Skip to content

Veke, Arctic Career ja Design Saarinen: Ilo ja kiltteys heijastuvat uuden toimiston sisustuksesta

9.5.2022
Arctic Career:in toimistotila Rovaniemellä on sisustettu Veken kalusteilla yhteistyössä Design Saarisen kanssa.

Rovaniemen keskustassa toimiva Arctic Career on henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa koulutusta ja henkilöstövuokrausta.

Vastikään perustettu Arctic Career etsii yrityksille työntekijöitä ja työnhakijoille töitä. Sen lisäksi heidän palveluihinsa kuuluu tekijöiden kouluttaminen ja monipuolisena asiantuntijakumppanina toimiminen.

Veke sisusti Arctic Career:in toimistotilat yhteistyössä sisustussuunnittelija Design Saarisen kanssa.

Rovaniemeläinen vuonna 2016 perustettu Design Saarinen tarjoaa monipuolista sisustussuunnittelu- ja erikoismaalauspalvelua yksityis- ja yritysasiakkaille. Design Saarinen tekee kattavasti erilaiset suunnittelut pintamateriaaleista valaistuksen suunnitteluun asti sekä uniikit maalaukset asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Pehmeitä värejä ja tervetullutta fiilistä

Toimistotilojen suunnittelua aloittaessaan Design Saarisen Marjo Saarinen sai Arctic Career:in väeltä selkeän vision ja toiveet sisustuksen ja värimaailman suhteen. Toimistotilojen sisustuksen lähtökohtana oli luoda työhaastatteluun tuleville henkilöille mahdollisimman mukava kokemus myös sisustuksen avulla. Lisäksi tilojen täytyy taipua koulutuskäyttöön.

Sohvalla voi pitää työhaastattelut ja neuvottelut mukavasti istuen.

– Työhaastattelu on jännä paikka. Halusimme, että tilat toivottaisivat tervetulleeksi, ei sellaista perinteistä kliinistä toimistolookkia. Halusimme pehmeitä värejä, ei mitään vahvoja huomiovärejä, kertoo Arctic Career:in Heidi Alariesto.

– Toiminnallisesti oli tärkeää, että tilat ovat kalustuksen suhteen muunneltavissa ja että kalusteet kestävät aikaa ja käyttöä, lisää Marjo Design Saariselta.

Paikallisella yhteistyöllä upeaan lopputulokseen

Arctic Career haluaa brändäytyä paikallisena, ketteränä toimijana. Siksi heille olikin luontevaa myös itse tukea paikallisia toimijoita. Tämä oli yksi suurin syy, miksi Veke valikoitui heidän toimistotilojensa sisustusyhteistyökumppaniksi. Toinen iso etu yritysyhteistyössä oli Veken tarjoama kokonaispalvelupaketti, johon sisältyi kalusteiden lisäksi myös sisustussuunnittelu yhteistyössä sisustussuunnittelija Design Saarisen Marjon kanssa.

Design Saarinen on puolestaan tehnyt Veken kanssa yhteistyötä jo vuosien ajan. Siksipä Marjo oli mielissään, kun Vekeltä soitettiin ja pyydettiin mukaan tähän projektiin.

Ryhdikästä, mutta mukavaa oleskelutilaa

Oleskelutilassa on Floss sohva ja Airy nojatuolit.

Toimistotiloihin tehtiin oleskelualue, jossa voidaan pitää työhaastattelut, neuvottelut tai työskennellä tarvittaessa. Oleskelualueelle valittiin hyvin kulutusta kestävä, upea Floss kolmenistuttava sohva sekä kaksi Airy nojatuolia. Sekä sohvalla että nojatuoleissa istumisasento on miellyttävä, mutta ryhdikäs. Sohvapöytänä toimii kaksitasoinen Day Retro pyöreä sohvapöytä ja ihanaa tunnelmavalaistusta lisää Trio Pure lattiavalaisin. Oleskelualueen kokonaisuudeksi kokoaa upeakuosinen Sato matto.

Ripaus luksusta toimistoarkeen

Honka lankkupöytä ja Furia tuolit tuovat työskentelytilaa Arctic Career:in toimistolle.

Oleskelualueen viereen haluttiin pöytätilaa vaihtoehtoiseksi työhaastattelu- ja työtilaksi. Siihen valittiin tukevarakenteinen, täyspuinen Honka lankkupöytä. Pöydän ympärille valittiin samettiset Furia tuolit, jotka tuovat ripauksen luksusta tilaan.

Ekologista ergonomiaa

Työpöytinä on Multi säätöpöydät ja monipuolisina työtuoleina Hübsch Split Triple jakkarat.

Arctic Career:in yrittäjät halusivat toimistotilaan myös säädettävät työpöydät, joten tilaan valittiin pari Multi säätöpöytää sekä työtuoleiksi Hübsch Split Triple jakkarat. Multi säätöpöydät eivät tarvitse sähköä, vaan pöydän säätäminen tapahtuu helposti käsiveivillä. Upeat, tammiviilusta valmistetut Hübsch Split Triple jakkarat toimivat istumisen lisäksi myös apupöytinä.

Viihtyisä tunnelma alkaa jo eteisestä

Kutsuva tunnelma alkaa jo eteisestä Arctic Career:in toimistolla.

Samaa viihtyisää ja tervetulleeksi toivottavaa tunnelmaa haluttiin luoda jo eteiseen. Sinne valittiin luonnollisista materiaaleista valmistettu Fanni K Kaste penkki, tyylikäs ja uniikki Umbra Picket naulakko sekä matoksi erittäin kestävä, helppohoitoinen ja trendikäs Narma Limo matto.

Yhteistyöstä helpottava apu yrityksen alkutaipaleelle

Arctic Career:in Heidi ja Design Saarisen Marjo toteavat molemmat olevan erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön toistensa ja Veken kanssa.

– Yrityksen perustaminen on työläs rasti. Oli ihanaa, että joku muu mietti värit, tilat ja niiden toimivuuden, kertoo Heidi.

Marjo kertoo aina saaneensa Vekeltä ensiluokkaista palvelua.

– Tarjouspyyntöihin vastataan nopeasti ja tilausprosessit ovat sujuneet mutkattomasti. Henkilökunnalla on hyvä ote asiakaspalveluun ja tuotetietämykseen.

Toimistoon haluttiin pehmeitä värejä ja kestäviä ja muunneltavia kalusteita.

Kestäviä ja muunneltavia valintoja tyylistä tinkimättä

Design Saarisen Marjo valitsi oikeat värit seiniin sekä tuotteet tiloihin Arctic Career:in toiveiden mukaisesti. Tuotevalinnoissa painotettiin visuaalista ilmettä, toimivuutta, kestävyyttä ja muunneltavuutta. Lisäksi Arctic Career:in toiveena oli, että esimerkiksi istuimet eivät saa olla liian löhöilyistuimia, mutta ei myöskään liian kovia.

Kun Design Saarisen Marjo valitsi tuotteet yhdessä Veken myyjien kanssa, niin Arctic Career:in väen tarvitsi vain käydä koeistumassa istuimet.

Sekä Heidi että Marjo kertovat heidän olevan todella tyytyväisiä Vekeltä tulleisiin tuotteisiin ja Heidiä miellyttää myös tuotteiden hinnat.

Toimistotila on saanut paljon kehuja Arctic Career:in asiakkailta.

– Reaktio avajaisissa oli monilta, että wau! Eräs kehui, että tuntuu kuin oltaisiin Berliinissä, kertoo Heidi.

Joustavaa asiakaspalvelua ja toimiva vuorovaikutus

Heidi ja Marjo vakuuttavat heidän aikovan tehdä jatkossakin yhteistyötä Veken kanssa, jos tarvetta ilmenee. Asiakaspalvelu Veken ammattitaitoisten myyjien puolelta oli joustavaa. Keskustelu onnistui kätevästi WhatsAppin kautta ja vuorovaikutus toimi erinomaisen hyvin.

Lopuksi Heidi toteaa, että nyt Arctic Career:in toimistotilat viestivät vahvasti heidän yrityksensä arvomaailmaa.

– Yrityksemme arvot ovat ilo, töissä pitää olla mukavaa ja töihin pitää olla kiva tulla. Samoin yrityksemme arvoja on kiltteys. Haluamme uskoa, että ihmiset ovat hyviä ja tekevät parhaansa. Minusta nämä arvot heijastuvat näistä tiloista. Maanantaina on ilo tulla töihin.


Kiitos yhteistyöstä, Arctic Career ja Design Saarinen

Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys