön ja luontoon

EcoFurn® -pihakalusteet yhdistävät suomalaisen puukäsityön ja skandinaavisen muotoilun kekseliäällä tavalla. Tuoteperhe sai alkunsa rakkaudesta perinteiseen, tinkimättömään puusepäntyöhön ja kestävään pohjoisen metsän massiivipuuhun. EcoFurn® -tuotteet valmistetaan Virossa.

– EcoFurn® on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kalusteiltaan käyttömukavuutta ja kauneutta, mutta myös ekologisten arvojen ja kestävän kehityksen huomioon ottamista, kertoo Hannu Lehtonen EcoFurnilta.

Käyttömukavuus, kestävyys ja kauneus – niistä on EcoFurn-tuotteet tehty. Kuvassa kesän 2023 uutuustuote, kotimainen Viking-tuoli.

Niin kalusteet kuin niiden pakkausmateriaalitkin ovat kokonaan kierrätettäviä, ja kunnioitus luonnon kestävään käyttöön näkyy tuotteissa aina suunnittelusta tuotantoon ja kuljetukseen asti. – Elämäntarkoituksemme on tehdä ja toimittaa ekoystävällisiä kalusteita, joita on mukava käyttää ja jotka ovat ilo silmälle. Kannustamme kuluttamaan kestävällä tavalla ja ostamaan vain tarpeeseen, Lehtonen summaa.

EcoFurn® -kalusteiden huoltaminen on helppoa: puhdistus, tarvittaessa öljyäminen ja kiinnitysnarujen kiristys – ja voit nauttia puutarhakalusteistasi vuosikausia.

Suosituimmat EcoFurn® -kalusteet Veken verkkokaupassa

Veken valikoimasta löytyy kattava valikoima EcoFurn® -kalusteita. Suosituin EcoFurn-tuotteemme on nerokkaasti muotoiltu Ekotuoli, jonka istumamukavuus on omaa luokkaansa – kuin lempinojatuolisi, mutta ulkona. Ekotuolin kaverina on usein Lilli -rahi, joka toimii niin pikkupöytänä kuin jalkojen lepuutukseen. Kesän uutuusväreinä Ekotuolissa on trendikäs greige ja tummanharmaa.

Ekotuolit, niskatyynyt ja Lilli -rahi muodostavat kesän kutsuvimman oleskelupaikan.

Konstailematon Granny-tuoli on toinen kestosuosikkimme EcoFurnin valikoimasta. Suosituin väri on musta, mutta uutuusväri okra on myös kirimässä halutuimpien Grannyjen listan kärkeen. Ekotuolista ja Grannystä on saatavilla myös useammalle istujalle sopivat Ekopenkki ja Tupla Granny -penkki.

Massiivimäntyinen Granny -tuoli tarjoaa lokoisan istumapaikan niin terassilla, parvekkeella kuin puutarhassakin.

Monikäyttöinen ja rouhea Pölkky-jakkara sopii vaikkapa nuotion ympärille, parvekkeelle tai laiturin nokkaan ja sitä on saatavilla useammassa koossa. Tämän kesän uutuus EcoFurnilta on komea Suomessa valmistettu Viking-tuoli, jonka ryhdikäs ilme saa pehmeyttä kulmien pyöristämisen myötä. Tämän kalusteen kokoat käden käänteessä ilman työkaluja, ja se vie vain vähän säilytystilaa ollessaan talviteloilla. Täydennä oma EcoFurn®-keitaasi yhteensopivilla puisilla kesäkalusteillamme.

Viking-tuolin muotoilu on ilahduttava yhdistelmä jämäkkyyttä ja pyöreää pehmeyttä. Viking-tuoli on kesän 2023 uutuustuote.

Joko olet päässyt kokeilemaan EcoFurn® -kalusteiden verratonta istumamukavuutta?
Paras aika hankkia kesän puutarhakalusteet on nyt – tutustu EcoFurn® -kestosuosikkeihin ja uutuuksiin verkkokaupassamme, ja löydä omat suosikkisi valikoimastamme!

Kaikki EcoFurn®-tuotteet Veken verkkokaupassa >>


Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken 3 kpl 300 € lahjakorttia!
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys