Skip to content

Uusi inspiroiva Veke-myymälä on nyt avattu Raision Itäniityntielle

1.6.2023

Uusi Veke-myymälä Raision Itäniityntiellä avasi ovensa 23.5.2023. Kymmenellä persoonallisella mallihuoneella, runsaalla piensisustustuotteiden valikoimalla ja kesäpihalla varustettu huonekaluliike on täynnä värejä ja inspiraatiota. Myymälämme toi alueelle myös 15 uutta työpaikkaa.

Raision myymälä on Veken ensimmäinen myymälä Turun seudulla.  Muut huonekaluliikkeemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä. Myymälöiden lisäksi palvelemme suomalaisia sisustajia yli 7000 tuotteen valikoimalla verkkokaupassamme sekä yritysasiakkaita valtakunnallisesti.

Yleiskuva uudesta Raision Veke myymälästä.

Uudessa myymälässä neliöitä on hulppeat 1500, jonka lisäksi varastotilaa on n. 500 neliötä. Myymälästä löytyy kymmenen inspiroivaa ja värikästä mallihuonetta, jotka esittelevät erilaisia sisustusratkaisuja sekä tyylejä. Mallihuoneista voit poimia uusia, raikkaita ideoita oman kotisi sisustamiseen.

Laajan huonekaluvalikoman lisäksi Raision huonekaluliikkeessä on esillä paljon piensisustustuotteita sekä mattoja ja muita kodin tekstiilejä trendiväreissä. Kesäpiha  palvelee pihan ja parvekkeen sisustamisessa sekä myymälän yhteydessä on myös verkkokaupan noutopiste.

Kuva Raision myymälän piensisustusosastosta.
Kuva Raision myymälän piensisustusosastosta.
Kuva Raision myymälän piensisustusosastosta.

”Olemme jo pitkään odottaneet myymälän avaamista Turun seudulle ja on upeaa nähdä, miten liiketila on nyt herännyt henkiin. Suomalaiset sisustajat hakevat myymälästä tuotteiden lisäksi myös ideoita ja inspiraatiota. Haluamme näyttää myymälässä erilaisia tyylejä ja rohkeitakin sisustusratkaisuja. 15 hengen Raision tiimimme puhkuu intoa palvella asiakkaita omannäköisen kodin toteuttamisessa, kertoo Veken myymäläverkoston päällikkö Tuomas Korhonen.

Tampereen myymälän hymyileviä myyjiä.

Olemme kasvaneet nopeasti yhdeksi Suomen suurimmaksi huonekalujen verkkokaupaksi ja viides huonekaluliike Turun seudulla käynnistää kasvutarinamme uuden luvun. Raision myymälä on ensimmäinen juuri uudistetulla brändillämme toteutettu kauppa. Veken ytimessä on ajatus siitä, että kaikenlaiset kodit ovat ainutlaatuisia ja kodin ei tarvitse olla täydellinen ollakseen upea. Brändimme kiteytyy sloganiin ”Rakkaudesta kotiin” ja värikkääseen visuaaliseen maailmaan.

Kuva Raision myymälän mallihuoneesta.
Kuva Raision myymälän mallihuoneesta.
Havu-sarjan puuvalmiit senkit ja kaapit voi maalata helposti mieluisalla sävyllä. Tuotteet on valmistettu pohjoisen männystä Ranualla. Saatavilla useassa eri koossa.
Seinän sävy: Tikkurila V413 Ruusun hetki.

”Veken missiona on saada suomalaiset kodit elämään. Haluamme tuoda toimivan ja kauniin kodin kaikkien ulottuville. Siksi pidämme huolen siitä, että valikoimastamme löytyy erilaisiin sisustustyyleihin ja erilaisille kukkaroille sopivia, kohtuuhintaisia vaihtoehtoja,” toteaa Veken markkinointi- ja brändijohtaja Sanna Huovinen.

Kuva Raision myymälän mallihuoneesta.

Veke lyhyesti

  • Lapista, Ranualta lähtöisin oleva yritys, joka on toteuttanut suomalaisten sisustusunelmia jo vuodesta 1995
  • Verkkokaupan lisäksi viisi inspiroivaa huonekaluliikettä Raisiossa, Vantaalla, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä
  • Liikevaihto 31,4M€ (2022), työllistää 150 työntekijää (2023)
  • Valikoimassa yli 7000 tuotetta ja omien tuotteiden lisäksi yli 80 kotimaista ja kansainvälistä sisustus- ja huonekalubrändiä
  • Yhtiö osti osuuden ranualaisen ASWoodin toiminnasta 2021 ja käynnisti omien mäntyhuonekalujen myynnin 2022
  • Liiketoiminnalle on myönnetty avainlipputunnus

Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys