Hyppää pääsisältöön
Vaikuttajien suosikit

Vaikuttajien suosikit

Tutustu suosittujen vaikuttajien valikoimastamme poimittuihin suosikki sisustustuotteisiin. Inspiroidu myös heidän kauniista ja persoonallisista kodeistaan kotiesittelyjen muodossa.

Kuva Annasta

Anna / @by.anna.b

Somevaikuttaja Annan perheen rennon skandinaavinen koti on täynnä kiinnostavia yksityiskohtia. Anna rakastaa esteettistä ja rauhallista ympäristöä, mutta on lasten myötä oppinut ottamaan rennosti - pääasia, että kotona kaikilla on hyvä olla.

Kuva Natasta

Nata Salmela / @natasalmela

Monitaituri Nata Salmelan perheen kodissa leikitellään väreillä ja sekoitetaan moderneja esineitä vintageklassikoihin.

Omin käsin remontoidussa 70-luvun paritalossa kunnioitetaan aikakaudelle tyypillistä ruskean ja oranssin sävymaailmaa. Nata tunnustautuu tuolien ja viherkasvien kerääjäksi, jonka hyllyyn mahtuu aina vielä yksi kukkaruukku.

Katso kaikki Natan suosikkituotteet
Kuva Sarasta

Sara Kukkonen / @saratickle

Vaikuttaja Sara Kukkosen perheen koti on tyyliltään harmoninen ja harkittu kokonaisuus. Sisustuksen kulmakiveksi Sara mainitsee luonnonläheisyyden. Sara rakastaa maanläheisiä sävyjä, lankkulattioita ja viherkasveja. Kontrastia tuodaan kotiin vaalean puun ja mustan yhdistelmällä.

Kuva Roosasta

Roosa / @roosapalooza

Somevaikuttaja Roosan leikkisässä ja värikkäässä kodissa ollaan uskaliaita ja kokeilunhaluisia. Ilo ja positiivisuus ovat tärkeitä elementtejä sekä kotona, että elämässä. Roosalla on myös leikkisä mielikuvitus ja hän pitää DIY-puuhastelusta.

Kuva Emmistä olohuoneessaan

Emmi Särkkä / @emskipihla

Vaikuttaja Emmi Särkkä kuvaa kotinsa tyyliä pohjoismaisen klassiseksi. Skandinaaviseen kotiin on alkanut hiipiä klassisia elementtejä kera pastellisävyjen. Maanläheiset sävyt näkyvät myös vahvasti Emmin kodin sisustuksessa. Puu on materiaaleista yksi mieluisin, joskin vaaleat puunsävyt alkavat väistyä tumman pähkinäpuun tieltä. Emmi nostaa esille myös tekstiilit, joissa kaikki pörröinen ja pehmoinen ihastuttaa tällä hetkellä.

Katso kaikki Emmin suosikkituotteet

Krista Pärmäkoski / @mahrotonmaja

Maastohiihtäjä Krista Pärmäkosken kodin tyyli on hyvin harmoninen. Sävyt ovat maanläheisiä – pääosin harmaata ja vaaleita sävyä. Joukkoon mahtuu myös ruskean ja puun eri sävyjä.

Kotiin tavoiteltiin rauhallista ja levollista tunnelmaa, jossa niin keho kuin mielikin rauhoittuvat parhaalla mahdollisella tavalla, hektisen arjen vastapainona.

Katso kaikki Kristan suosikkituotteet
Kuva Jannista

Janni Keituri / @janniamanda

Vaikuttaja Janni Keiturin perheen koti on tyyliltään lämminhenkinen sekä kodikas. Janni on halunnut talon rakennusvuoden aikakautta kunnioittavan kokonaisuuden. Kodista löytyy paljon lämpimiä puun sävyjä, pehmeitä vaaleita pintoja sekä ripaus väriä. Janni suosii luonnonmateriaaleja niin kalusteissa kuin tekstiileissä; pellavaa, villaa, puuta ja kiveä. Käytetyt kalusteet ovat sulassa sovussa uudempien kanssa. Valoisassa kodissa viihtyy asukkaiden lisäksi myös viherkasvit.

Katso kaikki Jannin suosikkituotteet
Kuva Tiinasta

Tiina Ylikulju / @tiinayli

Vaikuttaja Tiina Ylikuljun perheen koti on tyyliltään moderni ja skandinaavinen. Tiina nauttii tarkoin harkituista yksityiskohdista, jotka viimeistelevät sisustuksen kodin eri tiloissa. Vaaleaan ja yksinkertaiseen sisustukseen on tuotu lämpöä ja eloa puun ja beigen sävyillä.

Katso kaikki Tiinan suosikkituotteet
Kuva Sannasta

Sanna / @itsetehtyunelma

Vaikuttaja Sannan perheen koti on tyyliltään vaalea ja maalaisromanttinen. Sanna rakastaa maanläheisiä sävyjä ja pehmeitä tekstiilejä. Materiaaleista puu ja rottinki ovat mieluisimmat. Huonekalut ovat vanhoja ja suurin osa itse entisöityjä. Rouheus, uniikit tuotteet ja kauniit yksityiskohdat ovat Sannan sanojen mukaan hänen suurin heikkoutensa sisustuksessa.

Katso kaikki Sannan suosikkituotteet
Kuva Suvista

Suvi Kinnunen / @suviliving

Sosiaalisen median monitaituri ja airbnb-host Suvi Kinnunen kalustaa airbnb-asuntojaan skandinaavisen tyylikkäällä otteella. Asuntojen selkeä sisustus muodostuu linjakkaista kalusteista, väreistä sekä lämpimistä puun sävyistä.

Katso kaikki Suvin suosikkituotteet
« Sisustusinspiraatiota

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel