Ladataan sisältöä

Vaikuttajien suosikit

Tutustu suosittujen vaikuttajien, Saran, Jannin, Emmin, Tiinan sekä Sannan valikoimastamme poimittuihin suosikki sisustustuotteisiin. Inspiroidu myös heidän kauniista ja persoonallisista kodeistaan kotiesittelyjen muodossa.

Kuva Sarasta ruokailutilassaan

Sara / @saratickle

Saran perheen koti on tyyliltään harmoninen ja harkittu kokonaisuus. Sisustuksen kulmakiveksi Sara mainitsee luonnonläheisyyden. Sara rakastaa maanläheisiä sävyjä, lankkulattioita ja viherkasveja. Kontrastia tuodaan kotiin vaalean puun ja mustan yhdistelmällä.

Katso kaikki Saran suosikkituotteet
Kuva Jannista olohuoneessaan

Janni / @janniamanda

Jannin perheen koti on tyyliltään lämminhenkinen sekä kodikas. Janni on halunnut talon rakennusvuoden aikakautta kunnioittavan kokonaisuuden. Kodista löytyy paljon lämpimiä puun sävyjä, pehmeitä vaaleita pintoja sekä ripaus väriä. Janni suosii luonnonmateriaaleja niin kalusteissa kuin tekstiileissä; pellavaa, villaa, puuta ja kiveä. Käytetyt kalusteet ovat sulassa sovussa uudempien kanssa. Valoisassa kodissa viihtyy asukkaiden lisäksi myös viherkasvit.

Katso kaikki Jannin suosikkituotteet
Kuva Emmistä olohuoneessaan

Emmi / @emskipihla

Emmi kuvaa kotinsa tyyliä pohjoismaisen klassiseksi. Skandinaaviseen kotiin on alkanut hiipiä klassisia elementtejä kera pastellisävyjen. Maanläheiset sävyt näkyvät myös vahvasti Emmin kodin sisustuksessa. Puu on materiaaleista yksi mieluisin, joskin vaaleat puunsävyt alkavat väistyä tumman pähkinäpuun tieltä. Emmi nostaa esille myös tekstiilit, joissa kaikki pörröinen ja pehmoinen ihastuttaa tällä hetkellä.

Katso kaikki Emmin suosikkituotteet
Kuva Tiinasta istumassa keinutuolissa lapsi sylissään

Tiina / @tiinayli

Tiinan perheen koti on tyyliltään moderni ja skandinaavinen. Tiina nauttii tarkoin harkituista yksityiskohdista, jotka viimeistelevät sisustuksen kodin eri tiloissa. Vaaleaan ja yksinkertaiseen sisustukseen on tuotu lämpöä ja eloa puun ja beigen sävyillä.

Katso kaikki Tiinan suosikkituotteet
Kuva Sannasta keittiössään

Sanna / @itsetehtyunelma

Sannan perheen koti on tyyliltään vaalea ja maalaisromanttinen. Sanna rakastaa maanläheisiä sävyjä ja pehmeitä tekstiilejä. Materiaaleista puu ja rottinki ovat mieluisimmat. Huonekalut ovat vanhoja ja suurin osa itse entisöityjä. Rouheus, uniikit tuotteet ja kauniit yksityiskohdat ovat Sannan sanojen mukaan hänen suurin heikkoutensa  sisustuksessa.

Katso kaikki Sannan suosikkituotteet
Ylös