Ladataan sisältöä

Tervetuloa Ranuan Veke-myymälään!

Ranuan myymälä sijaitsee Ranuan keskustassa, K-market Hillamarketia vastapäätä. Tämä pienehkö myymälä on kooltansa n. 400 m2, kahdessa kerroksessa. Myymälässämme on läpileikkaus mallistostamme. Ranuan myymälässä sinua palvelee Veijo "Veke" ja Jaana. Lämpimästi tervetuloa huonekalu- ja sisustusostoksille! 

Osoite: Kiertotie 10, 97700 Ranua

Puhelin: 0400-967807

Sähköposti: ra[email protected]

Aukioloajat: ke-pe 10-17 | la 10-13

Poikkeavat aukioloajat: 

Ranuan myymälän loppuunmyynti

Ranuan myymälän loppuunmyynti alkaa torstaina 26.11. klo 10. Kaikki myymälän tuotteet -20-50%. Tarjoukset voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän lisäksi myös Ranuan myymälän kiinteistö on kaupan. Tervetuloa ostoksille!

Miten me Vekellä olemme varautuneet koronavirukseen (COVID-19) - 16.4.2020

Myymälämme ovat auki normaalisti. Huolehdimme myymälän hygieniasta erityisen huolellisesti ja teemme tarvittavia toimenpiteitä viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta, myymälöistämme löytyy käsidesiä asiakkaidemme käyttöön.

Kaikki ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset löytyvät myös verkkokauppamme puolelta, jos haluat tehdä ostoksia mielummin sitä kautta.

Lue lisää ajankohtaisesta tilanteesta!

Sisustusmarkkinoiden loppukiri on käynnissä - Tarjousvalikoima täydentyi uusilla tuotteilla! Sisusta nyt edulliseen kampanjahintaan! Tarjoukset voimassa vain su 7.3. asti!

Ylös