Skip to content
Sisustusmarkkinat - Panosta kodin viihtyvyyteen & hyödynnä huikeat kampanjaedut. Katso tarjoukset!
Varastotuotteiden toimitusaika 2-4 arkipäivää
Joustavat maksutavat
Luotettava kotimainen yritys

Sisustamisen suosio siivitti huipputulokseen

3.5.2021

Kodin merkitys on korostunut kuluneen vuoden aikana merkittävästi. Kodin sisustamiseen on panostettu entistä enemmän, joka on näkynyt yrityksemme voimakkaana kasvuna. Vuosi 2020 oli meille hyvin poikkeuksellisen ja voimakkaan kasvun vuosi. Kasvun ansiosta pystymme työllistämään tällä hetkellä yli 100 työntekijää.

Tilikausi käynnistyi helmikuun alussa aikalailla tavanomaisessa tilanteessa. Kasvu oli tasaista ja valmistelimme merkittävää uuden myymälän avausta Vantaalle.

Koronavirustilanne paheni maaliskuussa ja se sekoitti myös Vantaan avajaisiin liittyviä suunnitelmia. Vantaan myymälä avattiin ilman näkyviä avajaisia 16.3, samana päivänä kun Suomeen julistettiin poikkeusolot. Haasteista huolimatta avaus onnistui hyvin ja Vantaan myymälä on osoittanut myymäläkonseptimme toimivuuden.

tekstiilit

Verkkokaupan suosio kasvoi

Huhtikuusta alkaen yhä useampi kodin sisustaja löysi Veke.fi-verkkokaupan.

Olemme helposti lähestyttävä verkkokauppa kodin rakentajan jokaiseen elämänvaiheeseen. Kannustamme luomaan kodista oman näköisen sekä ajattelemaan elämäntilanteen mukaisia ratkaisuja, jotta olisit joka hetki kuin kotonasi. Tarjoamme kodin sisustajan eri elämänvaiheisiin aina ensikodin hehkusta lapsiperhearjen pyörteisiin sopivia tuotteita, ideoita sekä inspiraatiota.

olohuoneen sisustus

Kasvumme kiihtyi entisestään. Nopea ja voimakas myynnin kasvu haastoi koko Veke-tiimiä. Nuorekkaana ja aktiivisena toimijana haluamme panostaa erityisesti digitaaliseen liiketoimintaan, jonka seurauksena käynnistimme entistä voimakkaamman panostuksen digitaaliseen liiketoimintaan ja rekrytoimme Indre Solodovin johtamaan digitaalista liiketoimintaa. Tavoitteenamme on pysyä aallonharjalla digitaalisissa ratkaisuissa.

Kasvatimme myös varastointi- ja toimituskapasiteettia käynnistämällä laajennushankkeen Ranuan keskusvarastolla sekä kasvattamalla merkittävästi Lahden keskusvaraston kapasiteettia.

Kevään aikana toteutettiin myös sukupolvenvaihdoksen kolmas vaihe. Kesäkuun alusta alkaen yrityksen toimitusjohtajana on toiminut Markus Ranua. Veken perustaja Veijo Ranua jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Veijo “Veke” Ranua toteutti unelmansa ja perusti yrityksen 90-luvulla, keskellä lama-aikaa.

Perheyrityksenä perhekeskeiset arvot ovat luonnollisesti tärkeä osa yritystämme. Perhekeskeisyys näkyy niin asiakaspalvelussa, tuotevalikoimassa kuin viestinnässä. Pyrimme aina korostamaan kodinomaista, helposti asioitavaa ja lähestyttävää verkkokauppaa. Tarjoamme myös eri elämäntyyleille ja erilaisille perheille aina sopivia hintoja ja omaperäisen valikoiman kodin tuotteita.

lapsi nojatuolissa

Kunnianhimoiset tavoitteet myös tulevaisuudessa

Alkuvuotta leimasi kova kiire, muutokset ja epävarmuus. Kaikesta tästä selvisimme kuitenkin erinomaisesti puhaltamalla yhteen hiileen. Kesä ja loppuvuosi sujuivat erinomaisesti, kauppa kävi ennätystahtia ja useat kehittämistoimenpiteet etenivät. Loppuvuonna vahvistimme johtoryhmää palkkaamalla talousjohtajaksi Sakari Syrjälän.

Kesällä suuntasimme katseen vahvasti tulevaisuuteen ja aloitimme 2025-strategian laatimisen. Loimme rohkean ja kunnianhimoisen kasvustrategian, jota nyt toteutamme koko upean ja osaavan Veke-tiimin voimin. 

Tarkkailemme erilaisia mahdollisuuksia ja kehitämme yrityksen eri osa-alueita jatkuvasti. Arvostamme myös asiakkailtamme saatua rakentavaa palautetta ja pyrimme muokkaamaan niin toimintaamme kuin tuotevalikoimaamme vieläkin paremman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Suuri kiitos erinomaisesta vuodesta myös asiakkaillemme.

kattaus

Vuosi 2020* lukuina:

  • Liikevaihto: 23,36 milj. € (v. 2019 13,99 milj. €)
  • Liikevoitto: 1,88 milj. € (v. 2019 0,71 milj. €)
  • Työntekijämäärä vuoden lopussa: 95 (v. 2019 60)

*2020-tilikausi oli 11 kk pituinen 1.2.-31.12.2020 


Veke pähkinänkuoressa:

  • Olemme Pohjois-Suomesta lähtöisin oleva perheyritys.
  • Olemme kalustaneet koteja sekä toteuttanut suomalaisten sisustusunelmia jo yli 25 vuotta.
  • Verkkokaupan lisäksi meillä on kolme inspiroivaa myymälää Rovaniemellä, Oulussa sekä Vantaalla.
  • Olemme Suomen nopeimmin kasvava sisustus- ja huonekaluliike.
  • Työllistämme tällä hetkellä yli 100 työntekijää.
  • Valikoimassamme on noin 800 Veke-tuotteen lisäksi 80 muuta tuotebrändiä.
  • Valikoimassamme on yli 6000 tuotetta.

Lue myös:

VEKE TUPLASI HENKILÖKUNTANSA KAHDESSA VUODESSA 40:STÄ YLI 80:EEN