Skip to content

Jannin ja Joonaksen lämminhenkinen koti

25.10.2021
Janni

Somevaikuttaja Janni Keituri (@janniamanda) asuu miehensä Joonaksen, tyttärensä ja Jeti-koiran kanssa 1968 rakennetussa 170 neliöisessä omakotitalossa Kotkassa. Janni suosii sisustuksessa luonnonmateriaaleja ja ajattomia tuotteita.


Kerrotko kotinne tyylistä?

“Olemme pyrkineet luomaan kodistamme lämminhenkisen sekä talon rakennusvuoden aikakauden tyyliä kunnioittavan. Kodistamme löytyy paljon lämpimiä puun sävyjä, niiden rinnalla pehmeitä vaaleita pintoja sekä myös jonkin verran värejä. Suosimme luonnonmateriaaleja niin kalusteissa kuin tekstiileissä; pellavaa, villaa, puuta ja kiveä. Kotimme on valoisa, joten viherkasvit viihtyvät täällä hyvin ja niitä onkin kertynyt melkoinen määrä. Iso osa kotimme huonekaluista on hankittu käytettynä, mutta aikaisempien vuosikymmenten kalusteet ovat täällä sulassa sovussa uudempien kanssa.”

Jannin oleskelutila
Mausteinen Fanni K Klaani puuvillamatto tuo sisustukseen väriä.

Mistä saat inspiraatiota kodin sisustukseen?

“Selaan paljon somea ja tallentelen eri sovelluksista aina inspiroivia kuvia talteen. Muiden persoonallisesti sisustetut kodit toimivat myös usein inspiraation lähteinä ja taloamme ympäröivä luonto on myös tuonut nykyiseen kotiin oman kosketuksensa.”


Oletteko remontoineet kotianne?

“Teimme muuton yhteydessä ison pintaremontin, jossa uusimme lähes kaikki sisäpinnat märkätiloja lukuunottamatta. Lisäksi tällaisessa vanhassa talossa riittää kyllä hommaa ja joku remontti on lähes aina vähintään suunnitteluasteella.” 


Miten päädyitte juuri näihin tuotevalintoihin? Mikä on teille tärkeintä tuotteiden valinnassa? 

“Olemme löytäneet Veken valikoimasta paljon juuri omia mieltymyksiämme vastaavia tuotteita. Paljon luonnonmateriaaleja, kuten puisia kalusteita ja puuvillaisia sekä villaisia tekstiilejä. Meille valinnoissa tärkeää on tuotteiden laadukkuus sekä ajattomuus. Vekellä on upean monipuolinen tarjonta tuotteita, joista varmasti löytyy loistavia ratkaisuja moniin eri tyylisiin koteihin!”


Mikä on lempipaikka kodissanne?

“Lempipaikkamme on ehdottomasti pääkerroksen iso avoin tila, joka yhdistää keittiön, ruokailutilan sekä olohuoneen. Tilan isoista ikkunoista aukeaa kaunis merimaisema ja voimme kaikki olla yhdessä, vaikka jokainen puuhailisi omia juttujaan.”

Jannin olohuoneen sisustus

Tutustu Jannin ja muiden suosittujen vaikuttajien valitsemiin suosikkituotteisiin Vaikuttajien suosikit -sivulla >>


Sisustusterveisin, Tanja


Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys