Skip to content

Veke Habitare-messuilla

25.8.2022

Sisustajan huonekalukauppa Veke on mukana Suomen suurimmassa huonekalu-, design- ja sisustus tapahtumassa – Habitare-messuilla 7.-11.9.2022. Löydät meidät Habitaresta inspiroivalta osastolta 7f160. Lanseeraamme messuilla myös oman tuotannon uutuudet: Havu- ja Taimi -tuoteperheet.  Uudet tuotesarjat ovat täysin kotimaisia, Lapissa suunniteltuja ja valmistettuja mäntyhuonekaluja.

Havu senkki ja pyöreä sohvapöytä.
Kotimaiset Havu senkki ja pyöreä sohvapöytä ovat täydellinen pari olohuoneeseen.

Uudet kotimaiset tuotesarjat Habitaressa

Havu kaappi ja pyöreä sohvapöytä.
Havu kaappi sopii kiinnitettäväksi seinälle.

Veken pyrkimys on elää vahvasti ajassa, niin tuotevalikoiman, kuin koko yritystoiminnan näkökulmasta. Missionamme on tarjota kestävästä kehityksestä tinkimättä ja suomalaista käsityötä suosien niin kodikkaita, trendikkäitä kuin käytännönläheisiä sisustusratkaisuja erilaisiin koteihin. Satsaamme tulevaisuudessa entistäkin enemmän lähituotantoon.

Viime vuoden aikana globaalit toimitusketjut menivät monilta osin rikki, mikä toi meidät uuden äärelle. Samalla ajatus männyn suosion kasvusta vahvistui. Niimpä Veke ja ranualainen liimalevytehdas ASWood päätyivät yhdistämään voimia yrityskaupan myötä. Veke osti merkittävän osuuden ASWoodista ja syntyi uusi mäntyhuonekalutehdas. Näin saatiin luotua myös lisää työpaikkoja Pohjois-Suomeen.

Havu- ja Taimi -tuotteet valmistetaan laadukkaasta pohjoissuomalaisesta männystä, joka valikoitui käyttöön sen rakenteen ja vähäoksaisuuden ansiosta. Koska mäntyhuonekalujen raaka-aine tulee tehtaan läheisyydestä, matka metsästä raaka-aineeksi ja tuotantoon, sekä varaston kautta käyttöön, on mahdollisimman lyhyt.


Havu-tuotesarja

Havu kaappi ja pyöreä sohvapöytä.

Veken omaa tuotantoa oleva uutuus: Havu tuoteperhe on täysin kotimainen, Lapissa suunniteltu ja valmistettu sarja. Haluttiin tuoda markkinoille pelkistetyn tyylikäs, täysipuinen, kotimainen ja edullinen kalustesarja joka antaa myös mahdollisuuden kalusteen omaan tuunaamiseen puuvalmiin vaihtoehdon myötä. Havu-tuotesarja koostuu ajattomista ja monipuolisista kalusteista, jotka sopivat jokaiseen tilaan ja tyyliin.

Havu pyöreä sohvapöytä.
Havu sohvapöydän muotoilu ihastuttaa yksinkertaisuudellaan.

Erikokoisten moduulien, kansilevyjen ja sokkelien avulla sarjan säilytyskaluste muuntautuu tarpeisiisi sopivaksi. Havu kaappi on ajaton ja monikäyttöinen valinta, kaappeja voi yhdistellä eri väreissä isoksi kokonaisuudeksi ja käyttää niin lastenhuoneessa lelujen säilytykseen, kuin eteisessä, kotitoimistossa ja tietysti olohuoneessa.

Tutustu Havu -sarjaan.


Taimi-tuotesarja

Taimi -tuotesarja syntyi sisustusharrastaja Linda Viipurin ja Veken yhteistyönä. Yhteistyö sai alkunsa sosiaalisen median sisustusryhmän kautta, kun Linda julkaisi paljon huomiota herättäneen kuvan upeasta DIY-senkistään. Julkaisun noteerasi myös toimitusjohtajamme Markus Ranua, ja pian yhteistyönä toteutettava sarja olikin jo tekeillä!

Taimi-sarjan yksityiskohta.
Taimi-sarjan muotoilussa toistuvat kauniit pyöreät linjat.

Taimi-sarja koostuu ajattomista, skandinaavisista kalusteista, jotka sopivat moneen tilaan ja tyyliin. Sarjaan kuuluu niin säilytyskalusteita kuin pöytiäkin. Tuotteita on saatavilla useassa eri koossa ja kahdessa eri sävyssä.

Tutustu Taimi-sarjaan.


Tunnelmia messuosastolta

Taimi-sarja.
Taimi-sarja.
Kotimainen Taimi-tuotesarja
Havu-sarja.
Havu-tuotesarja
Olohuoneen inspiraatiota.
Olohuoneen inspiraatiota.
Olohuoneen sisustusinspiraatiota
Veken messuosasto.

Sisusta tila -kilpailu messuklubilaisille

Järjestämme myös yhteistyössä Habitaren kanssa messuklubilaisille Sisusta tila -kilpailun. Paras sisustaja voittaa itselleen 500€:n lahjakortin verkkokauppaamme. Kilpailuun voi osallistua Habitaressa 7.-11.9.2022 klo 11-17, osastollamme: 7f160.

Messuosastomme pinnoilla mukana Värisilmä.

Tervetuloa inspiroitumaan Suomen suurimpaan huonekalu-, design- ja sisustus- tapahtumaan kanssamme!
Luvassa myös huikeita messutarjouksia niin verkkokaupassa kuin myymälöissä! Tutustu Habitare tarjontaamme >>


Sisustusterveisin, Tanja

Sisustushaaveita?

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken 3 kpl 300 € lahjakorttia!
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys