Lataa

Joulumatot

Joulumatot
Joulumatot

Jouluinen matto tuo lämmintä joulun tunnelmaa kotiisi. Vekeltä löydät kauniita joulumattoja perinteisissä, maanläheisissä joulun väreissä. Muistathan tilata samalla myös joulukuusen maton; kuusenalusmatto pitää kotisi siistinä koko joulunpyhien ajan. Tutustu verkkokauppamme ihaniin joululahjaideoihin ja laajaan joulusisustusvalikoimaan ja tilaa kaikki tunnelmalliseen jouluun tarvittava jo tänään.

Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva
  1. Jouluinen kuusenalusmatto 100cm
    Jouluinen kuusenalusmatto 100cm
    6,90 €
    Varastossa

    Ihanan perinteinen, juuttinarusta valmistettu kuusenalusmatto. 

Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva

Joulumatto ja muut sisustustarvikkeet ja koristeet kätevästi ja edullisesti koti-ovelle tai postiin
Joulumattojen, muiden jouluisten tekstiileiden, joulukoristeiden ja lahjojen tilaaminen Vekeltä on paitsi helppoa, myös aikaa säästävää, sillä voit jättää väliin kaupungin jouluruuhkissa juoksentelun. Löydät valikoimastamme jouluasi ilahduttamaan esimerkiksi muovikuusia, jouluisia vilttejä ja tyynyjä sekä ihania kynttelikköjä. Tilaat Veken verkkokaupasta kaiken sekä jouluun että muuhun sisustukseen tarvittavan käden käänteessä.

Uudista kotisi ilmettä jouluksi
Muistitko jo vilkaista lisäksi muuta valikoimaamme, kuten laatuhuonekaluja, mattoja ja valaisimia? Uudista kotisi ilmettä jouluksi ja tilaa verkkokaupastamme kätevästi muutamalla klikkauksella kaikki tarvittava. Toimitamme kaikki tilauksesi tuotteet kotiovelle saakka vain yhden tuotteen kuljetusmaksun hinnalla. Pienet tuotteet, kuten joulukoristeet voidaan toimittaa myös postiin, jolloin kuljetusmaksu on vielä edullisempi. Joulutuotteet toimitamme perille jo 3-5 arkipäivässä.

Ylös