Skip to content

Grillauskauden avajaiset

11.4.2022

Kesä on jo ihan nurkan takana ja kesän myötä grillauskausi alkaa virallisesti. Tiesitkö, että valikoimastamme löytyy myös grillejä grillaustarvikkeineen? Maukkaat grillihetket viimeistelee laadukkaan grillin lisäksi myös ulos soveltuva ruokailuryhmä sekä kesäkeittiö. Kutsu ystävät kylään, avaa grillikausi ja nauti yhdessä ulkona syömisestä!


Kokkaile ulkona yhdessä perheen ja ystävien kanssa

Kun aurinko paistaa mukavasti ja ilma on lämmin, niin silloin on parasta viettää aikaa ulkona perheen ja ystävien kesken ruokaa laittaen ja nauttien kesästä. Tämmöisellä kelillä olisi harmillista kuluttaa aikaa sisällä keittiön puolella hikoillen, joten kätevintä onkin hankkia pihalle kesäkeittiö, jossa esivalmistetaan grillattavat ruoat sekä valmistetaan muut syötävät alusta loppuun asti. Kesäkeittiöitä saat sekä hanalla ja altaalla että ilman. Kesäkeittiön ääressä ruokaa on helppo ja näppärä valmistaa ja samalla nauttia ulkona olosta muiden kanssa. Ulkona kokkaus on ihanaa ja ulkona ruoka myös maistuu tunnetusti paremmalta!

Valikoimastamme löydät monipuolisen kattauksen grillejä perinteisistä hiiligrilleistä korkealuokkaisiin kaasugrilleihin ja sähkögrilleihin. Valitse grilli sen mukaan, miten isolle porukalle yleensä tarvitsee grillata, miten usein grillataan sekä kuinka helppohoitoisen grillin haluat. Kaasu- ja sähkögrillit ovat helpompia ja nopeampia käyttää. Nykyään yleisin grilli on kaasugrilli. Joillekin vain hiiligrillillä grillaaminen on sitä aitoa ja oikeaa grillaamista. Muista hankkia myös kunnolliset grillaustarvikkeet, joiden avulla ruoan laitosta tulee paljon helpompaa!

Nauti grillattavista katetun pöydän ääressä

Saman pöydän ääreen on ihana kokoontua syömään ja vaihtamaan kuulumisia. Kaunis kattaus viimeistelee pöydän ja toivottaa vieraat juhlavasti tervetulleeksi. Kesällä pöytä on helppo koristella rennon huolettomasti luonnonkukilla tai muilla luonnon antimilla.

Onko ruokailijoita pääosin vain kaksi vai onko tarvetta suuremmalle ruokailuryhmälle?

Duo pieni ruokailuryhmä sopii pienelle parvekkeelle tai terassille.

Duo parvekesetti koostuu kahdesta tuolista ja pienestä pöydästä. Tämä ihana, luonnollisesta polyrottingista ja mustaksi maalatusta metallista valmistettu pieni ruokailuryhmä sopii loistavasti yhden tai kahden ruokailijan käyttöön. Parvekesetti sopii hyvin parvekkeelle tai viihtyisään sopukkaan puutarhassa. Ruokailuryhmäkokonaisuuteen sisältyvät pehmeät istuintyynyt tuovat lisämukavuutta.

Saari aintwood pöytäryhmä on upea ruokailuryhmä kuudelle henkilölle. Tämä ruokailuryhmä on erittäin sään- ja käytön kestävää. Tuolien ja pöydän runko ovat ruostumatonta alumiinia ja päälliset aintwoodia, joka on puuta jäljittelevää, kestävää muovimateriaalia. Tämän helppohoitoisen ruokailuryhmän voit sijoittaa huoletta taivasalle ja keskittyä kesän aikana nauttimaan hyvästä ruoasta yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Lisäksi voit hankkia vielä muutaman ylimääräisen Saari aintwood tuolin, jolloin mahtuu isompikin porukka pöydän ympärille viettämään aikaa yhdessä. Kun tuoleja ei tarvitse, niin ne voi pinota pienempään tilaan odottamaan uusia grillijuhlia.

Hillerstorp Fyrsnäs sarjan tuotteista voit koota näyttävän kokonaisuuden Hillerstorp Fyrsnäs sohvan, Hillerstorp Fyrsnäs ruokapöydän ja Hillerstorp Fyrsnäs tuolien avulla. Sohva ja tuolit ovat polyrottinkia, ruokapöydän kansi on karkaistua kestolasia. Sohvan istuinkorkeus on tavallista korkeampi, joten sen käyttäminen ruokapöydän kanssa onnistuu hyvin. Tämä kokonaisuus on kaunis ja tilaa säästävä ratkaisu, sillä samassa yhteydessä voi sekä oleskella että ruokailla. Syömään mahtuu yhtä aikaa isompikin porukka ja päivätorkut on näppärä ottaa suoraan ruokailun jälkeen.

Ota ilo irti kesäkauden ruokailuista ulkona – Top 6+2 tuoteideaa

Suomen kesä on lyhyt ja grillikausi usein vielä lyhyempi, joten siihen kannattaa panostaa. Tässä muutama tuoteidea, joiden avulla pääset nauttimaan vielä paremmin ulkoruokailuista ja ulkona olemisesta kesällä:

Lisää mukavuutta kesäiltoihin nuotion ja elävän tulen muodossa. Meiltä löydät useita erilaisia nuotioalustoja, kuten Mustang Pasadena nuotioalusta tai valurautainen nuotioalusta. Tai miltä kuulostaisi ulkotakka oleskeluryhmän vieressä?

Valmista monipuolisesti ruokaa ulkona. Mustang Sapphire kaasugrilliin saat lisäosina mm. Mustang Sapphire Multigrill pizzakiven sekä Mustang Sapphire Multigrill wok-pannun. Tällä kokonaisuudella taiot herkullisia syötäviä perheelle ja ystäville läpi kesän.

Lähde piknikille luonnon helmaan. Ota mukaan Bloomingvillen hiiligrilli, jota on helppo kuljettaa ja siirtää kantokahvojensa avulla. Kylmänä säilytettävät ruoat ja juomat piknikille kulkevat kätevästi mukana Polarboxin kylmälaukussa.


Sisustusterveisin, Päivi


 

Sisustushaaveita?

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken 3 kpl 300 € lahjakorttia!
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys