Skip to content
Kevään sisustusmarkkinat - Tee edullisia valintoja kotisi sisustukseen. Katso tarjoukset!
Varastotuotteiden toimitusaika 2-4 arkipäivää
Luotettava kotimainen yritys
Jopa 36kk maksuaikaa

Muista ystävää – lahjaidea x 16

1.2.2023
Hyvää ystävänpäivää sinulle.

”Ystävyys on sitä, että kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystävää, niin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti ja kaikki rypyt siliävät!”

Ystävänpäivä lähestyy jälleen. Ystävälle on tärkeää kertoa usein, että hän on tärkeä sinulle ja välität hänestä. Erityisesti ystävänpäivänä on ihanaa muistaa rakasta ystävää sekä sanallisesti, mutta myös pienellä lahjalla tai lahjakortilla. Sellainen lämmittää niin lahjan antajan kuin saajan mieltä.

Halusimme auttaa sinua löytämään kivan lahjan ystävällesi, joten kokosimme tänne 16 erilaista lahjaideaa sisustamista rakastavalle ystävälle.


Taidetta luonnosta

Tuo luontoa kotiin taulun muodossa.

Luonto on ollut meille suomalaisille aina tärkeä ja koronan myötä siitä on tullut vielä tärkeämpi. Kun muuta tekemistä rajoitetaan ja arkielämä käy raskaaksi, parasta terapiaa on suunnata luontoon. Elämä asettuu taas oikeisiin mittasuhteisiin ja mieli pysähtyy tarkkailemaan luonnon kauneutta. Anna tästä muistutus ystävällesikin kauniin luontoaiheisen taulun muodossa.

Vaihtoehtoja luontoaiheiseksi tauluksi.

Kaverini Sella Metsälampi juliste / Jarcce Laituri juliste / Rantakaislikko taulu


Maljakko tai ruukku kukille

Maljakot sopivat sisustuselementeiksikin.

Tämä on hyvä lahja etenkin ystävälle, joka rakastaa kukkia. Kaunis kukkamaljakko tai kukkaruukku nostaa entistä paremmin esille ihanat leikkokukat, ruukkukukan tai kesäisen, itsepoimitun kukkakimpun.

Maljakko tai ruukku ystävälle.

Bloomingville koristeellinen kivimaljakko / Fanni K Varpu vaasi / Bloomingville kukkaruukku


Kauneutta keittiöön

Kaunis tarjoilukulho.

Ruoka maistuu ihmeellisesti vielä paremmalta, kun se tarjoillaan kauniista astioista. Anna ystävällesi esimerkiksi tällainen kaunis kulho, josta voitte nauttia tarjottavia seuraavassa yhteisessä illanvietossanne.

Erilaisia tarjoilukulhoja ystävälle.

Bloomingville Sandrine kulho / Bloomingville Columbine kulho / Bloomingville Neri kulho


Astetta paremmat päiväunet

Torkkupeitto ystävälle.

Toisinaan pienet päiväunet tekee niin terää. Ja ihanan, lämpöisen torkkupeiton alla saa nukuttua vielä makoisammat päiväunet. Ehkä kaunis torkkupeitto on sellainen lahja, jota ystäväsi arvostaa juuri nyt eniten?

Erilaisia torkkupeittoja ystävälle.

Fanni K Hanki torkkupeitto / Sammal torkkupeitto / Bloomingville Matt torkkupeitto


Kauneutta olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen

Koristetyyny sohvalle tai sängylle.

Koristetyyny tuo pehmeyttä sisustukseen olohuoneen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Sen lisäksi tyyny toimii hyvänä päänalusena päiväunilla. Yllätä ystäväsi koristetyynyllä, joka esimerkiksi vastaa hänen lempiväriään.

Koristetyyny ystävälle.

Fanni K Tunturi tyyny / 4Living Waffle tyyny


Onko pyyhkeitä koskaan liikaa?

Käsipyyhkeet ystävälle.

Pyyhkeet ovat tarpeellisuutensa lisäksi myös kauniita sisustuselementtejä. Anna ystävällesi kaunis, yhteensopiva pyyhesetti, joka ilahduttaa varmasti ja tulee myös käyttöön.

Kylpypyyhkeet ystävälle.

Saana käsipyyhe / Anno Puro kylpypyyhe luomupuuvilla


Bonusidea – yllätä ystäväsi lahjakortilla

Anna ystävälle lahjakortti.

Joskus mieleisen lahjan keksiminen ystävälle voi olla haastavaa. Ehkä hänellä on jo kaikkea, mitä keksiä saatat tai ehkä tiedät, että ystäväsi valitsee mieluiten itse. Silloin lahjakortti on paras lahjaidea. Osta lahjakortti täältä.

Vietä aikaa ystävän kanssa.

Myös yhteinen aika on kultaakin kalliimpaa. Järjestäkää ystävän kanssa herkkuhetki. Pystyttäkää jätskibaari tai kahvitelkaa leivonnaisten kera.

”Elämä ilman ystäviä, on kuin munkki ilman hilloa.”


Sisustushaaveita?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat -20€ seuraavasta yli 200€ ostoksesta!
Uutiskirjeemme tarjoavat sisustusinspiraatiota sekä pysyt ajan tasalla viimeisimmistä sisustustrendeistä ja ajankohtaisista tarjouksistamme. Tilaamalla uutiskirjeen osallistut myös automaattisesti kaikkiin Veken arvontoihin.