Skip to content

Veke x Visa Interiors: Asuntomessukohde 21 Karpalo

19.6.2023

Veke on mukana Loviisan asuntomessuilla kohteessa numero 21 Karpalo. Messualue on Loviisanlahden itäiselle rannalle rakentuva uusi, merellinen Kuningattarenrannan asuinalue, joka tarjoaa mahdollisuuden omarantaiseen ja korkealaatuiseen asumiseen, lähes kaupungin keskustassa.

Asuntomessukohde 21 Karpalo on nimen mukaisesti karpalonpunainen, viiden hengen Jetta-omakotitalo. Se on rakennettu messukorttelin viimeiselle tontille, ja etelän suuntaan avautuu upea viheralue kivimuureineen ja istutusaltaineen. Kohteen sisustus on VISA interiorsin sisustussuunnittelijoiden Vivi Sundquistin ja Isa Niirasen käsialaa.

Kuvat: VISA interiors

240-neliöinen talo toimii paitsi kotisatamana, myös työtilana, perheen ja ystävien kokoontumispaikkana sekä veneilyn ja lähimatkustamisen mahdollistajana. Tilat ovat muunneltavissa: kuntoilu- tai työtilasta voi tulla vaikkapa isoäidin tai vaihto-oppilaan majapaikka. Ulkotilojen epäsuora ja hillitty valaistus luo tunnelmaa. Myös sisällä valaistus on hillitty, minkä lisäksi isot ikkunat tarjoavat luonnonvaloa. Valaistuksen virtalähteenä toimii uusiutuva aurinkoenergia.

Tavoitteena oli luoda kodikas ja käytännöllinen koti, jonka eri huoneet muuntuvat tarpeiden mukaan myös tulevaisuudessa. Tässä kodissa haluttiin käyttää kestäviä materiaaleja ja paljon murrettuja värisävyjä luomaan rauhoittava, luonnonläheinen tunnelma.

Tuotteiden valinnassa oli erityisen tärkeää, että kalusteet olivat riittävän suuria, ja sopivat kohteen värimaailmaan. Tärkeää oli myös löytää tarpeeksi isoja mattoja, jotka sitovat kalusteet yhteen huoneiden ollessa suuria. Tuotteisiin valittiin värikkäitä yksityiskohtia sekä kaarevia muotoja.

“Yhteistyö Veken kanssa on sujunut paremmin, kuin osasimme kuvitellakaan – kommunikaatio on toiminut moitteettomasti ja aikataulut piti hyvin. Olemme erittäin tyytyväisiä myös tuotteisiin, valikoiman laajuus yllätti jopa meidät.” Sundquist ja Niiranen summaavat.

Tervetuloa tutustumaan Loviisan Asuntomessuille kohteeseen 21 Karpalo. Messut ovat auki yleisölle 7.7. – 6.8.2023.

Sisustusterveisin, Tanja


Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys