Hyppää pääsisältöön

Trendikäs syysmallisto

Syysmallisto on lanseerattu! Tervetuloa tutustumaan! Trendikäs syysmallistomme koostuu niin runsaista tekstiileistä, mausteisista sävyistä, pyöreistä muodoista kuin aidoista materiaaleista kotimaisten suosikkituotteiden kera. Pyöreiden muotojen vastapainona nähdään myös selkeitä ja graafisempia linjoja. Tutustu mallistoon, inspiroidu ja löydä omat suosikit syksyn sisustukseen!

Inspiraatiota syksyiseen sisustukseen

Miljöökuva boheemista olohuoneesta

Runsaat tekstiilit

Runsaat tekstiilit ovat keskiössä syksyn sisustuksessa. Koristetyynyjen ja torkkupeittojen avulla luot pesämäistä tunnelmaa sohvan nurkkaan. Matto tuo pehmeyttä ja mukavuutta jalkojen alle. Seinäpintoja personoivat seinävaatteet, jotka myös akustoivat tilaa.

Miljöökuva olohuoneesta mausteisella sisustuksella

Mausteiset sävyt

Mausteiset sävyt, kuten okra, terrakotta sekä ruskean eri sävyt kuuluvat syksyn väripalettiin ja sointuvat kauniisti yhteen. Yhdistä kokonaisuuteen ripaus mustaa, rottinkia sekä vaaleaa puuta, jolloin sisustuksesta tulee lämmin ja kerroksellinen kokonaisuus.

Miljöökuva olohuoneesta graafisella sisustuksella

Graafiset linjat

Graafiset linjat kuoseissa tuovat särmää sisustukseen! Käytä myös rohkeasti värejä, jotka tuovat eloa ja leikkisyyttä. Yhdistä saman sarjan kuosia eri elementteihin, joka nivoo kokonaisuuden yhteen. Tasapainota värikästä sisustusta vaaleilla puukalusteilla.

Miljöökuva pyöreillä muodoilla varustetusta olohuoneesta

Pyöreät muodot

    Pyöreä muotokieli rytmittää tilaa eri tavoin ja tuo kaivattua vastapainoa kulmikkaiden linjojen rinnalle. Toista pyöreitä muotoja niin valaisimissa, rahissa kuin sisustusesineissä, jolloin ne näyttäytyvät sisustuksessa kokonaisvaltaisesti luoden pehmeämmän yleisilmeen.

Miljöökuva aidoilla materiaaleilla sisustetusta olohuoneesta

Aidot materiaalit

Puu- ja rottinkikalusteet, villamatot, pellavaiset tekstiilit... Aito materiaali näkyy ja tuntuu. Se kestää aikaa ja on laadukas valinta. Aidot materiaalit tuovat luonnonläheistä tunnelmaa sisustukseen ja säilyvät hyvin hoidettuina sukupolvelta toiselle.

Löydä lisää inspiraatiota blogistamme

« Sisustusinspiraatiota

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel