Skip to content

Rentoudu lomalla -top 4 löhöpaikat

17.6.2022

Kesälomakausi käy kuumimmillaan ja lomalla on tärkeää muistaa rentoutua ja ladata akkuja. Aurinkoisista keleistä on syytä ottaa kaikki ilo irti ja tankata keltaisesta pallosta saatavaa D-vitamiinia. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia kesälomapäivistä, kuin löhötä mukavassa paikassa? Esittelyssä 4 ihanaa löhöpaikkaa, jossa nautit esimerkiksi kirjaa lukien tai vaikka vain linnun ääniä kuunnellen.


Aurinkosängyt ja aurinkovuoteet

aurinkosänky

Laituri aurinkosängyn kaltevuuttaa voi säätää , joten aurinkoa ottaessa tuoli on mahdollista säätää täysin makuuasentoon kun taas esimerkiksi kirjaa tai lehtiä lukiessa tuolin saa säädettyä pystympään asentoon. Materiaalina on kestävä ja helppohoitoinen ruostumaton alumiini. Aurinkosänkyyn sisältyy muhkea, vettä hylkivä pehmuste.

terassin sisustus
kesäpäivän herkuttelua

Suuressa ja muhkeassa Lehto aurinkosängyssä voi ottaa päivätorkut vaikka koko perheen voimin. Myös katoksen saa tarvittaessa alas, jolloin sängystä saa hauskan majan ja piilopaikan perheen pienimmille.


Riippumatot

riippumatto

Riippumatossa on oma, viehättävä fiiliksensä. Jouten olo on parasta riippumatossa ollessa, huojuvat puut ja sininen taivas maksimoivat mukavuuden. Fanni K kudottu riippumatto on mukava ja ilmava myös helteellä.


Riipputuolit ja riippukeinut

riippukeinu

Riippukeinu on helppo sijoittaa mihin tahansa ja sitä voi siirtää aina auringon liikkueesa, jolloin saat nauttia aurinkoisesta säästä vaikka koko päivän. Keinun huojuva liike on rentouttava ja keinussa vietetty aika kuluu kuin siivillä. Pallo Xl riippukeinu telineellä on mukava istua muhkeiden pehmusteiden ansiosta ja sen istuinkorkeutta saa säädettyä helposti.


Aurinkotuolit

aurinkotuoli

Näppärä aurinkotuoli on hellepäivien ehdoton hankinta. Sijoita aurinkotuoli puutarhaan, terassille, laiturille tai aivan minne vain! Hillerstorp Nydala aurinkotuoli on tukeva ja huoltovapaa valinta. Alumiinirungon kaltevuutta voi säätää, joten mukavuus on taattu.


Viimeistele löhöpaikka aurinkovarjolla ja tekstiileillä

aurinkovarjo

Hillerstorpin SideWinder XL riippuvan aurinkovarjon halkaisija on 3,5m, joten sen alla saa hyvin suojan niin sateelta kuin liialliselta auringoltakin. Varjon värivaihtoehtoina on beige ja musta.

ulkokalusteet

 Finarten Aitta tyynynpäällinen on värjäämätöntä, kierrätettyä 100% puuvillaa, jossa on trendikäs kuviointi. 

Syli korituoli / Meriruoko pyöreä matto / Nuppu koristetyyny

Juuttimatto on oiva valinta ulkotiloihin – se on todella kestävä materiaali, joka on tärkeä kriteeri ulkomattoa valittaessa. Lisäksi juutti on materiaalina antistaattinen sekä biohajoava. Tutustu myös valikoimamme muihin malleihin >> luonnonkuitumatot

String riippukeinu ja teline valkoinen/harmaat pehmusteet / Ketju torkkupeitto 130×170 cm / Vilja koristetyyny 50×50 cm

Psst. Kannattaa tutustua myös Outlet-valikoimaamme, jossa paljon puutarhakalusteita huippuedullisin hinnoin!


Lue myös:

Parvekkeen ja terassin sisustus – poimi inspiroivat ideat

Vinkit ulkotilojen sisustukseen x 4

Puutarhakalusteiden materiaalit, huolto ja säilytys


Sisustusterveisin, Tanja


 

Sisustushaaveita?

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken 3 kpl 300 € lahjakorttia!
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys